Şimdi Ara

Aveo Cruze Polo Bluemotion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen konusunu açmıştım rapid cruze toledo şeklinde belki hatırlayanlar olaraktır. Bu gün birçok bayi gezdik ibizadan leona passattan beetle a kadar her araca baktık. İşin ilginci polo ya sığabildik ama ibizaya sığamadık özellikle arka tarafta, durum çok ama çok kötüydü.

Toledo da arka camların önden kontrol edilememesi gerçekten garip bir özellikti. Sonuca gelirsek 3 tane araç kaldı geriye;

Aveo sedan LTZ dizel 1.3 mylink opsiyonlu

Cruze sport plus beyaz 1.6 sunrooflu en full paket

Polo TDI trendline dan bluemotion a kadar olan 3 model opsiyonsuz

Nedense babamda bir ikinci el kaygısı olduğunu gördüm hiç böyle şeyler yapmazdı halbuki, chevrolet e opelden ve insignia dan zaten aşinayız gerek iç tasarım olsun gerek dış tasarım olsun benzerlik ve birçok aynılık var.

Polo az yakıyor gibi bir gerçek var biz gerçekten fazla km yapıyoruz açıkçası belki size çok kolay tercih gelicek ama bizim kafamız çok karıştı gönlümdende beyaz cruze alıp kırmızı kaplatıp siyah tavan vs yapıp tek olmak gibi şeyler var. Cruze gerçekten güzel gözüküyor (opel hayranlığımdan olabilir).

Sizden isteğim bu araçlar ikinci elde nasıllar? Polo zaten garanti araç sanırım en kolay satılanı. Peki aveo ve cruze için ne dersini? Birde cruze un lpg sıkıntısı ne oldu? İnsignia uzun yol aracı olduğu için taktırmadık pekte araştırmamıştık son durum ne oldu bilmiyorum?

• ikinci el sağlam olsun istiyorsanız Polo. Fakat satılmayacak araç yoktur hocam. Aveo ya da Cruze Polo'dan biraz geç satarsınız o kadar.
    Çok km yapıyorsanız Cruze direkt elenir. Sonuçta atmosferik benzinli araç. Cruze'da bulunan motor Lpg'ye uyumlu değildir. Araç garanti dışı kalıyor.
    Gelelim Aveo'ya. Emin olun dizeli gerçekten az yakıyor. ben 95 bg olanı kullanıyorum. Uzun yolda 3.7-4 lt gördü araç. Fakat düşük devirde kullanacaksınız. Polo'dan aşağı kalır yanı yok yakıt açısından. Diğer yönlerden nasıldır bilemem, çünkü polo hiç kullanmadım.
  • Hocam yillik 30000 km desek lpgli cruze ise yaramaz mi lpg markalarinin bazilari motora garanti veriyor cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

Hocam yillik 30000 km desek lpgli cruze ise yaramaz mi lpg markalarinin bazilari motora garanti veriyor cunku

Siz onların verecekleri motor garantisine inanmayın. Ben aracımı almaya gittiğimde Cruze sahibi Lpg yüzünden ortalığı birbine katıyordu. Gerisini siz düşünün hocam. Garanti verirler, arıza esnasında topu birbirlerine atarlar sinie harbi yaşamanıza gerek yok. Şöyle söyleyeyim, 30000 km yapacaksanız Cruze bulaşmayın derim. Ama Allah var çok harika bir araç. Fazla km yapacaksanız dizel, ikinci eli sağlam olsun istiyorsanız Opel ya da Wv. Ben sadece bu iki markada gördüm araçların değerinin yıl geçtikçe arttığını:))
  • Yapıştır polo bmt'yi. İstasyona yaklaştırıp mazot koklatsan 10 km daha gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

Yapıştır polo bmt'yi. İstasyona yaklaştırıp mazot koklatsan 10 km daha gidiyor

hahahahahaha
  • Gidip 44 bin lira poloya vermek cok koyacak ya ona uzuluyorum aklimdan cruze u cikaramiyorum acikcasi,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    corolla | megane
    19 yıl önce açıldı
    Ford Kuga seat ateca honda crv
    2 yıl önce açıldı
    i20 - Clio - Fiesta - Corsa ?
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yakıt ve 2.el giriyorsa işin içine polo dan başka seçenek kalmaz burada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.