Şimdi Ara

Aveadan turkcell'e geçiş yapacagım bi bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

turkcelle geçiş yapacagım. kullanmak istediğim 5000 yada 10 000 turkcell ile sms.. ve net paketi. 100mb zor yeter sanırım bana. 250e almayı planlıyorum.

öncelikle yarın numaramı taşıyacagım. hangi tarifeye geçmemi önerir siniz ? yaşım tutuyor genç paket olmak istiyorum olabilir miyim ?

heryöne 5000 sms te + 100mb net paketi ile 12 liraymış. net paketi 3g hizmetinde değil mi ?

son sorum 100 mb net paketi ilk 3 ay 5 lira. 250mb net paketi ilk 3 ay 7 lira diyor.

ben yarın 100mb net paketine üye olsam atıyorum, ilk 3 ay 5 lira versem sonra iptal edebilirim değil mi ? edersem sonrasında 250mb net paketini 7 liradan yine 3 ay kullanabilir miyim ? :)

cevaplarsanız sevinirim.

• 1- GençTarife veya GençPlus tarifelerinden birine geçmeni tavsiye ederim. 20 TL ve üzeri yüklemeye Her Yöne 250 dk. hediye kampanyası var. (6 Ay geçerli)
    30 TL ve üzeri yüklemeye 250 dk.'a ek olarak Her Yöne 120 dk. daha hediyesi var.

2- SMS + Internet olan paket 3G hızında.

3- Kampanya devam ederse kullanabilirsin. 100 MB alacaksan ekstradan almayıp SMS ile alman daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 6 Şubat 2012; 10:12:19 >
  • teşekkürler.gönül rahatlıgı ile geçebilirim. 6 ay heryöne dk vermesi çok iyi.
  • hocam bence kesinlikle türkcell e geçme hayatının hatasını yaparsın. hayatımda gördüğüm en dandik, en kazıkçı, en şerefsiz firma. arkanı dönmeye gelmiyor nerden ne bulsakta itelesek derdindeler. eğer başka hat çekmiyor mecburum diyorsan geç ama tavsiyem her an elinde bir hesap makinesi gezdirmen lazım. istersen sana son 3 ayda yaşadığım bazı sorunları sıralıyim;

1. bende senin almak istediğin internet paketini aldım ilk 3 ay kulllandım sonra baktım ihtiyacım yok ayda 10 mb bile kullanmıyorum 14 tl den yenilememi söylediler ben kabul etmedim. ardından ilk ay kullanmadığım halde 16 mb interneti aşmışım ve benden 13 tl istediler. ikinci ay 13 mb interneti aşmış ve benden 45 tl istediler. aradım hattı kapatıyorum dedim ya kapatmayın sizin için o faturayı iptal edelim dediler öylece kapatmaktan vazgeçmiştim.

2. kampanyadan htc evo 3d tlefon aldığımda telefon 92 tl idi. katalogta internette her yerde 92 tl idi. ama ben aldığım gün yeni zam gelmiş ve telefonumun fiyatını 99 tl ye çıkarttılar ve bende 99 tl den ödüyorum.

3. haydi gel küçük paket kullanıyordum 29 tl ye. bana bir msj geldi büyük pakete geçin 49 tl yerine 39 tl ödeyin dediler. 6 ay boyunca indirimden yararlandım döndüğümde tarifem 55 tl oldu geride çıkamıyorum.

4. türkcell mega müzik ten 5 tl ye 300 şarkı aldım. programı kurdum ve 30 tane müzik indirdim. ilk faturama 5.50 tl yansıttılar. ertesi ay tekrar 5 tl yansıttılar. dedim ki napıyorsunuz neden her ay alıyorsunuz?? aldığm cvp traji komikti. meğer 5 tl ye 300 şarkı demek, 5 lira veripte 300 şarkı almak değil miş!!! meğer 5 tl ye 300 şarkı demek üye olmak ve her ay bunun güncellenmesi anlamına geliyormuş (!)

bunlar sadece arayıpta canımı sıktığım bazı konular bunların yüz katı kadar da yaşadığım sorunlar var. şimdi diyeceksin ki neden hala türkcell kullanıyorsun. birincisi başka operatör çekmiyor mecburum. ikinciside taahütüm var biraz daha borcumu bitirip hepten iptal edeceğim.. karar senin hocam bence kanı bozuk şerefsiz insanlarla hiç uğraşmaya değmez avea veya vodafone en iyi tercih olur...

• Ön ödemeli hat kullanacağı için biraz daha şanslı. Turkcell'e öyle diyorsunuz ama şu an operatörler arasında tek güveneceğim operatördür. Senelerce Avea kullandım, henüz Vodafone tecrübem olmadı ama forumdaki yorumlara bakılırsa sanki sıfırdan kurulmuş bir operatör havasında. Yerleşik bir düzeni yok.

Avea Müşteri Hizmetleri fazlasıyla tutarsız konuşuyor. Arayın bir soru sorun ak der, kapatıp tekrar ararsınız başka bir operatör çıkar aynı soruyu sorarsanız kara der. Her operatörün kendine göre avantajları var. Şu an bulunduğum yerde Turkcell 3G çok çok zor çekiyor. Modemi USB kablosu ile uzatarak yerden 2 mt. kadar yükseğe koydum anca bağlanıyorum ama yinede memnunum. Bu arada İstanbul/Maltepe'deyim. Evin konumu itibariyle böyle oluyor.

Yine Avea fiyat anlamında daha iyi olduğu aşikar ama kullanmayı bildikten sonra Turkcell'in de çok çok farkı yok. Kampanyalarını takip edebilmek yeterli. Tabi her kesime hitap etmiyor. Bana yetiyor açıkçası. SMS kullanmıyorum, 20 TL yüklerim Her Yöne 250 dk. hediye. Yanına 3 aylık 7 TL 250 MB paketi alırım 13 TL kalır. 3 ay sonra yeni bir kampanya daha çıkarsa yine yaparım. Kombinasyon yapabildikten sonra pek dert değil. Avea Genç Pakette kullandım ama hepsini harcayamadığım için boşuna alıyormuşum gibi oluyor. 500 dk. geliyor Aran Kazan ile birlikte 400 dk. kalıyor. SMS'de en az 950-960 tanesi kalıyor, interneti bilgisayara bağlamazsam yarısı bile gitmiyor.

Her operatör illa bir yerden giydiriyor. Size de Turkcell denk gelmiş.

• Benim bildiğim Turkcell oltayı atar ve yakaladığı yerde yerleştirir.
  • aveadan tek memnun olmamam,heryöne adam gibi bir sms paketi bulamadım.11000 var 1000i heryöne ama yetmiyor ve 9 lira. genç pakette 1000 var yetmiyor. 500 alsam 7.8 lira. ediyor 16 lira. artı neti var.cart curt vergisi var. hiç değilse türkcellde 5000sms e +100mba 12 lira verip,net yetmezse 5 liraya yada 7 lira ek paket alırım diyorum. aveada smsim yetmiyor ne yazık ki. kız arkadaşımda aveadan hiç memnun değil geçmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vodafone da iyidir ancak altyapısı biraz sorunlu.Bazen internete giremezsiniz bazen mesaj gönderemezsiniz vs. Ancak müşteri memmuniyeti iyidir.
  • bende aveadan turkcell e geçmeyi düşünüyorum acaba prefix değişirmi 0506 0532 olabilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.