Şimdi Ara

AVEA'yı ANLAMAK ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mümkün değil! en azından benim açımdan..

arkadaşlar cebime avea'dan bi mesaj geldi. 'size özel 5tl karşılığı şebeke içi 120dk kampanyası için 120 yazıp 2200'a gönderin' diye.. bakiyem yetersizdi. gidip 5 tl yükledim.

anında 100MB internet tanımlandı o uçtu gitti. hadi tamam bu benim hatam dedim. salak gibi 3 ayrı hatta internet paketim tanımlanmış oldu..

her neyse bir 5tl daha yükledim. mesajı yazıp gönderdim. kaydınız alındı dedi. 1 dk sonra bakiye yetersiz diye mesaj geldi. 6tl bakiye var hatta şu an..

ben anlamıyorum anlayan beri gelsin bana da anlatsın bi zahmet..

• Maalesef böyle saçma bir uygulama var...

Bir paket almak isterseniz en az 2 TL fazla bakiyenizin olması gerekiyor. Yani 5 TL'lik paket için hattınızda en az 7 TL bakiye olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos
    Maalesef böyle saçma bir uygulama var...

Bir paket almak isterseniz en az 2 TL fazla bakiyenizin olması gerekiyor. Yani 5 TL'lik paket için hattınızda en az 7 TL bakiye olmalı.

sorun o mu hakikaten? yok artık ya. bir 5 tl daha mı yüklemem lazım =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: Dallamos
    Maalesef böyle saçma bir uygulama var...

sorun o mu hakikaten? yok artık ya. bir 5 tl daha mı yüklemem lazım =)

Sorun o sitelerinde de yazıyor

Sana yine bakiye yetersiz demiş.. Bana mesaj geldi 240dk size özel vs. Bende gittim kontor yükledim gönderdim mesajı..

Bana aynen şöyle yazdı. '' Avea konuşma paketleri sizin için tanımlı değildir ''

Aveaaa

• avea online işlemlere bi bak belki vardır(büyük ihtimal)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.