Şimdi Ara

Avea ya numara taşıma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Artı olarak gece 23:58'de aralıksız 7098'e 2GUN (arada boşluk olmadan) yazıp, 24:02'ye kadar söyle 20-30 tane mesaj gönderirsen; ek olarak haftanın 2 gunü tüm turkcelliler ile BEDAVA olarak konuşup mesajlasabilirsin.

Tekrardan hayırlı olsun.

NOT: Turkcell eğer bu tarifeye okkali bir zam yaparsa, opsiyonlu genc tarifeye geçersin :) 25 yas altı birisiyle Turkcell iletişim merkezine gitmen yeterli. Her yone 120 dakika = 14.50 TL. Artı 120 dakika cayma dakikaların da devam ediyor ;) toplam her yone 240 dakika = 14.50 TL. Ama su anda bu kamu150 daha iyi. Ben olur da Turkcell büyük bir zam yaparsa diye hatirlatma amacı ile söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 31 Mayıs 2010; 14:04:16 >
  • nt ile turkcelle geçtiğimizde kamu 150 tarifesini seçersek kalan dakikalarımızı nasıl öğreniyoruz konuştuğumuz süre dakikamızdan 6 saniyelik periyotlarla mı düşüyor ve mesaj ücretleri nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayzek
    nt ile turkcelle geçtiğimizde kamu 150 tarifesini seçersek kalan dakikalarımızı nasıl öğreniyoruz konuştuğumuz süre dakikamızdan 6 saniyelik periyotlarla mı düşüyor ve mesaj ücretleri nedir acaba

Evet 6 saniyelik periyotlarla düşüyor.

Kaç dakikan kaldığına online işlemler menüsünde; Tarifeler kısmında, Paket ve Kullanimlar başlığı altında ulaşabilirsin.
    http://img42.imageshack.us/i/imagezoz.jpg/

Ya da KAMU DURUM yazıp 2022'ye kısa mesaj göndererek UCRETSİZ olarak öğrenebilirsin.
    http://img214.imageshack.us/i/imageal.jpg/

Ayrıca Turkcell seni belirli periyotlarla uyarıyor. Mesela diyor ki paketinizden 60 dk kalmıştır ;)
    http://img263.imageshack.us/i/imagejoa.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 31 Mayıs 2010; 15:39:07 >

• Mesajlarda son 48 saati kapsamıyor diyor ama genelde anlık düşüyor dakikalar.

Sadece ayın 25'lerinde ve 10'larinda son 48 saati kapsamayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayzek
    nt ile turkcelle geçtiğimizde kamu 150 tarifesini seçersek kalan dakikalarımızı nasıl öğreniyoruz konuştuğumuz süre dakikamızdan 6 saniyelik periyotlarla mı düşüyor ve mesaj ücretleri nedir acaba

Kaç dakika kaldığını öğrenmek için 2022'ye gönderilen ve alınan mesajlar ücretsiz.

Ancak öğrenmek istediğin normal mesaj fiyatları ise; Turkcell faturali hat kullanıcıları için yurticine gönderilen her mesaj 0.30 TL'dir. Yani 30 kuruş. Yurtdışına gönderilen mesajlar 0.49 TL'dir.

Bir de ekonomik mesaj paketleri var faturali hatlar icin ama bence pek ekonomik değiller. Mesajlaşmak isteyen;
    mesajlasilan kisi Turkcell ise ve gönderilen mesaj sayısı 3000'den fazla ise faturasız Turkcell kullanmalı.
    Eğer faturali kullanmak istiyorsa Vodafone kullanmalı.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/tarifeler/mesajlasma/faturali/ekonomikmesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 31 Mayıs 2010; 15:49:21 >

• MERHABA SETHA BEY BENIM SORMAK İSTEDİGİM SORU !!!

BEN AVEDAYDIM TURKCELLE GECTIM TURKCELLDEN MEMNUN KALMADIM AF EDERSINIZ KAZIK OLDUGU ICIN TEKRAR AVEAYYA GECMEK ISTIYORUM TURKCELLEDE TOPLAM 15 GUN KALDIM SIMDI AVEAYYA GECTIGIM ZAMAN ESKIDEN YARARLANDIGIM KAMPANYALLARDAN YARARLANABILECEKMIYIM BUNU OGRENMEK ISTIYRUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TSKR EDERIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polis724

MERHABA SETHA BEY BENIM SORMAK İSTEDİGİM SORU !!!

BEN AVEDAYDIM TURKCELLE GECTIM TURKCELLDEN MEMNUN KALMADIM AF EDERSINIZ KAZIK OLDUGU ICIN TEKRAR AVEAYYA GECMEK ISTIYORUM TURKCELLEDE TOPLAM 15 GUN KALDIM SIMDI AVEAYYA GECTIGIM ZAMAN ESKIDEN YARARLANDIGIM KAMPANYALLARDAN YARARLANABILECEKMIYIM BUNU OGRENMEK ISTIYRUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM SIMDIDEN TSKR EDERIM

Yararlanirsiniz hatta daha iyi kampanyalarda yararlanirsiz ama faturali hatlar için 30 TL kayit ücreti ödersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok tskr ederimm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polis724

Çok tskr ederimm

Rica ederim iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.