Burası İst - Pendik Ayarları tek seferde Faturalı hattıma uyguladım Aktivasyon vb hiç bir şey yapmadım Telden internete girdim Avea anasayfa seçtim Şaakkk diye bağlandı TV kanal listesi çıktı ATV açtım haberler vardı Tabii görüntü net değil ama ne olduğu anlaşılıyor Ses de var
Çok fazla lazım olacağını sanmam Ama ayar olarak dursun
w550i de deneyen odumu bu olayı acaba
teşekkürler bilgi için.
pahalı
peki hangi kanallar var mesela lig tv varmı
arkadaslar super valla bayıldım biraz pahakı ama anlık izlenmesi gereken seyler izlenebilir cok tesekkurler sagolun varolun ......
k300i'den tv izlenebiliyomu
arkdaşlar ben denedim k300i de bilinmeyen medya yazıyo iki saat uğraştım ayarları yaptım sergen_baba nın gösterdiği gibi sonra girdim aveadan kanallara basınca bilinmeyen medya dedi haberiniz olsun
quote:
Orjinalden alıntı: cihanaker
arkdaşlar ben denedim k300i de bilinmeyen medya yazıyo iki saat uğraştım ayarları yaptım sergen_baba nın gösterdiği gibi sonra girdim aveadan kanallara basınca bilinmeyen medya dedi haberiniz olsun
her kanalda mı bunu demnedin yoksa sadece bir kanaldamı k300i de seyredilio arkadaşa yaptık bence bi yerde yanlııi yaptın dostum bi kontrol et istersen
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
quote:
her kanalda mı bunu demnedin yoksa sadece bir kanaldamı k300i de seyredilio arkadaşa yaptık bence bi yerde yanlııi yaptın dostum bi kontrol et istersen
abi zaten aveadan girdim bi kaç tane kanal var hepsine tıkladım hiç biri açılmadı nerde yanlışlık yaptım bilmiyorum. bu mp4 formatında galiba benim bildiim k300de mp4 oynamıyo ama denediyseniz siz daha iyi bilirsiniz. bilinmeyen medya biçimi dedi benim telefon. bi daha kontrol ediiim ayarları
ayarları *100 veya webden deneyin.
suan icin turkiyede hicbir telefondan tam olarak tv izlenmez
ayarları bide aveadan attım k300i zaten yazmıyodu ben k500 diye gönderdim ayarlar geçerli diil falan dedi bu iş olmicak galiba :(
Ben İBB nin kameralarına bakıyorum sadece.
quote:
ayarları bide aveadan attım k300i zaten yazmıyodu ben k500 diye gönderdim ayarlar geçerli diil falan dedi bu iş olmicak galiba :(
hımm aslında deneme yapmitı arkadş ve bağlanmıştı başka bir arkadaşta denesin bakalım olmazsa topicten k300i yi kaldırırız.
deneyim yazarım ben cevabı
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
tamam dostum bekliyorum bende ...
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
tamam dostum bekliyorum bende ...
bende bekliyorum
yokmu bi k300isi olupta deneyecek aveadan?
Ben az önce başarılı bir şekilde w800i ile mobilvizyona girdim. kesilme donma fln yok ama tam ekranda görüntü bozuluyor haliyle. Bu arada k300 ler desteklemiyormuş mobilvizyonu. aveanın sayfasında destekleyen modeller yer alıyor. Buna göre sadece şu telefonlar destekliyor: Nokia 3230, 6260, 6270, 6600, 6630, 6670, 6680, 6681, 7610, 7710, 9300, 9500, N90 Nokia 3650, 3660, 7650, N-Gage, N-GageQD SonyEricsson K500, K750i, P800, P900, P910i, S700, W800i Siemens SX1