Şimdi Ara

Avengers: Infinity War l 27.04.2018 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.173
Cevap
44
Favori
320.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Avengers Assemble'da 6 kişi yenmişlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Avengers Assemble'da 6 kişi yenmişlerdi

Filmde öyle yapsalar burada linç ederler ki russolar akıllı çocuklar yapmaz öyle şey

• mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Öyle saçmalazlar zaten de dipnot olarak yazayım dedim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Öyle saçmalazlar zaten de dipnot olarak yazayım dedim hocam

Aynen bende izliyorum güzel çizgi dizi de thanos sezon finalinde bir daha gelmişti en sonunda yerel halk yumurta domates falan fırlatarak kovmuştu ona bayağı bozuldum koca thanosu ne hale getirdiler diye

• Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Orada Thanosu yendiler ultronla hala uğraşıyorlar ama
  • Squirrel Girl yenerse bir daha sinemaya gitmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgsfanboy

Civil War'dan sonra oklar bu filme döndü, 67 tane karakter ne demek ya? En az bir 3 saat lazım her bir part için, toplamda 6, 6,5 saatlik bir film gerekir. Peki en çok merak ettiğim şey şu ; Thanos'u nasıl yenecekler? ÇR okumuyorum, internetten araştırdığımda Adam Warlock yeniyor yazıyor, filmde Adam Warlock mu olacak o mu yenecek, yoksa başkası mı?, yoksa Thanos herkesi öldürecek ve MCU reboot'lanacak mı, kafamda delicesine sorular. Cevaplarsanız sevinirim.

Umarım ''ana gemiyi patlat tüm düşmanlar etkisiz hale gelsin'' geyiğine girişmez Russolar. Avengers'ta aynı şeyi görmüştük. Bir daha görmek sıkar seyirciyi.
  • 67 karakterden kasıt 67 adet süperkahraman mı? Yoksa oyuncu veya thanos karşı gelecek kişiler mi?(normal insanlarda dahil)

Eğer 67 süperkahramansa bunlar kim olacak görmediğimiz 40 kahraman daha mı dahil olacak?
  • Rodin kullanıcısına yanıt
    Baba karakterlerin dışında inhumanlar olur diye tahmin ediyorum harcanabilir yetenekli kişiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

67 karakterden kasıt 67 adet süperkahraman mı? Yoksa oyuncu veya thanos karşı gelecek kişiler mi?(normal insanlarda dahil)

Eğer 67 süperkahramansa bunlar kim olacak görmediğimiz 40 kahraman daha mı dahil olacak?

Bolca Inhuman olacaktır hocam. Hepsi şu anda SHIELD'ta ajan olarak yetişiyorlar
  • star lord olacakmış zaten

yav o filmi de hiç sevememiştim. filme dair hiç bir şey hatırlamıyorum bi sonunda dans ediyodu o.
  • Çıkmamış 4 film var daha karakterleri konuşmak için çok erken Captain Marvel da diğer bölüme yetişir desek 5 solo film var elimizde. 67 Karakter bir şekilde toplanır anlayacağız

• Reboot olucak çoğu karakter için iron man,thor,captain america,hulk vs vs gibi ana karakterleri oynayan oyuncular infinity wardan sonra daha oynamıyacaklar dolayısıyla birkaç sene sonra reboot yapıp tekrardan serilerini cekicekler veya yeni karakterlerin filmlerini çekmeye devam bolca karakter var sonuçta,ayrıca thanosu normalde yenmeleri çok çok zor ama işte saçma bir şekilde yenilecek kesin ama yenileceksede bunun adam warlock,thor ve guardians galaxy ekibinin işbirliğiyle olacağını dusunuyorum yoksa diğerlerinin güçleri işlemez thanosa

• 67 karakter varsa eğer Thanos orduyla gelecek heralde.
  • Valla reboot falan olmasın Winter Soldier yeni Captain olsun, Tony kendine bir çırak bulsun Thor'da kadın Thor olabilir mesela öyle devam etsinler.

Zaten Spider-Man'i ergen seçtiler en az 15-20 sene gider o velet.
  • Cap. Marvel'ı Emily Blunt oynayacak galiba. Umarım başkasını bulurlar.
    Chris Pratt'ın geri dönmesi güzel GotG'de çok beğenmiştim performansını. Rakun da aynı şekilde.

• Erwin kullanıcısına yanıt
    Reboot olur ama zaten bazı karakterler devam edicek spider man dediğiniz gibi scarlet witch devam eder oda yeni sayılır

• Roket rakun ile tony starkın karşılaşması efsane olur inşallah galaxy ekibi olur olmazsa saçma zaten

• Reboot falan olmaz, olması da çok saçma olur. Belli değişimler olur, yukarıda denildiği gibi Winter Soldier, Cap olur, Belki Iron Man'e veda ederiz. Thor için Hemsworth daha genç, devam edebilir eğer sorun çıkarmazsa. Zaten kalan ekip yeni toplanıyo daha. Katılanlar, ayrılanlar olur ama reboot falan olmaz. Adamlar 2028 e kadar planımız var diyolardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaş sıkıntısı olan tek RDJ oda makyakla çözülür ki aksiyon sahneleride kostümle yani cgi, reboot a ihtiyaç yok şu aşamada.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.