Şimdi Ara

Avea'ya mı taşınmalı Vodafone'a mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem artık her ay 30 tl yüklemesin diye numarasını taşımak istiyorum, bu sayede ücretsiz dakika da kullanabilir diye düşündüm.
    Şuan hangi operatöre taşımak daha mantıklı arkadaşlar? Hangi operatör 20 tl yükleme şartıyla ayda kaçar dakika veriyor?
    Tavsiyelerinizi bildirirseniz sevinirim

• faturalıya mı taşıyacaksın,ön ödemeliye mi?
  • Avea'nın Hepsi bir ya da VF'un Yeni CEP 1'i uygun olabilir.

20 TL yüklemeye her yöne 2 dk'sı 30 kr (Avea'da ilk 1 hafta 3 dk'sı 30, sonra 2 dk'sı 30 kr).

Ancak Avea'da kapsama problemi ihtimali var..

Benim tavsiyem faturalıya geçip 20 TL'ye Vodafone Cep Avantaj Mini Her Yöne+ abonesi olmanız. İlk 4 ay her yöne 400, sonra 250 dk.

Çünkü ilk başta bahsettiğim faturasız tarifelerle hem her aç kapa için 30 kr ödüyorsunuz, hem de 20 TL'ye en fazla 100-120 dk konuşabiliyorsunuz. Bu bahsettiğim 20 TL'lik tarife her türlü yeter. Hem Vodafone olduğu için kapsama sıkıntısı da pek olmaz..

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/yeni-cep-avantaj.php

• quote:

Orijinalden alıntı: vodaveacell

Avea'nın Hepsi bir ya da VF'un Yeni CEP 1'i uygun olabilir.

20 TL yüklemeye her yöne 2 dk'sı 30 kr (Avea'da ilk 1 hafta 3 dk'sı 30, sonra 2 dk'sı 30 kr).

Ancak Avea'da kapsama problemi ihtimali var..

Benim tavsiyem faturalıya geçip 20 TL'ye Vodafone Cep Avantaj Mini Her Yöne+ abonesi olmanız. İlk 4 ay her yöne 400, sonra 250 dk.

Çünkü ilk başta bahsettiğim faturasız tarifelerle hem her aç kapa için 30 kr ödüyorsunuz, hem de 20 TL'ye en fazla 100-120 dk konuşabiliyorsunuz. Bu bahsettiğim 20 TL'lik tarife her türlü yeter. Hem Vodafone olduğu için kapsama sıkıntısı da pek olmaz..

http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/yeni-cep-avantaj.php

nick güzelmiş

edit arkadaşın dediğine katılıyorum vodafone cep avantaj tarifesine geçmek daha mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi covert -- 20 Şubat 2011; 1:20:17 >

• Ben Vodafone'a tasi derim hem ekonomik hemde Avea'nin kapsamasindan daha genis sebeke alt yapisi son 3 senede hem 2G hem 3G mukemmel oldu kesinlikle pisman olmazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Ben Vodafone'a tasi derim hem ekonomik hemde Avea'nin kapsamasindan daha genis sebeke alt yapisi son 3 senede hem 2G hem 3G mukemmel oldu kesinlikle pisman olmazsin

yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asia Eagle

Ben Vodafone'a tasi derim hem ekonomik hemde Avea'nin kapsamasindan daha genis sebeke alt yapisi son 3 senede hem 2G hem 3G mukemmel oldu kesinlikle pisman olmazsin

Vodafone mantıklı bir seçim olur.Avea sorunlu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abartmayın o kadar, avea'nın o kadar büyütülecek bir çekim sorunu yok. çekmeyen yerler mutlaka vardır ama eskisi gibi değil artık, şu ana kadar vodo ve turkcellin çekip de aveanın çekmedği yere denk gelmedim.. bence bulunduğun yerde avea normal çekiyorsa katlayan tarife tam istediğin gibi bir tarife. çünkü numara taşımayla 600 dk promosyonu dışında 20 tl yüklemeye bedava veren tek tarifedir. şahsen faturalıyı tavsiye etmem, güvenmem.

not: aveayı çok sevdiğimden değil, ihtiyaca uygunluk açasından hangisi hitap ediyorsa onu yazdım.
  • Vodafone en uygunu.
  • Taraftar şampiyon tarifeye bak avea
    Bir de mobil öğrenci.
    Vodafone da cep1
  • Arkadaşlar Avea Mobil Öğrenci'de 20 tl yüklemede her yöne 10 dakikası 50 kuruşa konuşma var. Vodafone'da da böyle bir tarife varsa ona geçireceğim, bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roll

Arkadaşlar Avea Mobil Öğrenci'de 20 tl yüklemede her yöne 10 dakikası 50 kuruşa konuşma var. Vodafone'da da böyle bir tarife varsa ona geçireceğim, bilgilendirirseniz sevinirim.

incelemenizi öneririm.
    http://www.vodafone.com.tr/Tarifeler/cebine-gore.php
  • VODA DA 20 TL YUKLERSEN CEBINE GORE TARIFE DE SUANDA 20 GUN 10DK 50 KR A KONUSABILIRSIN,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi target4u -- 25 Şubat 2011; 23:54:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

Arkadaşlar Avea Mobil Öğrenci'de 20 tl yüklemede her yöne 10 dakikası 50 kuruşa konuşma var. Vodafone'da da böyle bir tarife varsa ona geçireceğim, bilgilendirirseniz sevinirim.

incelemenizi öneririm.

5 tl'ye 5 gün. 30 gün için belirtilen bir ücret yok. Hadi 30 tl diyelim. Avea'da 20 tl'ye 30 gün her yöne 10 dakikası 50 kuruş.

Ben de Vodafone'u ucuz sanıyordum hiç de öyle değilmiş, Mobil Öğrenci'nin yanına yaklaşabilen tarife göremedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: paradox1026

quote:

incelemenizi öneririm.

5 tl'ye 5 gün. 30 gün için belirtilen bir ücret yok. Hadi 30 tl diyelim. Avea'da 20 tl'ye 30 gün her yöne 10 dakikası 50 kuruş.

Ben de Vodafone'u ucuz sanıyordum hiç de öyle değilmiş, Mobil Öğrenci'nin yanına yaklaşabilen tarife göremedim.

28 MART SONRASI TCL FATURASIZ GENC TARIFEYE AYAR CEKECEKMIS, 1 MART I BEKLEYIN TARZI SMS GONDERIYOR ABONELERINE,

ONUN SONUCUNDA VODA DA AVEA DA DEGISTIRIR MUHAKAK TARIFELERINI,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.