Şimdi Ara

AVEA reklamları ne kadar mantıksız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar aveanın reklamları çok aptalca değil mi?

bu mehmet ali erbilin seslendirdiği 3g nin hayatımıa nasıl gireceğini anlatan reklam tam saçmalık ve yanıltıcıydı. 3g ye ayakkabının uyup uymadıgını nasıl anlayacağız? ekrana bakıyor ayakkabı tam oturdu öyle mi?

teknoport reklamında minibüsteki bilim adamları neden kılık değiştiriyorlar? normal önlüklü yapsalar aynı deneyi olmuyor mu?
    yada bu adamlar neden önlüklerin üzerine kostumleri giyiyorlar?

konuşma aşkına reklamı tam dangalalıklık. hadi hata oldu 2 telefon karıştı. bayan şehirdışına çıkıyor. telefonları değiştiremeyecekler. telefonlarıma bakın diyor. bu kadar saçmalık var mı? Git bir avea bayisine sim kartımı kaybettim aynı numaradan yine çıkarın de. veriyorlar. neden simkartını başka bir adama verirsin ki?

yada telefonlarıma bakın dersin? hiç olmadı yönlendirme yaptırt. avea yedek sim kart çıkaramayacak kadar dandik mi?

•  AVEA reklamları ne kadar mantıksız
  • tamaiyle haklısın.. acelece yapılmış sırf biz de reklam yapalım da bişilere sahip oldugumuz anlasınlar falan diye yapılıyor..

konuyu ayrıca su noktaya cekmek istiyorum.. tc deki tum telefon sirketleri ne kadar da cok reklam yapıyor.. ya kardesim siz bu kadar reklam yapacak parayı nerden buluyorsunuz.. zaten 3 tanesiniz ve alan almış artık ne alacagını cevresine bakarak belirliyor yok su kampanya yok bu kampanya.. hadi kampanya bitti ee sonra ortada kalıyor kullanıcı ve yine baska tarife ve yine birsuru işlem ucreti.. aslında bi anlaşma yapsın halk.. siz o kadar reklam yapmayın reklama harcadıgınız milyonlarca dolar hat sahiplerine indirim olarak yansısın bak o zaman karlarınız ne kadar artacak.. cok sacma ya gercekten cok sacma..
  • ya benim anlamadığım şey adamlar yemek yiyor sonra aklına almanyadaki amcasımı ne geliyor diyorlar çok yazar falan şafak sezerde diyor 1kere arıyalım falan diyor yazsın diyor sonra kırmızı yazı falan geliyor şafak sezer üzülüyor ama neden üzülüyor ? avea reklamında avea'nın avantajlarını tanıtıyor yurtdışını arıyınca avea ile daha ucuz diyor oda üzülüyor neden?
  • marka fanatizmi değil numaramı turkcell'den avea'ya yeni taşıdım ama en sevdiğim operatör reklamlarını Turkcell yapıyor.
  • reklamın iyisi kötüsü olmaz

• bence en ıy reklamı bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BOXO

bence en ıy reklamı bu

tamam güzel reklam anladık da iki kere postlamana gerek yok

• bence en ıy reklamı bu

• Bu reklam süper yah
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

quote:

Orijinalden alıntı: BOXO

tamam güzel reklam anladık da iki kere postlamana gerek yok

kusura bakma 10 dk dır ınt devamlı gıdyor tekrar dan ozur dılıyorum ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOXO -- 27 Temmuz 2009; 17:15:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.