Şimdi Ara

Avea mesaj sorunu yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
14.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan avea'da mesaj problemi yaşayan var mı ?
    Mesaj yazıyorum geç gidiyor, mesajlar gelmiyor telefonu kapatıp açıyorum öyle geliyor.

• Anında iletildi. Ama şu da var gönderdiğim telefon yanımdaydı. Etkisi olur mu bilkmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 23 Ağustos 2008; 0:31:26 >
  • Nalet olsun telefon mu bozuldu ki
    Zaten bazen mesajlarda isim yerine telefon numarası çıkıyor.

Hocam mesaj iletilme 5 dk sonra falan oluyor ama mesajlar gelmiyor. Ben telefonu kapatıp açıyorum ekranda hemen 1 yeni mesaj diye çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trbugrapc -- 23 Ağustos 2008; 0:34:34 >
  • Valla şu anda kız arkadaşımla mesajlaşıyorum. Gönderdiğim her mesaj anında gidiyor. Onun gönderdikleri anında geliyor bana.
  • benimde avea şebekesinin olduğu heryerde iletişim problemi çekmedim hiç zaten istanbulda pek avea kullanan yok diğer şehirlerde avea kullanan fazla
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

benimde avea şebekesinin olduğu heryerde iletişim problemi çekmedim hiç zaten istanbulda pek avea kullanan yok diğer şehirlerde avea kullanan fazla

bnde sorunsuz msjlaşıyorum bide aveanın 900mhz bant kullandığını test ettim gayet iyi çalışıyor ankara polatlı arasında 900mhz bant kullanıyor telde denedim 900mhz olan bazlarda büyük ve kalın parçalar kullanılıyor...
  • Mesaj problemi bende de var. bazen hiç gitmiyor bile.. Ama benimkisi sanırım telefondan. Çünkü bir önceki telimde bu sorun hiç olmuyordu. Telefona yazılımı yeniden yükle istersen. Belki çözülür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet bir haftadır aynı sorun bendede var mesajlar geç iletiliyor.
  • Evet dün gece bende yasadım problem,hatta bugün öğle saatlerinde az da olsa hala sorun vardı.
  • Dün geceden beri benimkilerde saatlar sonra gidiyor ve geliyor... Kendime mesaj attım 2 saat sonra geldi
  • Arada Avea kıllatmasa şöyle çok güzel operatör de işte bunlar adamı çileden çıkarıyor..
  • hiç te güzel operatör değil. Müşteri hizmetlerinin kampanyalardan prosedürlerden haberi yok hepsi ayrı telden çalıyo. Şu an itibari ile ağustos faturamı görebileceğim bir hizmeti bile yok. Ses kalitesi ve çekimi berbat. Bedava mesaj ve beleş kamu tarifeleri olmasa esamesi okumayacak 2., 3. sınıf bir operatör.
    Ve ne kadar salağım ki ben numarayı değiştirmemek adına bu gereksiz kurumun kazık gibi bir tarifesini her ay 120 YT fatura vererek kullanıyorum. Evet salağım !!!
  • bendede aynı sorun var mesaj atıyorum 2 saat sonra mesaj gönderilmedi diye ileti geliyo tekrar deniyorum gönderilmiyo sırf bu yüzden turkcell"e dönücem
  • Su anda sorun yok Avea'da,iletiliyor anında bende.
  • Bazen oluyor bende. Mesaj gönderiyorum, telefon hata veriyor gönderilemedi diye. Tekrar tekrar deniyorum o zaman gidiyor anca.
    Onun dışında, diyelim saat 21'de arkadaşıma mesajl attım, ondan gelen cevap saat gecenin 3'ünde falan geliyor.

Avea'ya
    Ama bütün arkadaş çevrem avea kullanıyor. 5000 sms olmasa kullanmam zaten.
  • 2 3 gün önce acayip hırslı bir şekilde mesajlaşıyorum. Ama mesajlar gidip gelmiyor. Ne hırs kaldı ne başka bişey.

Gerçi sonu iyi bitti ama olsun.
  • Bende düzeldi şuan bir problem yok.
    Ama arada oluyor yine.
  • Bende de ara sıra oluyor bu durum.Ama çok sinir bozucu birşey.

Turkcellde denedik anında mesaj gidiyor.Sırf bu mesaj dalgası var diye hatuna da avea hat aldık onda tcell vardı vakti zamanında.
    Bazen o mesaj atıyor ben cevap yazıyorum ama gitmiyor sonra haklı olarak diyor "neden cevap yazmadın?" diye.
    Yani anlayacağınız ilişkimin akıbeti avea ya kalmış.
    Ama bazen de işe yarıyor.O cevap atıyor ben bazen cevap atmıyorum.Diyor "neden cevap atmadın?".Ben de "aveadan kaynaklanıyor." diyorum.

Şaka bir yana bazılarımız da var bazılarımızda yok acaba müşteri hizmetleriyle mi konuşsak?Belki işe yarar.

Eğer işe yaramazsa aveaya lanet olsun paraya kıyar turkcell e geçerim artık.

Saygı ve selamlarımla..

• bendede var ya 1 saat geç gidiyo ya erken:S sorun operatordenmi şimdi_?
  • Kardeşim 2 yıldır uyuyan konuyu hortlatmışsın :)

Avea SMS'leri tam vaktinde alıyor :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.