Şimdi Ara

Avea Süper ikili tarife ile alakalı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hali hazırda avea faturalı kullanıyorum. super ıkılı tarıfesı 4gb net oldugundan tam bana gore ama konusma ve sms olarak sıze danısmak ıstıyorum.
    1000dk benım ıcın cok ,4gb ınternet ve 500 dk lık sec tarıfelerı felan var mı acaba ?

• maalesef 4 gb için sadece 1000 dk alınabilir.
    1000 dk ile konferans yapar aynı anda sevdiklerinizle konuşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsifaturalıda tarifesine geçmeseydim süper 2li 4gb tarifesine balıklama atlardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kofdelisi

hepsifaturalıda tarifesine geçmeseydim süper 2li 4gb tarifesine balıklama atlardım :)

TURKCELE TAŞI HATTINI SONRA AVEA FATURALI 4GB TARİFESİNİ 29 TL ALABİLİRSİN AMA 30TL KAYIT ÜCRETİ ALIRLAR MEVCUT FATURALI OLDUGUN İÇİN

• quote:

Orijinalden alıntı: nc39

hali hazırda avea faturalı kullanıyorum. super ıkılı tarıfesı 4gb net oldugundan tam bana gore ama konusma ve sms olarak sıze danısmak ıstıyorum.
    1000dk benım ıcın cok ,4gb ınternet ve 500 dk lık sec tarıfelerı felan var mı acaba ?

10TL YE 5000SMS ALINIYO HERALDE. TURKCELE GEÇİP.SONRA TEKRAR AVEA FATURALIYA GEÇRSEN TAHHUTLÜ.29TL YE ALABİLİRSİN 10LİRAYADA SMS 39A GELİR. AMA SÖYLE BİŞEY VAR MEVCUT FATURALI OLDUGUN İÇİN GEÇİŞTE 30TL KAYIT ÖDERDSİN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.