Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah mantıklı bir şekilde thanos u yenerler inşallah ve bunu yaparken kayıplarda verirlerse on numara film olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer bir şey yaparlarsa fena eleştiririm, baştan diyeyim

• Erwin kullanıcısına yanıt
    O çocuğun oynayacağı 3-4 film . 1 tane kendi filmi olacak diğer filmlerde de yan karakter.

Bence Marvel bundan sonrasının senaryosunu aşağı yukarı belirlemiştir. Komple seri bittikten sonra 2-3 yıl ara verirler. Ardına tek tek sil baştan filmleri çekmeye başlarlar. Tabi bu sefer bence çok daha fazla karaktere film çekerler. 7-8 tane en az farklı Marvel karakteri filmi olur.Nick Fury, Black Widow gibi karakterlere de bireysel film çekilebilir mesela. Tabi o zamana kadar Stan Lee hakkı rahmetine kavuşur Onun yerine eski Marvel filmi oyuncuları Downey jr.'a falan ufak rollerle sürpriz yapabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovekrand -- 14 Mayıs 2016; 18:20:16 >
  • GOG'da evrendeki en güçlü varlık diye bahsedildi bunu yapamazlar.
    Yönetmenler Russolar olduğu için bi endişem yok bu konuda.
  • Ugurhasgul1903 U kullanıcısına yanıt
    Film dünyada geçmeyecek zaten artık asgard gibi bir yerde kapışırlar. Thanos' un bizim elemanların ayağına gideceği fikri saçma geliyor bana evreni yok ederken intikamcıların dünyayı beklemesi anlamsız olur herhalde

• açıkçası bende çok merak ediyorum civil war da imkanlar kısıtlıydı ondan mevcut karakterler ve olaylarla en iyisini ortaya çıkardılar bana göre ancak burda 2 filmlik süre var ve çok karakter olacak sağlam birşey bekliyorum umarim zekice yenerler Thanos'u.
    İşleri epey zor ama

Russolara güvenim tam

• İşleri çok çok zor dediğiniz gibi yenicekler thanos u ama bu yolda ağır kayıplar olması ve zekice yenmeleri lazımki film gerçekçi olsun zaten captan america ve alnındaki taşdan dolayı vision banko ölücekler listesinde

Chris Evans'ın bir açıklaması vardı geçenlerde, Marvel benim Cap olmamı istediği sürece bende bu rolü oynamak istiyorum diye. Harcanmayabilir belki. Ama Russoların Thanos'un gücünü hissettirmesi için mutlaka birilerini feda etmesi şart onlar da kim olacak merak konusu.
  • Kesinlikle hocam. Thanos normalde ki kadar güçlü olmayacaktır ama yinede birilerinin ölmesi şart. Civil War Spolier'ı içerir ;

Civil War'da kimsenin ölmediğine gerçekten çok şaşırdım. War Machine ölseydi bari, Cap'ın ölmeyeceği tahmin edebiliyordum zaten. İnfinity War'da Cap ölecek ve yerine Bucky geçecek diyorum ben her zaman. İnşallah öyle olur.
  • Olacağı bu zaten.Part 2'de de Drax Thanos'u öldürür öyle de biter.

• Ulan robert downey den gına geldi be..

• Valla bu film Marvel ın en büyük filmi artık bir devrin sonu yeni bir devrin başlangıcı nitelikte sayılabilecek film sinematik evreni yeniden şekillendirecek film bunlar kalkıpda sadece gostermelik avengers ekibinden cap ı öldürürlerse büyük saçmalık olur ve thanos un gücünü kısarlarsa Yuh derim artık

• Hocam thor dışında butun avengersın eline vermesi lazım thanosun thanos u durdurabilecek galaxy ekibi,adam warlock ve thor diğerleri tırt

• http://vignette3.wikia.nocookie.net/villains/images/6/60/Thanos_vs_Avengers.jpg/revision/latest?cb=20120517232407
    Şu sahneyi görmek istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganoguz -- 14 Mayıs 2016; 23:38:30 >
    Ekipten ilk hawkeye gider sonra war machine, black widow geriye kalanlardan da cap önce gider. Thor-Scarlet-Hulk-Iron Man kalır. Tabii Doc. Strange, Black Panther, Captain Marvel falan bunları kenara koydum. Ilk partta kesinlikle birileri ölmeli seyirciyi ve hikayeyi daha heyecanlı kılacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugurhasgul1903

Hocam thor dışında butun avengersın eline vermesi lazım thanosun thanos u durdurabilecek galaxy ekibi,adam warlock ve thor diğerleri tırt

fanatiklik gibi olmasın da hulk'u naptınız? karakterin (thanos) nasıl işleneceğini ben de çok merak ediyorum. çizgi serilerinden birinde (serinin adı aklımda değil şu an) thanos'un taşları tek tek kullanmasını sağlayıp o şekilde yeniyorlardı. her taşa karşı ekipten biri üstünlük sağlıyordu diye hatırlıyorum. bu basit kaçar tabi film için.

• belli belirsiz kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hulku unuttum hulk u da eklersek bu 4 lü birşeyler yapabilir yoksa diğerleri yapamaz dusunun çr de infinity gauntletsiz bile herkesin eline veriyordu thanos birde eldiveni takarsa obareyy

• emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Yani hocam artık birileri ölsün bi zahmet yani ama iron mande gider bence birkaç sene sonra yeni seri yaparlar yeni oyuncu gelir dahada devam etmez Robert downey jr

• luganoguz kullanıcısına yanıt
    Harbi ya efsane olur goruyorsun dimi su sahnede bi thor kafa tutabiliyor avengers ın en güçlüsü, thor un rolü büyük bence bu filmde inşallah malzemeden çalmazlarda adam gibi gucu ile goruruz

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.