Şimdi Ara

AVEA TAAHHÜT (SÖZLEŞME) BOZMA CEZASI VAR MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aveanın egm tarifesindeyim ve 2-3 aylık taahhütüm kaldı. Bir ara btk nın taahhüt cezalarını kaldırmasıyla ilgili bir haber okumuştum. bu doğru mu acaba ?

yani taahhütüm bitmeden ayrılırsam son 3 ayın fark ücretini öder miyim ? müşteri hizmetlerini aradım 60-70 tl gibi bir rakamdan bahsetti de.

Aveadan Hiç memnun değilim bu arada. rezalet bir ses kalitesi, çekme sorunu , internet sorunu var. 4 gb internetimi nerdeyse hiç kullanamıyorum. siirt merkezdeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 25 Haziran 2014; 17:11:29 >

• Taahhüt bozma cezası hiçbir şekilde kaldırılmaz. Kaldırılsa taahhüt olmaz. Sadece müşteri lehine birkaç düzenleme yapıldı. Senin tarifen egm ise 27 tldir. Taahhütsüz hali 35 tl. Aradaki farkı kullandığın ayla çarp cezanı bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hımm kullandığın ayla çarpıyorsun demek ki anladım şimdi :) teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepciniz83 -- 25 Haziran 2014; 18:06:50 >
  • Bende dayanamadım avea ya kamu megadan geçişi başlattım bugün turkcele 8 aylık bedel bende ödüyecem yerinde durmuyor çekim çubukları sürekli bir hareket halinde

• Arkadaşlar ben de taahhütü bozdum ama biri bana bu durumu açıklasın, ben üstüne para alacağım galiba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tezek -- 6 Eylül 2015; 17:54:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tezek

Arkadaşlar ben de taahhütü bozdum ama biri bana bu durumu açıklasın, ben üstüne para alacağım galiba :)

Hata vardır yarın öbür gün çıkmasın acısı bence bir avea bayisine sorun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.