Şimdi Ara

Avea Peşin Satış Hakkında (5S)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce avea M.H'ni arayıp sordum da peşin satış hakkında.Peşin satış olayında sadece kredi kartından tek çekim varmış ben anlaşmalı kartlara taksit imkanını sordum öyle bir şey yok dediler.Ürünü zaten bulamıyoruz bayilerde bir de tek çekim olayını çıkarttılar.
    32 GB siyah 5S'i (distribütör garantili 1 kasım resmi ürünlerinden yani)maximum veya advantage karta (12 taksit gibi) taksitli nereden alabilirim? Operatörler yalan oldu benim için avea kontörlü kullanıyorum ve tarifeye de geçmek istemiyorum.
    Ne önerirsiniz?

Think Different
  • Turkcell den alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arrow Sons of Anarchy Breaking Bad Da Vinci's Demons Vikings Camp Chicago Fire Game Of Thrones Covert Affairs Lost Prison Break Shameless Skins
    Spartacus Goodwin Games Graceland Hart Of Dixie The Walking Dead Hawaii Five-0 Last Resort Orange Is the New Black Orphan Black OZ Pretty Little Liars
    Revenge Revolution Sleepy Hollow Banshee Teen Wolf The Following Under the Dome The Secret Circle Battlestar Galactica Dexter Agents of S.H.I.E.L.D
    The Blacklist Atlantis The Mentalist Intelligence Hostages Helix
  • Kaçak Yolcu kullanıcısına yanıt
    Aynen katiliyorum. :) Tam destek.
  • Vodafone da kontratlı satıs yapıyorlarmıs vermediler peşin alacam diyince gelde dellenme

Orijinalden alıntı: 0FLU

Turkcell den alın.

Hocam turkcell de aynı avea gibi olur bence ne farkları var ki? üstelik online satışı için turkcellli olmak gerekiyormuş bir de.Açıkçası Turkcell ürün mü satıyor ürün mü alıyor ne bu şartlar karmaşası anlamadım.

Hocam Yurtdışı imkanı yok %1 bile yani :D

Think Different
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Lydia.

Hocam İzmir'deyim Lydia'nın online satışı yok sanırım,bir elma sepeti kaldı şuanda alternatifim oda ne olacağı belli değil

Think Different
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.