Şimdi Ara

Aveadan aynı süre zarfında 2. Bir iphone alabilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aveadan 5s almıştım kullanmam için şimdi 2 tl ye iph4 gördüm herhangi bir paketle alabilirmiyim bnim üstümr kayıtlı başka bir hat ile satıp peşin paraya çwvirecemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Astronomi meraklısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeirons

Avea'ya sorsanız?

Öyle yapmayı düşünüyorumda bi ön bilgim olsun istedim oraya rezil olacağıma butaya olurum daha iyi :)

Orijinalden alıntı: apeirons

Avea'ya sorsanız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı şöyle ki: Son 6 ay içerisinde faturaların düzenli bir şekilde ödenmişse velev ki Avea kullandığın tüm süreç boyunca faturaların düzenli ödenmişse büyük bir avantajın var demektir. Aynı hat üzerinden 2 farklı cihaz kampamyasından yararlanabiliyorsun. Yani fatura ödemelerin dizaynektifse evet iPhone 5S kampanyanın yanında iPhone 4 kampanyasından da yararlanabilirsin. Lakin paket kapsamını iPhone 5S kampanyasından yararlandığın için sadece kendi grubun dahilinde değiştirebilirsin. Yani 3. grup tarife ise 2. Ya da 4. grup tarifeye geçemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 9 Aralık 2013; 22:57:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Hacı şöyle ki: Son 6 ay içerisinde faturaların düzenli bir şekilde ödenmişse velev ki Avea kullandığın tüm süreç boyunca faturaların düzenli ödenmişse büyük bir avantajın var demektir. Aynı hat üzerinden 2 farklı cihaz kampamyasından yararlanabiliyorsun. Yani fatura ödemelerin dizaynektifse evet iPhone 5S kampanyanın yanında iPhone 4 kampanyasından da yararlanabilirsin. Lakin paket kapsamını iPhone 5S kampanyasından yararlandığın için sadece kendi grubun dahilinde değiştirebilirsin. Yani 3. grup tarife ise 2. Ya da 4. grup tarifeye geçemezsin.

Hocam avea çıktı çıkalı avealıyım ve faturalarımda oto odeme talimatı da var ama ben diğer hat üzerine en düşük paketle alabilirmiyim onu öğrenmek istedim çünkü satıp peşin pqraya çevirecem ayrı olsun faturası istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: black_sea53
    Hocam avea çıktı çıkalı avealıyım ve faturalarımda oto odeme talimatı da var ama ben diğer hat üzerine en düşük paketle alabilirmiyim onu öğrenmek istedim çünkü satıp peşin pqraya çevirecem ayrı olsun faturası istiyorum.

Aynı kurallar diğer hattın için de geçerli. lakin diğer hattında herhangi bir cihaz kampanyası yoksa ilk önce sana uygun olan cihaz kampanyasına göre olan bir tarfiye geçip cihaz kampanyasına öyle başvurmalısın. Cihaz kampanyasından faydalanınca başka tarife grubuna geçmek mümkün olmadığı için söylüyorum bunu.

İt, Köpek (Kangal Hariç) Arkadan Saldıracağına; Kurtlar (Bozkurt Dahil) Önden Saldırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

quote:

Orijinalden alıntı: black_sea53

Aynı kurallar diğer hattın için de geçerli. lakin diğer hattında herhangi bir cihaz kampanyası yoksa ilk önce sana uygun olan cihaz kampanyasına göre olan bir tarfiye geçip cihaz kampanyasına öyle başvurmalısın. Cihaz kampanyasından faydalanınca başka tarife grubuna geçmek mümkün olmadığı için söylüyorum bunu.

Yani hıcam bana hangi pakete geçersem daha ucuz fatura gelecek en ucuz paketle alacam.

• En uygun fiyatlı cihaz kampanyaları 4. grupta. Lakin 4. grup tarifelerin de fiyatları az biraz tuzlu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.