Şimdi Ara

Avengers: Endgame (2019) (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.063
Cevap
36
Favori
378.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artik soyle ihtisamli bir Galactus gormenin zamani geldi.
    Fantastic four'dan sonra mi baglarlar bilmem ama bence sirada Galactus'lu film gelmeli, hatta araya silver surfer falan da atsinlar, bir 20 film de bunlardan cikar
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Hocam bu galactus tamam cok guclu, kozmik, devasa bir villian ama sinemaya nasil uyarlayabilirler? Cunku adam konusmuyor hic bildigim kadariyla, cizgi filmde izlemistim bi bolumde, sadece ironman konusabilmisti bambaska bir dili var cunku galactus un ya. Yani thanos gibi gercekten guzel, atasözü gibi replikleri olan bir dusmandan sonra mimikleri pek olmayan (duygusunu belli etmeyen) ve normal bir sekilde konusmayan bir dusmani sinemada insanlara nasil sevdirebilirler ki thanos gibi?
    Tek aklima gelen, mecburen çr lerden bambaska bir galactus yapacak olmalari. Yani yine cok buyuk olur, tip olarak filan benzer olur ama konusan ve hislerini belli eden bir galactus olur, yoksa oteki turlu robot gibi bisey olur :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Galactus gibi yenilmesi çok daha zor kişiler gelirse mesela Galactus işte

World breaker Hulk'u ozaman görebiliriz belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxy. -- 14 Ağustos 2019; 13:22:26 >
  • Akca96 A kullanıcısına yanıt
    İnsanlara sevdirmelerine gerek yok ki, gücüne ihtişamına, gezegenlerden beslenmesine odaklanıp ne kadar büyük bir tehdit olduğunu sunsalar yeter.
    Ayrıca belki 30 sene önce silver surfer çrları okurken Galactus da konuşuyordu, duygular konusunda haklısın, izleyiciye duyguları geçirme gibi birşey söz konusu olamaz ama konuşturabilirler. Dr. Strange filmindeki Dormammu ile konuşmalar gibi olabilir mesela

• quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

Abartmakta dc animelerle yarışır, tek hamlede evreni yoketmeler, elleriyle sıra sıra gezegenleri taşımalar vs...
    Yazara bağlı birinin kafasına eser Darkseid evrene tek atar öteki de Batman'e dövdürür. Thanos üst düzey güçlü bir karakter değil kıyaslanması saçma geliyor.

Galactus önce F4 filmi lazım Namor, Doom görelim hele ondan sonra Galactus, Silver Surfer zamanı gelir direkt damdan düşer gibi gelmesinler. F4 filmi şu an en mümkün olanı aslında kazayı geçirsinler olsun bitsin X-Men gibi nerede evrene sokalım derdi de yok ama kimse istemiyor mu anlamadım.
  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    F4 muhtemel ama 2.reboot olacağından dolayı kabak tadı verebilir. İstedikleri hasılatı yapamayabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen96

F4 muhtemel ama 2.reboot olacağından dolayı kabak tadı verebilir. İstedikleri hasılatı yapamayabilirler.
    Kadroya bağlı Emily Blunt ve John Krasinski cast edilirse iyi beklenti oluşur. MCU içinde asıl karakterler de kalmadı artık şimdi gelselerdi iyi yere sahip olabilirlerdi aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

Taşsız thanos yenemez zati darkseid i.

omega ışını denen bi illeti vardır, güdümlü füze gibi düşmanını takip eder, bundan bir tek flash kurtulabilir. tek yumrukla gezegen yok etmişliği vardır.

Alıntıları Göster
    Batman de kurtulmuştur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Kadroya bağlı Emily Blunt ve John Krasinski cast edilirse iyi beklenti oluşur. MCU içinde asıl karakterler de kalmadı artık şimdi gelselerdi iyi yere sahip olabilirlerdi aslında.

Alıntıları Göster
    Emily Blunt benim de beğendiğim bir oyuncu ama İngiliz oluşu ve genelde ingiliz aksanı ile konuşması sebebiyle tercih etmeyebilirler gibi geliyor. Bazen bu tür şeyler sıkıntı olabiliyor. Her ne kadar iyi oyuncu olursa olsun bazı oyuncuları uyrukları veya aksanları nedeniyle bazı yapımlarda yapımcılar tercih etmeyebiliyor.

Örneğin tanınmış bir Amerikalı oyuncu Game of Thrones dizisi daha çekilmeye başlanmadan önce dizinin oyuncu seçmelerinde başarılı olmasına rağmen sırf Amerikalı diye kadroya alınmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Emily Blunt benim de beğendiğim bir oyuncu ama İngiliz oluşu ve genelde ingiliz aksanı ile konuşması sebebiyle tercih etmeyebilirler gibi geliyor. Bazen bu tür şeyler sıkıntı olabiliyor. Her ne kadar iyi oyuncu olursa olsun bazı oyuncuları uyrukları veya aksanları nedeniyle bazı yapımlarda yapımcılar tercih etmeyebiliyor.

Örneğin tanınmış bir Amerikalı oyuncu Game of Thrones dizisi daha çekilmeye başlanmadan önce dizinin oyuncu seçmelerinde başarılı olmasına rağmen sırf Amerikalı diye kadroya alınmamış.

Alıntıları Göster
    Amerikalı diye alınmıyorlar ama tam tersi pek olmuyor kaldı ki MCU içinde çok fazla İngiliz aktör var Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Karen Gillan daha da gidiyor. Bunlar içinde Loki dışında pek aksanlı bir ses duyduğumu hatırlamıyorum dizilerde de Charlie Cox vardı. Genelde Amerika dışından gelen oyuncularda aksanı kapatma açma özelliği oluyor

• Black Widow After Credist'te X-men ile alakalı 2 karakterin debut görüntüleri olacakmış diyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Amerikalı diye alınmıyorlar ama tam tersi pek olmuyor kaldı ki MCU içinde çok fazla İngiliz aktör var Tom Holland, Tom Hiddleston, Benedict Cumberbatch, Paul Bettany, Karen Gillan daha da gidiyor. Bunlar içinde Loki dışında pek aksanlı bir ses duyduğumu hatırlamıyorum dizilerde de Charlie Cox vardı. Genelde Amerika dışından gelen oyuncularda aksanı kapatma açma özelliği oluyor

Alıntıları Göster
    Mcu ya bağlı agent's of shield dizidindeki jemma rolundeki Elizabeth Henstridge de ingiliz ve aksanina bayılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öner

Mcu ya bağlı agent's of shield dizidindeki jemma rolundeki Elizabeth Henstridge de ingiliz ve aksanina bayılıyorum.

Alıntıları Göster
    Onun aksanı da çok güzel Fitz'in de İskoç aksanı vardı sanırım o da güzel.

Şöyle bırakalım bu videoyu 100 kere izlemişimdir

• X meni parmak siklatmada git gel yüzünden mutasyona ugrayan insanlar olarak gostermeseler bari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kim daha güçlü falan konuşuyoz ya aklıma bir vs geldi

Captain marvel mi daha güçlü sizce yoksa Hela mı?

Ayrıcana Hela gelecek filmlerde tekrardan olacak mı merak ettim
  • Film iyi, güzel, hoş da Infinity War'un gerisinde kalmış. Son savaş sahnesine kadar film biraz çekilmez geldi bana. Bir de kurgu ritmini sabite almışlar hep aynı sürelerde sahneleri bitiriyorlar. 3 saatlik filmde de bu aynı ritim sıkıyor. Savaş sahnelerine kadar bu ritmi çekiyoruz.

Thanos'la olan savaş iyiydi ama şu Thanos'un ordusunu amma zayıf yapmışlar yahu! Resmen ordusunu bizim çapulsuzlar biçti. Hele şu Kara Panter'in kabilesini normalde Thanos'un ordusunun biçmesi lazımdı. Neyse.

• Thanos'un ordusunda ciddi derecede başka bir saçmalık daha var, ince bir detay

Şu kocaman gemiler var ya ağızları olan. Darbe aldıklarında falan geminin yüzü insan gibi tepki veriyor mimik. Bir makinenin böyle tepki vermesi ne kadar saçma

@Kartal Göz
  • Galaxy. kullanıcısına yanıt
    İyi de onlar da yaratık zaten üzerlerine mekanik eklemeler yapmışlar tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öyleyse tamam bilmiyorum ben makine sandım görüntüsü itibariyle
    @general4242
  • Infinity War'ın çok çok gerisinde kalmış.
    Çok kopuk dağınık mantık hatalarıyla dolu film.
    Black Panther kabilesi ile Scartlet Witch'e bir tek benmi uyuz oluyorum bilmiyorum
    Infinity War efsaneydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rem0te -- 15 Ağustos 2019; 23:1:40 >
  • 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.