Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.174
Cevap
47
Favori
318.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peace Sells..

    Bir de Thor'un çekicini ablası durdururken 6 taşlı Thanos nasıl durduramıyor? Mantıklı bir açıklaması varsa bekliyorum
    Thor'un ablası Hela tarafından parçalanan çekici miljoner,Thanos'u durduran çekiç ise Stormbreaker,Filmde cüce ne diyordu fırtınakıran Uru metalinden Stormbreaker'ı yaratıyor,mantık şu bence olay çekiçte değil thor'da çünkü çekiç sadece thor un gücünü odaklaması için, ragnarok'ta odin thor'a sen çekiçlerin efendisimisin asıl güç sende çekiçte değil diyor.thorda ragnarok un hemen ardı yani thor güçlerinde tam kapasiteye ulaşmadı o yüzden de bir odaklayıcıya ihtyacı var ve thor eskisinden çok çok daha güçlü olduğu ve nötrön yıldızına aşırı dayanmasıyla tam ölüyorken baltasına kavuştuğu an Thor işte tam gücüne kavuşuyor ve wakanda'giriş sahnesinde ne diyor thanosu bana getirin işte thor hem yıkım hem intikam eşliğinde bütün gücüyle thanos'u durduruyor ,yanlız film evreni farklı çizgiroman farklı biz filmden konuşuyoruz




  • Teşekkürler cevaplar için. Çok hakim değilim dediğim gibi. Evet Dr strange ismini unuttuğum arkadaşın orada vuracağını öngörmüştür zaten ama eldiveni çıkarsalardı direk bitmez miydi olay? Ayrıca captain marvel neredeydi film boyunca? Kimsenin mi aklına gelmedi?

    İkinci filmi heyecanla beklemekten başka çare yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peace Sells..

    Bir de Thor'un çekicini ablası durdururken 6 taşlı Thanos nasıl durduramıyor? Mantıklı bir açıklaması varsa bekliyorum
    Çekicin gerçek sahibi ablası cunku

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peace Sells.. kullanıcısına yanıt
    o kadar basit bitse sağlam küfür yerlerdi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YeQiu

    o kadar basit bitse sağlam küfür yerlerdi
    O da doğru hocam. Belki de o sahne hiç olmasa daha iyiydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi ilk defa geçen pazar günü seyrettim. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Kesinlikle tartışma başlatmak istemiyorum. Hatta iyi bir DC Comics hayranıyım. Ama bu film Justice League'e 10 basar. Nedenini soran olursa, fikrimi söylerim.

    Filme gelirsek eğer. İlk dikkatimi çeken şey Iron Man ve Örümcek Adamın kendini güncellemesi oldu. Örümcek Adam bazı sahnelerde hakiki örümcek şeklinde göründü. Bana kalırsa süper kahramanlara ekstra özellik eklenmemeli. Biz onları oldukları gibi kabul ettik.

    Marvel filmin sonunda fena dağıttı. İkinci filmde ortalığı nasıl toplayacaklar. Merak ediyorum. En azından ruh taşını veya zaman taşını geri almaları gerekecek. Başka türlü imkansız gibi.

    Seyretmeyen vardır diye daha ayrıntıya girmeyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi topaz42 -- 11 Eylül 2018; 16:7:52 >
  • Bu film ile herhangi bir süper kahraman filmi kıyaslanamaz.Eğer Oscar'ın belirli nitelikleri olmasa kesinlikle bu filme Oscar verilirdi.Avengers serisinin tüm filmleri seyirciyi sonuna kadar tatmin ediyor.Bu türü severlerin istediği her şeyi izleyiciye veriyor.Benim için Esaretin Bedeli ne ise bu filmde o.Tamamen zevk meselesi polemik yaratmayalım lütfen.
  • Up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu film şu ana kadar yapılmış en iyi hero kahraman filmi yok öyle yok bu böyle kimse demesin film kusursuz

    THANOS gibi bir karakter gelmedi hatta ve hatta DC'ci olarak diyorum


  • Filmin en sonunda ki sahnede siyahi adam nereye mesaj gönderdi ?

    Avengers: Infinity War l 27.04.2018Avengers: Infinity War l 27.04.2018



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 14 Eylül 2018; 0:58:25 >





  • captain marvele
  • Tatil günü filmi tekrar izledim. Güç olaylarını ayarlayamamaları gerçekten can sıkıcı oluyor. Örneğin vision ve

    Şimdi Strange'in zaman taşını kullanmaması pek mantıklı gelmiyor. Strange filmde zaman taşını kullanırken sürekli aynı zamanı tekrar ettiriyordu ama Thanos zamanı tekrar ettirmedi gibi direk Vision'u geri getirdi orada yanlışlık var mı yoksa bunu yapabiliyor mu?

    Çizgi romanlara göre Captain Marvel olaya hangi açıdan dahil olacak? Strange zaman taşı ile bir şeyler yaptı mı? yoksa kaldığı yerden mi bir çözüm oluşturacaklar.

    Thor stormbreaker ile tek olarak Thanos ile mücadele edebilir mi? Çünkü filmde tüm taşlar elinde olmasına rağmen karşı koyamadı. Baltanın sapının normal şekilde yapılmayıp Groot'un kendi parçasından yapması baltayı daha da güçlendirdi mi?

    Thanos son sahnede parmağını şıklattığında tekrar dünyaya geri döndüğünde elleri ve taşlar parçalanmış gibiydi bunun bir anlamı var mıydı?

    Bundan sonraki filmde bir çizgi film serisinde olduğu gibi Ultron'unda dahil olma ihtimali var ım?




  • Film muhteşemdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorularınızın hepsini cevaplayabilir miyim bilmiyorum ama Thor konusunda diyebileceğim tam snap yaptıktan sonra bir anlamda güçsüz düşmüştü Thanos. Bu da o sırada Thor’dan gelecek bir saldırıya ki filmde gösterdikleri kadarı ile Asgard’ın en güçlü silahlarından biriyle saldırınca affalladı ki o sırada sadece güç ve uzay(yanlış hatırlamıyorsam) kullanmıştı. Eğer tüm taşları kullanıp bir saldırı yapsa Thor’un o kadar etkili olma ihtimali olmazdı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

    Sorularınızın hepsini cevaplayabilir miyim bilmiyorum ama Thor konusunda diyebileceğim tam snap yaptıktan sonra bir anlamda güçsüz düşmüştü Thanos. Bu da o sırada Thor’dan gelecek bir saldırıya ki filmde gösterdikleri kadarı ile Asgard’ın en güçlü silahlarından biriyle saldırınca affalladı ki o sırada sadece güç ve uzay(yanlış hatırlamıyorsam) kullanmıştı. Eğer tüm taşları kullanıp bir saldırı yapsa Thor’un o kadar etkili olma ihtimali olmazdı.

    Thor saldırırken parmağı şıklatmamıştı ki daha stormbreaker'ı saplantıktan sonra şıklattı. Ayrıca thor basit bir karakter değil. Taşsız thanosu yere serer şu an ki gücüyle.




  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Anladım o kısımda yanlış bilgi vermişim kusura bakmayın. Karakter güçlerinde çr’den değil de mcu üzerinden tahmin etmeye çalışıyorum. Bazen tutarlı oluyor bazen de olmuyor çünkü öbür türlü. Genel anlamda diğer dediklerine katılıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aksiyonu bir saniye bile durmayan,en az 3-4 kere izlenmesi gereken film.Filmde fazla diyalog yok,konuşmaların çoğu espri ya da plan üzerine,gereksiz konuşmalar yok.Kötü karakterin bu kadar ön planda olduğu süper kahraman filmi yoktur heralde.Yıllarca beklemeye değer bir film olmuş bence.
    Thanos ile gamora sahnelerindeki diyaloglar çok iyiydi cümleler anlam yüklüydü

    Son sahnede thanos gelmeden önceki sessizlik,herkesin onun geldiğini anlaması harikaydı beee




  • Arkadaşlar yönetmen ve senaristlerin film ve evren hakkında konuştukları video altyazısı halen yok mu
  • Oradaki gerilimin %90'ını arkada giren müzik veriyordu arada hala açar izlerim o kısmı Bu arada o sahnede Falcon için bile taş kullanıp Panther'i eliyle amele sümüğü gibi yere yapıştırması hala canımı sıkıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faıthful kullanıcısına yanıt
    Son sahnede aralarinda en güçlü olan thor thanosun geldiğini anlamadı yalnız.
    Millet haşat oldukdan sonra anladi beyefendiler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.