Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
378.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto81 -- 24 Ağustos 2019; 17:50:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

Filmden daha güzel olmuş
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam istisnasız her hafta filmin konusuna gelip filmi kötülüyorsun ne bu nefret
    Bana göre de lotr iki kulenin extended versiyonu kolay kolay izlenebilecek bir film değil ama her hafta gidip eleştirmiyorum. theatrical versiyonu güzel ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benz-şahin kıyaslaması da abartı bence hocam. Ki bırak daha kötü olmasını, tam tersi endgame'in her yerde notları iw'den daha yüksek. İmdb olsun, metascore olsun, rotten tomatoes olsun, incelemeler olsun her yerde daha iyi puanlamalara sahip. Yer yer anketlere denk gelirdim genelde sonucunda az farkla endgame daha iyi diyen çoğunlukta çıkardı.

Belli ki endgame daha çok etkilemiş milleti. Şahsen benim için de iw'nin seyir zevki daha yüksek olsa da endgame bir tık daha iyiydi. Bir de film önceki filmlere çok fazla bağlıydı.serinin eski filmlerini tam izlemeyen birinin sevmemesi gayet normal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 25 Ağustos 2019; 1:52:39 >
  • Herkes beğenmek zorundaymış gibi yazmışım, arkadaşın sürekli yazmasını haklı bulduğunuz için biraz kızmışım sanırım k. bakmayın
    İşte film ağırlıklı olarak dramdı.diğer marvel filmlerinin aksine ilk 2 saatte aksiyon ve sürükleyicilik azdı. Bence sevilmemesinin en büyük nedeni bu.
    Espriler de dediğin gibi filmin büyük eksisi .Gereğinden çok fazla kullanılıyor. Son savaşta bile sürekli güldürme çabası vardı. Utanmasalar assemble sahnesinde koşarken bile espri yapacaklar diye korktum biran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 25 Ağustos 2019; 10:34:31 >
  • Filmde çok güzel espriler de vardı ancak çok gereksiz 2 espri vardı. Biri american ass esprisi, diğeri de war machine'nin thor'a peynir sosu mu? dediği yer. Çok saçmaydı bunlar.
    Haricinde bana göre beni en çok güldüren ve kaliteli espriler yazılmış karakter rocket ti. Özellikle eldivenlene taşlar koyulunca Bom! diyip iron man'i korkutması ve thor'a tokat atması çok efsaneydi ya
  • Beyler Endgame'in open matte versiyonunu Rusça yazılı ve webrip olarak buldum. İngilizce bulabilir miyim?
  • Az önce seyrettim filmi. Ortalama bir filmdi benim için.

Özellikle şu sahneden sonra acayip düştüm ben filmden.

Captain Marvel gücündeki biri Thanos'dan taşları alamıyor. Her nasıl olduysa dayak yediği sırada Iron Man taşları alıyor. Nasıl aldığını ben anlamadım sıradan bir MCU izleyicisi olarak.

IW'da ki çaresizlik olayı çok tadındaydı. Bu filmde ise çaresizlik hiç yansıtamamışlar. Hemen portallar açılıyor falan Iron Man karşla göz arasında taşları alıyor.Ben daha büyük kayıplar görmek isterdim şahsen. Bir Iron Man ile bitirmelerini de beğenmedim.

Dediğim gibi çok abartmamak lazım daha iyi olabilecek çok şey vardı filmde.

• Ve sonunda after credits sahnesi.. 3 milyar garantiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 27 Ağustos 2019; 17:4:20 >
  • Arkadaşlar film orijinal bluray olarak çıktı mı dvd yada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Hee ondan sonra milyarlar getirecek filmlerin hiç biri yapılamicak hepsi mefta oldu çünkü

Thanos'un kazandığı bir What if? animasyonu gelecek muhtemelen
  • Her türlü iddaasına girerim yapamazlar. Çocuklar üzülür ağlar sonra.

Daha önce konuşuldu bu konu tabi biraz kişiselleşiyor olay ama bence çok daha iyi olurdu bu şekilde bitmesi sinemada izleyen herkes eminimki şok geçirirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

Filmin bonus disc versiyonu çıktı, an iti bari ile indiriyorum. Bilginize.
    Pm bakar mısın
  • Dün filmi izlerken bir şey kafama takıldı. Özellikle geçmişten gelen Thanos snap olduktan sonra geçmiş zaman çizgisinde bozulma olmadı mı? Onun dışında kaptan marvel’ın görsel efektleri gözüme battı bayağı.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkgamer_gs

Dün filmi izlerken bir şey kafama takıldı. Özellikle geçmişten gelen Thanos snap olduktan sonra geçmiş zaman çizgisinde bozulma olmadı mı? Onun dışında kaptan marvel’ın görsel efektleri gözüme battı bayağı.
    Oradakiler için Thanos sorunu olmayacak, mutlu mesut yaşayacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bobsantino kullanıcısına yanıt
    Hayır Hulk ve Ancient One konuşurken taşları geri getirmezsen zamanda değişim olur ve farklı bir zaman yaratırsınız demişti. Ondan sordum.

• darkgamer_gs kullanıcısına yanıt
    Farklı bir zaman değil, alternatif evren demek daha doğru olur. 2014 yılı sonrası için yine ultron, civil war vs. yaşanacak ama infinity war yaşanmayacak. Fakat bunu biz görmeyeceğiz çünkü o alternatif 2014 yılı evreni. Ancak oraya tekrardan pym partikülü ve kuantum kıyafetleriyle dönersen o evreni yaşayabilirsin. Onun dışında diğer evrenlere, 2023 yılında devam eden ana evrene bir zararı yok.
  • Akca96 A kullanıcısına yanıt
    Sorumu tam anlatamadım ama normalde öyle bir durum yaşanırsa evrenin dengelerinde bozulma gerçekleşir ve gerçeklik ile alakalı bir sürü sorun çıkar. Bunu işleyecek olabilirler mi yeni Doctor Strange filminde?

• 
Sayfa: önceki 343344345346347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.