Şimdi Ara

Avengers izlenmeli mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya 2.si çıkıyormuş, arkadaş izle ikiye gidelim dedi, ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam izleyin bir şey kaybetmezsiniz sıkılacağınızı düşünmüyorum hoşunuza giderse avengers üyelerinin solo filmlerinide tavsiye ederim. Bende bir arkadaşıma aynısını söyledim izledi bu cuma gideceğiz bir aksilik çıkmazsa. Şimdiden iyi eğlenceler

• Kardeş gidilmezse ayıp yani çok başarılı olacak bence film, konusu da güzel ultronla nasıl baş edecekler merak ediyorum çok çok güçlü bi robot
  • Arkadaşlar ilk serisini izlicem eğer beğenirsem 2.serisine de gitmeyi düşünüyorum ama filmi anlamak için hulk xmen gibi filmleri izlemem mi lazım? onları izleyipte vakit kaybetmek istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 26 Nisan 2015; 17:30:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

Arkadaşlar ilk serisini izlicem eğer beğenirsem 2.serisine de gitmeyi düşünüyorum ama filmi anlamak için hulk xmen gibi filmleri izlemem mi lazım? onları izleyipte vakit kaybetmek istemiyorum.

Yok sadece 1i izle sen. Beğenirsen diğerlerini de izlemem istersen izlersin.

• bire karşı 8 . hayli hayli yenerler. rahat yenerler. teke tek hulk da Yener demir adam da Yener. ama grup işte. ne yapcan.

• wakara kullanıcısına yanıt
    İzlemeden o kadar emin konuşma ultron çok güçlü bi robot avengers çizgi filmini izlersen anlarsın tabi filmde nasıl gösterirler onu bilemem :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bleach Fillerlar İzlenmeli Mi?
    10 yıl önce açıldı
    Superman vs Avengers
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel vakit geçirmek için güzel film izle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.