Şimdi Ara

Avea ya numara taşıma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SeTha
    Evet yapabilirsin. Ben de aynısını yapmıştım. Numaramı Turkcell'den Vodafone'a, sonra tekrar Turkcell'e, sonra Avea Kartalcelle, en son tekrar Turkcell'e dondüm.

Ve su anda o sekilde kullanıyorum. Kamu150 tarifesi ile Her yone 150 dakika 15 TL, Turkcell'in hediye ettigi tamamen ücretsiz ekstra her yone 120 dakika ve Sali Pazar günleri tüm turkcelliler ile bedava konuşma ve mesajlaşma :) Toplam sadece 15 TL.

NOT: Haftada 2 gün kampanyasından daha önce yararlanmış olmak sorun değil. Her 3 ayda 1 tekrar katilabiliyorsun ;) Tabii şanslı ve becerikli isen.

SeTha avea yeni kampanya başlatmış alıntı şöyle; Numarasıyla Avea'ya gelerek
    faturalı 19'luk Tarife'yi seçen
    müşteriler, 19 liraya her yöne
    300 dakika konuşacak.
    Avea açıklamasına göre,
    ayrıca her hafta sonu tüm
    Avealılarla konuşmak da
    bedava olacak.
    19'luk Tarife kapsamında,
    numarasıyla Avea'ya gelen
    veya faturasız Avea
    tarifelerinden faturalı 19'luk
    Tarife'ye geçiş yapan
    aboneler, 19 TL'ye her yöne
    tam 300 dakika ve her hafta
    sonu tüm Avealılarla bedava
    konuşma fırsatı kazanıyor.
    Açıklamada, 'Tarife
    kapsamında sunulan
    avantajlardan yararlanmak için
    30 Haziran 2010 tarihine kadar
    tarifeye geçiş yapılmalıdır'
    yani türkcell den 30 dakika fazla

• 4 TL de daha fazla :)

Turkcell'de 1 gün haftaici bir gün de haftasonu olmak üzere haftada 2 gün kampanyası var.

Avea'da haftasonu ücretsiz görüşme var.

Cevren daha çok hangisi karar ver.

Ayrıca Avea'da sözü edilen tarife 6 ay sonra 29 TL oluyor. Buna göre karar ver.
  • Bir de;

Avea'da kaç dakika kaldığını öğrenmek için, Dakika sorgulama servisinin kullanım bedeli 99 Kr/sorgu'dur.

Ayrıca :) 444'lu hatları aramak da ekstra ücretli. Paketten gitmiyor.
  • quote:

Bir de;

Avea'da kaç dakika kaldığını öğrenmek için, Dakika sorgulama servisinin kullanım bedeli 99 Kr/sorgu'dur.

aveada 444 başına 02124441500 den ara paketteki dakikadan düşüyor bir de sana tavsiyem olsun turkcell habersiz tarife değişikliği yapıyor ama aveada tarifeler kalıcı oluyor sen benden daha iyi bilirsin
  • Genelde konuştuğum kişiler Turkcell oldugu için ave a kendi içinde sabah akşam bedava olsa malesef yine işime yaramayacak çünkü avea kullanan arkadaşım yok denecek kadar az

Telefonuma bugün gelen msg
    Taşıma işlemim onaylanmış ve 28 inde cuma günü 06:00 tarihinde açılacakmış

Hattım aktif olursa ve aynı gün cuma öğleden sonra tekrar hattımı Turkcell Kamu150 tarifesi için başvuru yapabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergunol
    Genelde konuştuğum kişiler Turkcell oldugu için ave a kendi içinde sabah akşam bedava olsa malesef yine işime yaramayacak çünkü avea kullanan arkadaşım yok denecek kadar az

Hattım aktif olursa ve aynı gün cuma öğleden sonra tekrar hattımı Turkcell Kamu150 tarifesi için başvuru yapabilirmiyim?

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Bir de;

aveada 444 başına 02124441500 den ara paketteki dakikadan düşüyor bir de sana tavsiyem olsun turkcell habersiz tarife değişikliği yapıyor ama aveada tarifeler kalıcı oluyor sen benden daha iyi bilirsin

1. Avea'da Cogu tarifede basına 0212 dahi koysan ekstra ucretlendiriliyor.

2. Avea'nın 19 TLlik tarifesinden bahsediyoruz. Ve tarifenin ilk 6 ay 19 TL olduğu daha sonra 29 TL olacağı zaten belirtilmiş. Kafamdan uydurmuyorum. Ayrıca Turkcell yapacagı zamları SMS ile bildiriyor. Avea'nın sınırsız tarifeyi kullananlara yaptıklarından burada tekrar bahsetmeyeyim istersen.

• quote:

quote:

Genelde konuştuğum kişiler Turkcell oldugu için ave a kendi içinde sabah akşam bedava olsa malesef yine işime yaramayacak çünkü avea kullanan arkadaşım yok denecek kadar az

Evet.

Tamam süper olur
    birde
    quote:

1. Numarayı tekrar Turkcell olur olmaz, aynı gün EVET 120H yazıp 7400'e mesaj atıldığında, Turkcell karşılıksız her yone, her ay 1 yıl boyunca ekstra 120 dakika daha veriyor ve toplam 270 dakika 15 TL oluyor. Tek şart 1 sene Turkcell'de kalmak.

Bu işlemide Kamu150 ye taşındıktan sonra hattım aktif olur olmaz yapıyorum değilmi?

Gelişmeleri burdan yazarım umarım sorun çıkmadan hallederim

Verdiğin bilgiler için tekrardan teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

quote:

Bir de;

1. Avea'da Cogu tarifede basına 0212 dahi koysan ekstra ucretlendiriliyor.

2. Avea'nın 19 TLlik tarifesinden bahsediyoruz. Ve tarifenin ilk 6 ay 19 TL olduğu daha sonra 29 TL olacağı zaten belirtilmiş. Kafamdan uydurmuyorum. Ayrıca Turkcell yapacagı zamları SMS ile bildiriyor. Avea'nın sınırsız tarifeyi kullananlara yaptıklarından burada tekrar bahsetmeyeyim istersen.

• quote:

quote:

quote:

Evet.

Tamam süper olur
    birde
    quote:

1. Numarayı tekrar Turkcell olur olmaz, aynı gün EVET 120H yazıp 7400'e mesaj atıldığında, Turkcell karşılıksız her yone, her ay 1 yıl boyunca ekstra 120 dakika daha veriyor ve toplam 270 dakika 15 TL oluyor. Tek şart 1 sene Turkcell'de kalmak.

Bu işlemide Kamu150 ye taşındıktan sonra hattım aktif olur olmaz yapıyorum değilmi?

Gelişmeleri burdan yazarım umarım sorun çıkmadan hallederim

Verdiğin bilgiler için tekrardan teşekkürler

+1 Setha
    Benimde kullandığım faturalı hattı bizzat uygulayarak yapmıştır, ellerine sağlık diyorum
    Sayesinde DH takipçisi oldum

• ergunol arkadaşım, hattını taşıdın mı,hangi hatta hangi tarifedesin şu an bilemiyorum.Taşımamış olma ihtimalini düşünerek ve burda herkes gibi düşüncemi yazarak ortama katılmak istiyorum.

Öncelikle Setha arkadaşımızın da tercihlerine saygı duyduğumu belirtmek istiyorum,kendisinin de mantığı ve seçimleri iyidir,ama her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler.Her kelin bir berberi vardır derler.

Ben son zamanlarda vaktimin kısıtlı olmasından dolayı eskisi gibi detaylı,karşılaştırmalı kanıtlı göstergeli yazamıyorum,zamanım yok ama en azından herkes gibi bişeyler yazmaya hakkım vardır sanırım.

Ben 1998-2007 yılları arasında turkcell kullandım ki mecburduk.2003 yılından itibaren aynı anda telsim de kullandım,çift hat kullandım yani.2007 de avea kullanmaya çalıştım,iyi çekmediği için vazgeçtim.
    1 yıldır avea kullanıyorum ve hem çekme kalitesinden hemde fiyatlarından çok memnunum.Fiyat derken kendi tarifemden memnunum yani (GSMobile Eski Açık " 49 TL ").

Ben genel olarak turkcell'in fiyatlandırmasının hiç bir zaman en avantajlı operatör olamıyacağına inanıyorum.
    Turkcell ne yaparsa yapsın bana göre her zaman diğer 2 operatörden pahalıdır.Bunu turkcell de kabul eder ve size şunu der:pahalı ama kaliteli hizmet alıyorsunuz der,ama benim çekme sorunum yok,kaliteden kastınız nedir.
    3G kullanıyorsanız çoğunluk 3G konusunda turkcell daha iyi der,haklıdırlar da.Diğer alanlarda olduğu gibi 3g konusunda da avea kendisini geliştirecek hatta telekom ile ilişkisi sayesinde en iyisi olacaktır diyorum,ama bunun şu an bize faydası yok,şu an kötü deniyor,iyi diyenler de var,çok memnunum avea 3g den diyenler de var.Bu gibi ekstra durumlar dışında özellikle tarife ücretlendirmeleri konusunda be aveaya dikkat etmek gerektiğine inanıyorum.
    Vodafone de de iyi seçimler var ama turkcell'e ben herxzaman mesafeliyim,ha çok avantajlı bir tarifesi olursa ben de burda itiraf ederim.

Öncelikle bir firma yada marka müşterisine saygısızlık ediyormu?Bu saygısızlığı alışkanık haline getirmiş mi,müşterisini bilerek ve farkında olarak aldatmaya çalışıyormu,bunları takip etmek lazım.

Şu an turkcell hem müşterileriyle hemde ortaklarıyla hep davalık ve 10 davadan en az 9'unu kaybediyor.
    Turkcell isminden dolayı ülkemizin gururudur,keşke turkcell kullansam ve turkcell dünyada gittikçe büyüse.
    Cebimi de düşünmek zorundayım.Turkcell'in bu fiyatlar kalıcıdır dediği halde fiyatları değiştirdiğine kanıt olan bazı mahkeme sonuçları mevcuttur.Google da, turkcell'e ceza, turkcell davası turkcell'e dava, gibi yada benzeri mantıkla arama yapınız derim.Bakın tarifelere daha girmedim,bir firmanın güvenirliğinden ve müşteriyi insan yerine koyma özelliğinden,müşteriyi avukat ve mahkeme kapılarında süründürmesinden bahsetmeye çalışıyorum.Evet mahkemeyi kazanırsınız,ama geçen zamana yazık.Mahkemeyi kazananlara turkcell iade yapıyor ama zaten turkcell evet kurallara aykırı hareket ediyorum,müşteriyi kazıklıyorum ama her müşteri dava açıp uğraşmazki,sonuçta kazanan ben olurum mantığıyla hareket etmekten çekinmeyen bir firma.
    Bu müşteri sorunları çok sık yaşanmakta ve mahkemeye gitmeden itiraz eden günlerce müşteri hizmetlerini arayıp uyaran müşterilerini turkcell adam yerine koymamaktadır,kendisinşn haklı olduğunu belirtmektedir.
    Müşteri hizmetlerini haklılığını anlatmak ve mağduriyetini gidermek için arayan müşterilerin hem zamanına hemde konuştukça aradıkça yazan faturaya yazık ki zaten bu detaylarda turkcell'in kurnazlığıdır.
    Turkcell hangi müşterisine,evet sen sorun için sürekli beni aradın ve ararken de sana ücret yazdı,bu ücretleri de sana iade ediyoruz demiştir mahkemeyi kaybettikten sonra.Turkcell'in bir kurnazlığı da,müşteri beni arasın (444 0 532) faturası artsın,her arayandan şu kadar kazansam bu bana yeter mantığıdır.
    En az 8 yıl turkcell kulllandım,düşüncelerim bu.
    Bir arkadaş demişki,avea'nın avantajı kendi arasında konuşturmasıdır demiş.Hayır tam aksine turkcell başka yöne avantaj sunmaz,tek bildiği turkcell den turkceli ara mantığıdır,başka operatörü kullanan tanıdıklarınız umrumda değil mantığıdır.

Aslında turkcell'in tarifeleri kesinlikle turkcell den turkcell yönüne ağırlıklıdır.

Öncelikle bir firmanın müşteriye bakış açısını ve müşteriye yaşattıklarını değerlendirmek lazım,bunu bir kenara koyun ve tarifeden bağımız olarak sizin için önemliyse düşünün.

Hangi paket tarifesini seçmeliyim meselesine gelince,arkadaşlar turkceli seç,12 aylık teahhüt ver 270 dakikaya gelsin her ay demişler ki,iyi seçimdir,ama şu konuda bilgim yok,bu arkadaşlar bunu da yazarlarsa diğer arkadaşlara yol göstermiş oluruz.Diyelimki arkadaş 150 dakika paketini seçti,12 ay bu tarifeyi kullanma sözü de verdi,yani bu tarifeden çıkamaz,bu tarifeye zam gelmeyecek fiyat aynı kalacak garantisi varmı?Bu çok önemli çünkü turkcell'in en önemli özelliği sessiz sedasız yangından mal kaçırır gibi zamlar yapması ve bu zamların anormal seviyede olması.Turkcell bunu sık sık yapar,bunu önemseyiniz,bu konuda da mahkemeler de kaybetmiştir.Kaybedeceğini bile bile yapar,ama bu bir stratejidir,turkcell bu işleri detayına kadar hesaplar ve kazançlı çıkar her türlü sonuçta.

Benim düşüncem,avea yada vodafone her zaman turkcell den daha ekonomik avantajlı tarife sunar,turkceli seçmeden önce mutlaka diğer 2 operatörde daha avantajlısı varmı diye araştırın,çünkü turkcelin en avantajlı olma ihtimali çok zor,başına bişey mi düştü derler bizim lügatımızda böyle bişey olursa.

Şu an aveada yeni çıkan " ÇILGIN TARİFE " 19'luk TARİFE" ye göz atınız,tercihleri değerlendiriniz.
    Detayına girmek istemiyorum ama başka yönden gelene ilk 6 ay heryöne 300 dakikası 19 TL.

6 ay sonra aylık ücret 29 TL'dir.Hafta sonları da avealılarla konuşmak ücretsiz. (ayda toplamda 3000 dakika)

Benim farklı bir seçenek olarak önerebileceğim seçeneklerin arasında ilk aklıma gelen bu.

Ayda en fazla 20 TL verebileceğiinizi düşünerek bunu yazdım,sınırlarınızı bilmiyorum.

Hep çevreme söylerim:turkcell'den uzak durun.

12 aylık teahhüt hiç bir operatörle yapmayın derim çok avantajlı durum söz konusu olmadıkça.Çünkü mobil operatör tarifeleri konusunda sürekli değişiklikler olmakta çok avantajlı tarifeler piyasaya çıkmakta.
    Yarın işte bu,bu benim tarifem diyeceğiniz bir an gelirse değerlendirmek isterken zorlanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net
    ergunol arkadaşım, hattını taşıdın mı,hangi hatta hangi tarifedesin şu an bilemiyorum.Taşımamış olma ihtimalini düşünerek ve burda herkes gibi düşüncemi yazarak ortama katılmak istiyorum.

Öncelikle Setha arkadaşımızın da tercihlerine saygı duyduğumu belirtmek istiyorum,kendisinin de mantığı ve seçimleri iyidir,ama her yiğidin bir yoğurt yiyişi vardır derler.Her kelin bir berberi vardır derler.

Ben son zamanlarda vaktimin kısıtlı olmasından dolayı eskisi gibi detaylı,karşılaştırmalı kanıtlı göstergeli yazamıyorum,zamanım yok ama en azından herkes gibi bişeyler yazmaya hakkım vardır sanırım.

Ben 1998-2007 yılları arasında turkcell kullandım ki mecburduk.2003 yılından itibaren aynı anda telsim de kullandım,çift hat kullandım yani.2007 de avea kullanmaya çalıştım,iyi çekmediği için vazgeçtim.
    1 yıldır avea kullanıyorum ve hem çekme kalitesinden hemde fiyatlarından çok memnunum.Fiyat derken kendi tarifemden memnunum yani (GSMobile Eski Açık " 49 TL ").

Ben genel olarak turkcell'in fiyatlandırmasının hiç bir zaman en avantajlı operatör olamıyacağına inanıyorum.
    Turkcell ne yaparsa yapsın bana göre her zaman diğer 2 operatörden pahalıdır.Bunu turkcell de kabul eder ve size şunu der:pahalı ama kaliteli hizmet alıyorsunuz der,ama benim çekme sorunum yok,kaliteden kastınız nedir.
    3G kullanıyorsanız çoğunluk 3G konusunda turkcell daha iyi der,haklıdırlar da.Diğer alanlarda olduğu gibi 3g konusunda da avea kendisini geliştirecek hatta telekom ile ilişkisi sayesinde en iyisi olacaktır diyorum,ama bunun şu an bize faydası yok,şu an kötü deniyor,iyi diyenler de var,çok memnunum avea 3g den diyenler de var.Bu gibi ekstra durumlar dışında özellikle tarife ücretlendirmeleri konusunda be aveaya dikkat etmek gerektiğine inanıyorum.
    Vodafone de de iyi seçimler var ama turkcell'e ben herxzaman mesafeliyim,ha çok avantajlı bir tarifesi olursa ben de burda itiraf ederim.

Öncelikle bir firma yada marka müşterisine saygısızlık ediyormu?Bu saygısızlığı alışkanık haline getirmiş mi,müşterisini bilerek ve farkında olarak aldatmaya çalışıyormu,bunları takip etmek lazım.

Şu an turkcell hem müşterileriyle hemde ortaklarıyla hep davalık ve 10 davadan en az 9'unu kaybediyor.
    Turkcell isminden dolayı ülkemizin gururudur,keşke turkcell kullansam ve turkcell dünyada gittikçe büyüse.
    Cebimi de düşünmek zorundayım.Turkcell'in bu fiyatlar kalıcıdır dediği halde fiyatları değiştirdiğine kanıt olan bazı mahkeme sonuçları mevcuttur.Google da, turkcell'e ceza, turkcell davası turkcell'e dava, gibi yada benzeri mantıkla arama yapınız derim.Bakın tarifelere daha girmedim,bir firmanın güvenirliğinden ve müşteriyi insan yerine koyma özelliğinden,müşteriyi avukat ve mahkeme kapılarında süründürmesinden bahsetmeye çalışıyorum.Evet mahkemeyi kazanırsınız,ama geçen zamana yazık.Mahkemeyi kazananlara turkcell iade yapıyor ama zaten turkcell evet kurallara aykırı hareket ediyorum,müşteriyi kazıklıyorum ama her müşteri dava açıp uğraşmazki,sonuçta kazanan ben olurum mantığıyla hareket etmekten çekinmeyen bir firma.
    Bu müşteri sorunları çok sık yaşanmakta ve mahkemeye gitmeden itiraz eden günlerce müşteri hizmetlerini arayıp uyaran müşterilerini turkcell adam yerine koymamaktadır,kendisinşn haklı olduğunu belirtmektedir.
    Müşteri hizmetlerini haklılığını anlatmak ve mağduriyetini gidermek için arayan müşterilerin hem zamanına hemde konuştukça aradıkça yazan faturaya yazık ki zaten bu detaylarda turkcell'in kurnazlığıdır.
    Turkcell hangi müşterisine,evet sen sorun için sürekli beni aradın ve ararken de sana ücret yazdı,bu ücretleri de sana iade ediyoruz demiştir mahkemeyi kaybettikten sonra.Turkcell'in bir kurnazlığı da,müşteri beni arasın (444 0 532) faturası artsın,her arayandan şu kadar kazansam bu bana yeter mantığıdır.
    En az 8 yıl turkcell kulllandım,düşüncelerim bu.
    Bir arkadaş demişki,avea'nın avantajı kendi arasında konuşturmasıdır demiş.Hayır tam aksine turkcell başka yöne avantaj sunmaz,tek bildiği turkcell den turkceli ara mantığıdır,başka operatörü kullanan tanıdıklarınız umrumda değil mantığıdır.

Aslında turkcell'in tarifeleri kesinlikle turkcell den turkcell yönüne ağırlıklıdır.

Öncelikle bir firmanın müşteriye bakış açısını ve müşteriye yaşattıklarını değerlendirmek lazım,bunu bir kenara koyun ve tarifeden bağımız olarak sizin için önemliyse düşünün.

Hangi paket tarifesini seçmeliyim meselesine gelince,arkadaşlar turkceli seç,12 aylık teahhüt ver 270 dakikaya gelsin her ay demişler ki,iyi seçimdir,ama şu konuda bilgim yok,bu arkadaşlar bunu da yazarlarsa diğer arkadaşlara yol göstermiş oluruz.Diyelimki arkadaş 150 dakika paketini seçti,12 ay bu tarifeyi kullanma sözü de verdi,yani bu tarifeden çıkamaz,bu tarifeye zam gelmeyecek fiyat aynı kalacak garantisi varmı?Bu çok önemli çünkü turkcell'in en önemli özelliği sessiz sedasız yangından mal kaçırır gibi zamlar yapması ve bu zamların anormal seviyede olması.Turkcell bunu sık sık yapar,bunu önemseyiniz,bu konuda da mahkemeler de kay

turkcell hakkında yazdıklarının hepsi doğru ben turkcellden 100 mb internet paketi aldım yaklaşık bir senedir kullanıyorum 3 ay önce kampanya yapmış 3 ay bedava 100 mb internet şart 12 taahüüt tamam dedik atladık bu ay 100 mb interneti 9.38 den 10 tl çıkarmış vergiler sabit ücretle 15 tl fatura iptal edersem fatura ne gelir düşünemiyorum

• Eyvalah dostum,amacım bilgimi paylaşarak doğru sonuca ulaşabilmek,doğru kararlar verebilmek,inanın şunu yazarken bile başkalarının görüşü tecrübeleri benim için önemli.Belki ben haksızımdır diye düşünüyorum ve insanların yazılarını bekliyorum ve okuyorum,tabi yazılar da beni ikna edebilmeli.

Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil,turkcell değil sadece müşterinin aleyhine uygulama yapan,forumu iyi takip edenler bilir avea hakkında da vodafone hakkında da bir sürü haklı şikayetler var.

Ben kendi seçimimi detaylı yazdım,Türkcellden uzak durun aman asla deyip yazıp gitmek tarzım değil,sebeplerini az da olsa açıklamak gerekirdi.

Şöyle yapalım,siz bana 2 soru sorun ben cevap vereyim:

1.) Sizce en ekonomik avantajlı tarifeler hangi operatörde NetAnket.Net
    2.)Sizce hangi operatör en güven vermeyen,güvenilmez operatördür.

Cevap 1:Avea
    Cevap 2:Turkcell

Bu arada bazı arkadaşlar avea 444 lü numaraları ücretlendiriyor demiş,ben paso 444 lü numara arıyorum,ücretlendirilmiyor,faturamı buraya yüklerim isterseniz görebilirsiniz.Zaten GSMObile konunda faturamı yükledim,orda 444 lü numaraları aradığımda ücret yazmadığı görülür.Faturalı hatlardan ev-iş yönüne bedavası olanlar 444 lü numaraları ararken başına 0212 yada o aranan firmanın bağlı bulunduğu şehrin önkodunu girerseniz ücret yansımaz.Forumda kurcalayın biraz,turkcell'in 444 lü numaralardan ücret aldığından şikayet edenler çok.Başına şehir kodları girildiğinde avea da ücretlendirmez turkcell de.Eğer sabit hat yönüne bedavanız varsa tabi.

• Net anket arkadasım sadece 2 konuda cevap vermek istiyorum:

1. Hep dersin ki bir operatörde kalmak zorunda değiliz. O an hangisi uygunsa orada kalınmalı. Aynı fikri paylaşıyorum. Taahhutle de olsa su anda daha ucuzu yok. Her yone 270 dakika ve sadece 15 TL. Var mı Avea'da daha ucuza? Mesela 13 TL'ye veriyor mu Avea her yone 270 dakikayı. Üstelik ekstradan ve tamamen ücretsiz haftanın 2 gunü tüm turkcelliler ile bedava mesajlaşma ve konuşma. Türkiye'nin %55'i Turkcell olduguna göre sorun yok.

2. Mahkemelerle olayı carpiitiyorsun. Burada cebimize uygun hangisi onu arıyoruz. Avea'da kaç dakika kaldığını sorgulamak bile 1 TL iken, Turkcell'i suçluyorsun. Bence ne olursa olsun objektif olunmalı. Esas Avea Turkcell'den daha fazla mahkemelerle uğraşıyor. Hatta somut olarak sikayetvar.com sitesinden de bakabilirsin. Avea, Turkcell'in abone sayısının dörtte biri kadar abone sayısına sahip olmasına rağmen, maşallah şikayet sayısında kafa kafaya gidiyor :) Musteriye saygısızlığı ise ben esas Avea'nın yaptığını düşünüyorum. Ara odeme, kafasına göre tarife icerik değiştirme, müşteriyi bilgisi olmadan başka tarifeye geçirme, dünyadan bihaber müşteri temsilcisi, yüzüne tlf kapatma. Vs.vs. O kadar uzar ki :) bu yüzden net anket arkadasım bu yazıları ciddiyetle mi yazdın anlamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 27 Mayıs 2010; 8:26:01 >

• geçen sene turkcell fat aldım turkcelli 100 mb internet paketini kullandım ha bir de hattı yeni aldığımda haftada iki gün bedava kullandım hattı alırken 28 tl vergi ödememek için 12 ay taahhüt vardı kabül ettim hattı aldıktan 12 sonra turkcell den mesaj yağmuruna tutuldum yani hergün mesaj geliyor amaj beni yine 12 ay bağlamak ben hiçbirini yemedim o gönderiyor ben google bakıyorum gönderdikleri çoğu taahhütlü amaç seni kaçırmamak ama beni zayıf yanımdan vurdu o da 100 mb internet 3 ay bedava atladık geçen ay biz bize sabit ücrete zam yaptı 3.90 tl 9.90 tl ye daha bundan 3 ay önce sabit ücret 2.90 tl idi hemen araştırdım tarife saniyeye geçtim hadi oradan yırttım sonra 100 mb paket 12 tl oldu dediler kendi sitesine baktım 10 tl olmuş aylık fatura yaklasık 15 tl gelecek inşallah 23 nisanda vodafonda cepnet paketi başladı gittim faturasız hat aldım ayda 8 tl ye sınırsız internet yani turkcellden taahüt olmasaydı taşıyacaktım 20 tl hat parası vermeyecektim eğer türkcell şubat 2011 e kadar cepnet gibi kampanya yapmaz ise turkceli kapatacağım çekim gücümüş yesinler seni türkcell

• quote:

Net anket arkadasım sadece 2 konuda cevap vermek istiyorum:

1. Hep dersin ki bir operatörde kalmak zorunda değiliz. O an hangisi uygunsa orada kalınmalı. Aynı fikri paylaşıyorum. Taahhutle de olsa su anda daha ucuzu yok. Her yone 270 dakika ve sadece 15 TL. Var mı Avea'da daha ucuza? Mesela 13 TL'ye veriyor mu Avea her yone 270 dakikayı. Üstelik ekstradan ve tamamen ücretsiz haftanın 2 gunü tüm turkcelliler ile bedava mesajlaşma ve konuşma. Türkiye'nin %55'i Turkcell olduguna göre sorun yok.

2. Mahkemelerle olayı carpiitiyorsun. Burada cebimize uygun hangisi onu arıyoruz. Avea'da kaç dakika kaldığını sorgulamak bile 1 TL iken, Turkcell'i suçluyorsun. Bence ne olursa olsun objektif olunmalı. Esas Avea Turkcell'den daha fazla mahkemelerle uğraşıyor. Hatta somut olarak sikayetvar.com sitesinden de bakabilirsin. Avea, Turkcell'in abone sayısının dörtte biri kadar abone sayısına sahip olmasına rağmen, maşallah şikayet sayısında kafa kafaya gidiyor :) Musteriye saygısızlığı ise ben esas Avea'nın yaptığını düşünüyorum. Ara odeme, kafasına göre tarife icerik değiştirme, müşteriyi bilgisi olmadan başka tarifeye geçirme, dünyadan bihaber müşteri temsilcisi, yüzüne tlf kapatma. Vs.vs. O kadar uzar ki :) bu yüzden net anket arkadasım bu yazıları ciddiyetle mi yazdın anlamadım?

Setha, ben yazdıklarımda ciddiyim ve samimiyim.Avea çalışanı değilim abonesiyim,bir avea abonesi olarak avea abonelerisin sayısının artması benim işime gelmez,bunun sebebini az çok sen de tahmin edebilirsin.

Avea abonesi artarsa müşteri hizmetlerinin bana olan hizmeti azalır.Bir ekmeği yada bir elmayı daha fazla kişinin bölüştüğünü yada bir kapıdan daha fazla kişinin geçmeye çalıştığını düşünelim.

Bu mantıkla benim avea ya abpne katılmasını istememem lazım.

Ama ben kendim için istediğim olumlu bir şeyi başkası içinde istiyorum.

Evet sen Turkcell'i tercih ediyorsun ama ben tercih etmiyorum ve başkalarına da tercih etmemeleri gerektiğini söylüyorum.Burda tarife seçeneği isteyenlerin maddi durumu genellikle 30 TL ve 50 TL aylık harcama bütçesine sahip kişiler.Hem faturasız hem faturalı ben turkcell tavsiye etmiyorum.

Teahhüt olayını aşalım,teahhüt de bulunma durumu göz önüne alınırsa detaylar değişir.

Teahhüt bir seçimdir,ama ben nasıl olsa Turkcell kullanacağım ve asla da işsiz parasız kalmam,12 ay boyunca faturamı düzenli ödeyebilirim durumunda olan kişiler içindir.

Ben 1999-2007 arasında turkcell kullandım,Müşteri Hizmetlerini de iyi bilirim,ne kadar insana saygısı olan firma olduğunu da iyi bilirim.Belki de şanssız olan bendim siz şanslıydınız.Şu an avea olmasaydı Turkcell abonelerini insan yerine koymazdı bundan emin olun.

Ben avea nın tarifelerinin her zaman turkcell den avantajlı olduğuna inanıyorum,mesela kamu tarifelerinde turkcell asla avea dan iyisini sunamaz,sunsa da kısa sürer.

Heryöne tarifelerde,süre aşımında dakika başı konuşma ücreti Turkcell de ne kadar diğerlerinde ne kadar sitelerden bizzat kendiniz görünüz.Ucuz ve pahalı burdan anlaşılır.Size ip ucu verir.

Taraftar hatlarındaki dakikaları Turkcell neden vermiyor merak ediyorum,yanından bile geçemiyor.Bu kadar mı fark olur.Avea'yı rekabet koşullarını bozuyor diye dava edecek kadar açgöz bir firma var karşımızda.

Ya senin parasını aldığın halk isviçreli bankerler değilki,maddi durumu iyi olmayan Türk halkı,hangi rekabetin fiyatları düşürdüğünden yakınıyorsun.

Bakın arkadaşlar,Avea kullansak da kullanmasak da,Avea ya bin kere teşekkür edelim.

Bakın,avea müşterisine haber vermeden değişiklikler yapmış diyorsunuz,bunu tek yapan avea değil, Turkcell'in yakın zamanda ve önceki yıllarda bu konuda benzeri vukuatları çok.Ben daha önce bu sorunu çok yaşadım Turkcell de.Yakın zaman da da, Heryöne Kamu tarifesinde Turkcell rezilliği yaşandı.İlla abonelerin dava mı açması gerekiyordu düzeltme yapılması için.
    Turkcell,fiyat kalıcıdır dediği tarifelerde bile zam yapıp,sonra da ekonomik krizlerin etkisinden bahsederek bahaneler sunma cesaretini gösterirken ekonomik krizin halkı da etkilediğini bilmiyormuydu.

Ben,1 yıldan fazla süre avea kullanıyorum,müşteri hizmetlerini de fazla kullanmıyorum,evet acemilik var ama işim olmuyor.Saçmalıklar da var ve ben o saçmalıklar konusunda hemen basıyorum e-maili.Onlar da beni arıyorlar ertesi gün,sizin gibi değerli bir müşterinin önerileri bizim için önemlidir diyorlar.Ben herkes girsin avea sitesine eleştiri yazsın diyorum,bu bizim lehimize olur tüketici olarak.

Kalan dakikaları internet sitesinden online işlemlerden öğrenebiliyorsunuz ücretsiz.

8 yıla yakın turkcell kullandım,belki sizden farklı düşünebilirim,ama forumda çok güzel şekilde derdini anlatıp Turkcell hakkında haklı şikayetlerini anlatıp bundan sonra turkcell ile işlerinin olmıyacağını yazan bir sürü insan var.Bir tek ben değilim olumsuz bakan.

Son olarak şunu demek isterim,Turkcell'in ucuza konuşturabilmesi için Avea'ya çok ihtiyacımız var.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

Net anket arkadasım sadece 2 konuda cevap vermek istiyorum:

Setha, ben yazdıklarımda ciddiyim ve samimiyim.Avea çalışanı değilim abonesiyim,bir avea abonesi olarak avea abonelerisin sayısının artması benim işime gelmez,bunun sebebini az çok sen de tahmin edebilirsin.

Avea abonesi artarsa müşteri hizmetlerinin bana olan hizmeti azalır.Bir ekmeği yada bir elmayı daha fazla kişinin bölüştüğünü yada bir kapıdan daha fazla kişinin geçmeye çalıştığını düşünelim.

Bu mantıkla benim avea ya abpne katılmasını istememem lazım.

Ama ben kendim için istediğim olumlu bir şeyi başkası içinde istiyorum.

Evet sen Turkcell'i tercih ediyorsun ama ben tercih etmiyorum ve başkalarına da tercih etmemeleri gerektiğini söylüyorum.Burda tarife seçeneği isteyenlerin maddi durumu genellikle 30 TL ve 50 TL aylık harcama bütçesine sahip kişiler.Hem faturasız hem faturalı ben turkcell tavsiye etmiyorum.

Teahhüt olayını aşalım,teahhüt de bulunma durumu göz önüne alınırsa detaylar değişir.

Teahhüt bir seçimdir,ama ben nasıl olsa Turkcell kullanacağım ve asla da işsiz parasız kalmam,12 ay boyunca faturamı düzenli ödeyebilirim durumunda olan kişiler içindir.

Ben 1999-2007 arasında turkcell kullandım,Müşteri Hizmetlerini de iyi bilirim,ne kadar insana saygısı olan firma olduğunu da iyi bilirim.Belki de şanssız olan bendim siz şanslıydınız.Şu an avea olmasaydı Turkcell abonelerini insan yerine koymazdı bundan emin olun.

Ben avea nın tarifelerinin her zaman turkcell den avantajlı olduğuna inanıyorum,mesela kamu tarifelerinde turkcell asla avea dan iyisini sunamaz,sunsa da kısa sürer.

Heryöne tarifelerde,süre aşımında dakika başı konuşma ücreti Turkcell de ne kadar diğerlerinde ne kadar sitelerden bizzat kendiniz görünüz.Ucuz ve pahalı burdan anlaşılır.Size ip ucu verir.

Taraftar hatlarındaki dakikaları Turkcell neden vermiyor merak ediyorum,yanından bile geçemiyor.Bu kadar mı fark olur.Avea'yı rekabet koşullarını bozuyor diye dava edecek kadar açgöz bir firma var karşımızda.

Ya senin parasını aldığın halk isviçreli bankerler değilki,maddi durumu iyi olmayan Türk halkı,hangi rekabetin fiyatları düşürdüğünden yakınıyorsun.

Bakın arkadaşlar,Avea kullansak da kullanmasak da,Avea ya bin kere teşekkür edelim.

Bakın,avea müşterisine haber vermeden değişiklikler yapmış diyorsunuz,bunu tek yapan avea değil, Turkcell'in yakın zamanda ve önceki yıllarda bu konuda benzeri vukuatları çok.Ben daha önce bu sorunu çok yaşadım Turkcell de.Yakın zaman da da, Heryöne Kamu tarifesinde Turkcell rezilliği yaşandı.İlla abonelerin dava mı açması gerekiyordu düzeltme yapılması için.
    Turkcell,fiyat kalıcıdır dediği tarifelerde bile zam yapıp,sonra da ekonomik krizlerin etkisinden bahsederek bahaneler sunma cesaretini gösterirken ekonomik krizin halkı da etkilediğini bilmiyormuydu.

Ben,1 yıldan fazla süre avea kullanıyorum,müşteri hizmetlerini de fazla kullanmıyorum,evet acemilik var ama işim olmuyor.Saçmalıklar da var ve ben o saçmalıklar konusunda hemen basıyorum e-maili.Onlar da beni arıyorlar ertesi gün,sizin gibi değerli bir müşterinin önerileri bizim için önemlidir diyorlar.Ben herkes girsin avea sitesine eleştiri yazsın diyorum,bu bizim lehimize olur tüketici olarak.

Kalan dakikaları internet sitesinden online işlemlerden öğrenebiliyorsunuz ücretsiz.

8 yıla yakın turkcell kullandım,belki sizden farklı düşünebilirim,ama forumda çok güzel şekilde derdini anlatıp Turkcell hakkında haklı şikayetlerini anlatıp bundan sonra turkcell ile işlerinin olmıyacağını yazan bir sürü insan var.Bir tek ben değilim olumsuz bakan.

Son olarak şunu demek isterim,Turkcell'in ucuza konuşturabilmesi için Avea'ya çok

mükembel eline sağlık çok güzel anlatmışsın ben 10 senedir avea kullanıyorum müşteri hizmetlerin becereksizliği haricinde doya doya konuşuyorum bir tek vodafon hakkında bilgim yok ama geçen ay onun hattını aldım zaman gösterecek

• Beyler :) hangi operatör daha iyi, hangisi daha ucuz olayında değiliz.

Bu konu gayet açık.

Arkadas 15 TL fatura ödemek istiyor.

15 TL ile en fazla hizmeti, en fazla dakikayı, en fazla ekstrayı hangi operatör sağlıyor?

a) Turkcell
    b) Vodafone
    c) Avea
  • quote:

Beyler :) hangi operatör daha iyi, hangisi daha ucuz olayında değiliz.

Bu konu gayet açık.

Arkadas 15 TL fatura ödemek istiyor.

15 TL ile en fazla hizmeti, en fazla dakikayı, en fazla ekstrayı hangi operatör sağlıyor?

a) Turkcell
    b) Vodafone
    c) Avea

Kesinlikle Turkcell...
  • Konuyu dağıtmamak için cevap yazmadım hattımın aktif olmasını ve sonucuna göre cevap yazayım dedim

***Önceki msg larımda da dediğim gibi avea-Vodafone hat kullanan arkadaşım yok denecek kadar az (%97 si Turkcell kullanıyor)
    Yani ben farklı bir hat alsam heryöne olmadıkça hiçbir işime yaramaz ***

Hattım bugün açıldı
    Yaklaşık 1 hafta gibi bir süreçte (Turkcell-Vodafone / Vodafone-Turkcell )
    Tarifem
    Mevcut Tarifeniz: BizBize Kamu Eski Teklif
    Tarife Avantajı: BIZBIZE KAMU-150DK HERYONE
    Tarife ve Avantaj Detayı:
    BIZBIZE KAMU-150DK HERYONE :

'EVET 120H yazıp 7400'e mesaj atıldığında, Turkcell karşılıksız her yone, her ay 1 yıl boyunca ekstra 120 dakika daha veriyor ve toplam 270 dakika 15 TL oluyor. Tek şart 1 sene Turkcell'de kalmak.'

Şimdide bunu yaptım buda oldu gelen cevap
    12ay boyunca heryöne ayda 120dakika bedava konuşabilirsiniz 12ay içinde kampanya taahhudu iptali halinde ilk faturanıza 300tl cayma bedeli yansir

Sonuç:
    15 TL ye Heryöne 270 dakika görüşme imkanı

SeTha
    arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum beni yönlendirdiği ve verdiği bilgiler için sayesinde daha uygun fiyata daha fazla görüşme yapacağım + HERYÖNE

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.