arkadaşlar mobilvizyon 31 mart a kadar aveada ücretsiz 2 öncede k300i aldım mobilvizyon yükledim ama telefon desteklemiyor yani izleyemiyoruz
bende kontörlü hattımda denedim arkadaşlar merak etmeyin ücretsiz. Data sayaçlarının artması normaldir sonuçta veri transferi gerçekleşiyor.İçiniz rahat olsun.
peki arkadaşım körüntü nsl???
ben daha önce de bağlanıyordum tabii o zaman ücretliydi görüntü gayet iyiydi.Zannedersem şu sıralar bir problem var ki o yüzden ücretsiz yaptılar o problem üzerinde çalışıyorlar.Yada belli bir yoğunluğu kaldıramıyor bedava olduğundan dolayı o yüzden bozulmalar oluyor olabilir.
perki bn btn ayarları fln yaptım ama nsl baglanıcam internet serwsleri fln dedi arkadaşlar ama tam olarak nereden baglanbilirim yardm edersenz çok sewinirim
Arkadaşlar cevap yazmanıza gerek yok(zaten cev@@p yazmamışsınız)ben nsl olcagını buldm walla helal olsun sana sergen baba!!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: Maximus_16
perki bn btn ayarları fln yaptım ama nsl baglanıcam internet serwsleri fln dedi arkadaşlar ama tam olarak nereden baglanbilirim yardm edersenz çok sewinirim
quote:
Arkadaşlar cevap yazmanıza gerek yok(zaten cev@@p yazmamışsınız)ben nsl olcagını buldm walla helal olsun sana sergen baba!!!!!
quote:
sağol dostum ben yapmadım avea yaptı
Bende bir deneyeyim dedim. Hattımda 4 kontör vardı. Telefonum SE W800i. Ayarları aynen yaptım ama bir ayara kafanm takıldı.
quote:
# Kimlik doğrulama: Normal
Bu ayara girince normal diye bir seçenek yok. Bunun yerine sırasıyla;
- YOK
- PAP
- CHAP
- MS CHAP
- MS CHAP V2
Normal için bunların hangileri seçili olmalı acaba?
Birde ayarları yaptıktan sonra son 4 kontörümü aktivasyon için harcadım. Akativasyondan sonra mobil vizyona girmeye kalktım ve giremedim. Bu hizmet 31 marta kadar ücretsizse neden kontör istiyor acaba ? Kontörüm olsada her girişimde kontör düşecek mi?
bu gün ayarları yaptım ve avea mobilvizyona girdim diyebilirimki telsimin nokıa larda gösterdiğinden daha net ses daha iyi görüntü ama 31 03 e kadar beleş olması kötü birazdaha uzun tutsalardı hadi avea sen bu süreyi uzatırsın
Evet millet! Bende mobilvizyon kullanmaya başladım. Çok randımanlı değil ama gerçekten cebinde televizyon taşımak gerçekten çok şahane bir şey! Ama keşke star show filanda olsaydı çok şahane olurdu ama bunada şükür... Yanlız kötü olan tek şey 31.Marta kadar her gün telefonumu şarj etmek zorunda kalmam olacak! Aveaya helal olsun, bunca yıllık turkcellin yapamadığını yaptılar! Aveaya ve sergen babaya teşekkürler!!!
k300i'den de izleyebilirsiniz. bende k500i vardi. ayarlari yaptim izledim. k500i ile k300i arasinda pek bir fark yok. 2'side video ve mp3 caliyor sonucta :)
quote:
Orjinalden alıntı: travma
k300i'den de izleyebilirsiniz. bende k500i vardi. ayarlari yaptim izledim. k500i ile k300i arasinda pek bir fark yok. 2'side video ve mp3 caliyor sonucta :)
k300i de izlenmiyor bilip bilmeden yorum yapmayalım milleti yanıltmayalım.
quote:
Orjinalden alıntı: utkubaris
yaw arkadaşlar siz neyden bahsediyorsunuz. girin şarzınız yettiği kadar. ÜCRETSİZ. benim hattım kontörlü otobüste gelirken izledim daha öncede izledim. hiç kontör gitmedi.. görüntü kalitesi kötü demiş bazı arkadaşlar ama sonuçta internet üzerinden izliyoruz tv kalitesi beklemeyin. saygılar..
ARKADAŞLAR SERKAN BABANIN VERDİĞİ AYARLARI YAPTIM VAP AYARI NASIL ONU BİLMİYORUM TV Yİ NASIL İZLEYECEĞİM BİLENLER BİR EL ATIVERİN LÜTVEN TEL W800 TEŞEKÜRLER
quote:
Orjinalden alıntı: kemalerg
quote:
Orjinalden alıntı: utkubaris
yaw arkadaşlar siz neyden bahsediyorsunuz. girin şarzınız yettiği kadar. ÜCRETSİZ. benim hattım kontörlü otobüste gelirken izledim daha öncede izledim. hiç kontör gitmedi.. görüntü kalitesi kötü demiş bazı arkadaşlar ama sonuçta internet üzerinden izliyoruz tv kalitesi beklemeyin. saygılar..
ARKADAŞLAR SERKAN BABANIN VERDİĞİ AYARLARI YAPTIM VAP AYARI NASIL ONU BİLMİYORUM TV Yİ NASIL İZLEYECEĞİM BİLENLER BİR EL ATIVERİN LÜTVEN TEL W800 TEŞEKÜRLER
Bunca yıllık sergen baba şimdi oldu serkan baba, ben mi üstüme alınsam acaba?_ Dostum wap.avea.com.tr olması lazım, aveanın wap sitesinden mobilvizyon linkinden izleyebilirsin ve benim en çok sevdiğim şey symbianlı telefonlarda 25 kontöre bir program yükleyip bi sürü aktivitasyon gibi işlemler yapmak gerekirken ve bayaa uğraşmalarına rağmen bizim javalı tellerde böyle bir sorunumuz yok! k750i'mi seviyoruuuuummmm!!!!!!
Bilmiyorum dedim, sorayım dedim ama
Dostum mantığın sana ne söylüyor? Bana yok'u seçmemi söyledi ve öylede yaptım.... Sonuç: Olumlu...
quote:
Orjinalden alıntı: TALHA_xXx
quote:
Orjinalden alıntı: serkangsk
Dostum mantığın sana ne söylüyor? Bana yok'u seçmemi söyledi ve öylede yaptım.... Sonuç: Olumlu...
quote:
Orjinalden alıntı: TALHA_xXx
Walla banada telefonun geldiği haline normal dememi söyledi Ama senin mantığında güzel, bide onu deneyeyim bakalım
BENDE K700 VAR.MP4 OYNATIYOR İZLEYEBİLECEK MİYİM? EGER OLUYORSA TELSİM DE NEDEN İZLEYEMİYORUM....
BANA ANLATIN YA..K700 DE İZLENİR Mİ :)
quote:
Orjinalden alıntı: tanju_
BENDE K700 VAR.MP4 OYNATIYOR İZLEYEBİLECEK MİYİM? EGER OLUYORSA TELSİM DE NEDEN İZLEYEMİYORUM....
BANA ANLATIN YA..K700 DE İZLENİR Mİ :)
Mobilvizyon hizmeti AVEA nın hizmeti olduğundan herhalde diğer şebekeler bu hizmetten yaralanamaz
Sony Ericsson : K500, K700,K750i, P800, P900, P910i, S700, W550i, W800i, Z520i
Siemens : SX1
Avea nın sitesinde yazan modeller bunlar
SERGEN BABA VE EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLAR ŞU TV İŞİNİ HALLEDEMEDİM AVEADAN GPR SİNİ AÇTIRDIM SERGEN ARKADAŞIN AYARLARI YAPTIM NETE GİREMİYOM YANİ TV Yİ ÇALIŞTIRAMADIM MALUM BİLGİSİZLİK İŞTE ÇOK GÖRMEYİN SERGEN BABA LÜTVEN BANA KIZMA 2 NCİ KEZ SORUYORUM CAHİLLİK YARDIM LÜTVEN NASIL ÇALIŞTIRCAM W800 BAĞLANTI KURULAMADI İNTERNET AYARINI VEYA DATAYI KONTROL ET YAZIYO SORUN NEDİR LÜTVEN