Şimdi Ara

Aveo classic 1.2 hb benzinli yakıt tüketimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba koca forumu baştan aşağı dolaştım ama aradığım cevabı bulamadım
    kısmetse yarın 2010 model chevrolet aveo classic 1.2se hb benzinli aracı alacağım aranızda aynı araçdan kulllananınınz var ise
    bu araç ş.içi 100 km de kaç litre yakıyor veya kilometreye ne kadar yakıyor cevaplarsanız sevinirim

• merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syburg

merak ettim.

merak etmişsiniz yanıtlayayım :) aracı aldım kullandım binbeşyüz pişman oldum ve satana kadar anam ağladı en sonunda sattım kurtuldum zararına, bulaşmayın hayatımda durduk yere bozulan bir araç görmemiştim chevrolet aveo sayesinde görmüş oldum, her Allah'ın günü bi yeri sıkıtı çıkartıyor viraj demir orta lastiğiydi, silecekleriydi derken kendimi canlı bir hayvan besliyormuş gibi hissettim her gün masraf :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: alivepro

quote:

merak ettim.

merak etmişsiniz yanıtlayayım :) aracı aldım kullandım binbeşyüz pişman oldum ve satana kadar anam ağladı en sonunda sattım kurtuldum zararına, bulaşmayın hayatımda durduk yere bozulan bir araç görmemiştim chevrolet aveo sayesinde görmüş oldum, her Allah'ın günü bi yeri sıkıtı çıkartıyor viraj demir orta lastiğiydi, silecekleriydi derken kendimi canlı bir hayvan besliyormuş gibi hissettim her gün masraf :)

Peki yeni spark alınır mı

• quote:

Orijinalden alıntı: hero4262321

quote:

Orijinalden alıntı: alivepro

quote:

merak ettim.

Peki yeni spark alınır mı

Valla kardeş aslında biraz beklenti meselesi bu araba işi ancak en son chev. aveo faciasından sonra tabanvayla giderim daha iyi, gerçekten ikinci eli sıkıntılı bir marka chevrolet , bunca yıldır opel, honda ve bir çok kişinin beğenmediği fiat kullandım aveo kadar hiç bir araçta sıkıntı yaşamadım. Eğer hobi olarak araç tamiri ile ilgili biriyseniz chevroleti tavsiye edebilirim. ancak ben arabamı sorunsuz kullanmak istiyorum tamirciye gidecek ne param nede vaktim yok derseniz chevroletten uzak durun derim.

• Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polo 1.2 tsi yakıt tüketimi!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.