Yaklaşık 4-5 ay öncesinde hattımı Avea GSMobile'a taşıdım ve aradan geçen 1-2 aylık süre sonunda Avea Bayisine giderek 1 yıllık tahahhüt verip Galatasaray Forması için başvuruda bulundum. Geçen süre içerisinde 1-2 kere müşteri hizmetleri arayıp adres teyidi istedi ve 2-3 hafta içerisinde formanın adrese gönderileceğini söyledi ki ben tahahhüt verirken en geç 1 ay içerisinde formanın teslim edileceği yazıyordu.
Şimdi GSmobile müşteri hizmetleri beni 444 1905 'i aramamı ve formayı onlara sormam gerektiğini söylüyor fakat o numarada telefona cevap veren kimse yok. Ben formamı Avea'dan alacakken şimdi neden kulüple muhattap olmak zorunda kalıyorum onu anlamadım hadi sorayım diyorum telefona cevap veren yok nereden baksanız ben tahahhütü vereli 3 ay oldu ama hala bir cevap alabilmiş değilim.
Bir diğer sorunda GSmobile müşteri hizmetlerine ulaşmak. Hiçbir menüde müşteri hizmetlerine ulaşmak için şu numarayı tuşlayın demiyor. Örneğin kampanyalar için 7 ' ye basın diyor 1-2 kampaya için şunları tuşlayın diyor fakat hiçbir menü altında müşteri hizmetleri için şu tusa basın secenegi cıkmıyor yarım saat butun menulere bastım hepsi telesekreter servisi üzerinden bilgi veriyor ancak Avea müşteri hizmetlerini atayıp oradan ulasmak mumkun oluyor.
Son bir problem ise sesli imza. Kesinlikle calısmıyor 3-4 kere tamamen sessiz ortamda denememe rağmen bulundugunuz ortam seslidir deyip sonunda normal yoldan devam ettiriyor bu da AveaDestek için bir feedback olsun.
Şuan en önemli sorun formamın gelmemiş olması bu konuda AveaDestek ekibinin yardımlarını bekliyorum.