"Avea hattınız bu işlemi gerçekleştirmek için uygun değildir. Detaylı bilgi için lütfen müşteri hizmetlerini arayınız" uyarısı çıkıyor. allah allah
Ben de 2 hattımla dün geceden beri girmeye çalışıyorum aynı uyarıyı alıyorum. Müşteri hizmetlerine mesaj attım az önce bakalım ne cevap verecekler.
an itibariyle faturasiz hattimla online islemlerdeyim ...
jet sifre *952# ile giris yaptimm ! ...
*952# ile şifreyi değiştirip tekrar girmeyi denedim yine olmadı.
ne hata veriyor
bana da ilk inde hattiniz uygun degil tarzı bisey dondu
ama 2. 3. unde girdi,
suan hala acık diger ekrandan oim dolasabiliyorum...
Avea hattınız bu işlemi gerçekleştirmek için uygun değildir.Detaylı bilgi için lütfen müşteri hizmetlerini arayınız.
Diye bir uyarı çıkıyor. Tamamı tıklayınca şifre girme ekranına geri dönüyor. Çok denedim giremiyorum. Firefoxtamı acaba dedim explorer le denedim aynı uyarıyı onda da veriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: target4u
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_80
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurkpt
"Avea hattınız bu işlemi gerçekleştirmek için uygun değildir. Detaylı bilgi için lütfen müşteri hizmetlerini arayınız" uyarısı çıkıyor. allah allah
Ben de 2 hattımla dün geceden beri girmeye çalışıyorum aynı uyarıyı alıyorum. Müşteri hizmetlerine mesaj attım az önce bakalım ne cevap verecekler.
an itibariyle faturasiz hattimla online islemlerdeyim ...
jet sifre *952# ile giris yaptimm ! ...
sanırım faturalılar giremiyoruz, herşeyi yaptım giremiyorum, farklı tarayıcı açtım yine aynı hata.. dediğim gibi milleti mh yi aratıp para kazanmaya çalışıyolar heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: hakan_80 Avea hattınız bu işlemi gerçekleştirmek için uygun değildir.Detaylı bilgi için lütfen müşteri hizmetlerini arayınız.
Diye bir uyarı çıkıyor. Tamamı tıklayınca şifre girme ekranına geri dönüyor. Çok denedim giremiyorum. Firefoxtamı acaba dedim explorer le denedim aynı uyarıyı onda da veriyor.
aynısı banada cıktı.
2. 3. girebildim.
menu gecislerinde yavaslama oluyor arada,
sanırım bi calısma yapıyorlar.
tavsiyem tum explorer ları kapatıp,
ie gecmisini temizleyip tekrar denemeniz.
duzelebilir ;) ;) ,
Bende düne kadar sms ve internet kotamı wap.avea.com.tr adresinden online işlemlere girip takip ediyordum. Ama bu sabah aynı şekilde denediğimde bu bilgilerimi sorguladığım linki kaldırmışlar. Bunun dışında başka hiç bir değişiklik yok. Sanırım çalışma yapılıyor. Ancak gayet güzel bir şekilde çalışan ve gayet yararlı olan bir uygulamayı neden kaldırdıklarını doğrusu anlayamadım. Allah, bu Aveaya akıl fikir versin.
Ben şuan itibarı ile girebiliyorum. Sorun düzeldi.
sistemsel bi iyileştirme çalışması var faturalı kullanıcılar için sorun bundan kaynaklanıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: ayLUh10 sistemsel bi iyileştirme çalışması var faturalı kullanıcılar için sorun bundan kaynaklanıyor...
Bilgi nin kaynagi nedir ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme