Şimdi Ara

Avea Menü Paketleri (İş Bankası Çalışanlarına Özel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
5.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea'nın bankası mensupları için hazırlamış olduğu 5 tarife var. Bu tarifelerden yararlanmak için iş bankası personel kimlik kartı sahibi olmak ya da iş bankası personel kimlik kartı sahibi birinin referansına sahip olmak gerekiyor.

Özet olarak tarifeler:

Paket 1: Tüm Avealı şirketlerle limitsiz görüşme+ HY600Dk+ HY50sms+ 4GB+ 400TL Teknosa Çeki 24ay taahhütlü 48TL
    Paket 2: Tüm Avealılarla limitsiz görüşme+ HY1200Dk+ HY50sms+ 4GB+ 600TL Teknosa Çeki 24ay taahhütlü 55TL
    Paket 3: Tüm Avealılarla limitsiz görüşme+ HY2400Dk+ HY50sms+ Limitsiz İnternet+ 1000TL Teknosa Çeki 24ay taahhütlü 85TL
    Paket 4: Tüm Avealı şirketlerle limitsiz görüşme+ H600Dk+ HY50sms+ 4GB 12ay taahhütlü 35TL
    Paket 5: Tüm Avealı şirketlerle limitsiz görüşme+ H600Dk+ HY50sms+ 1GB 12ay taahhütlü 29TL

http://www.avea.com.tr/web/IsBank

• E=m.c.c E kullanıcısına yanıt
    basicell tarifeleri daha uygun. taahhüt de yok.

edit: linkhttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/Faturali/Isbirligi-Tarifeleri/basicell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apespecter -- 28 Eylül 2013; 22:53:28 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C_C
  • Ciddi bir muamma olan bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim.
    Zira ne teknosa yetkilileri ne de avea yetkilileri bu söz konusu çeklerin nasıl kullanacağı konusunda sorduğum sorulara cevap veremediler. İşin ironik tarafı hadi teknosa mağazasının haberi yok kampanyadan, kardeşim sen kendi sattığın şeyi nası bilmiyorsun diyorum avea temsilcisine, adam bilmiyorum diyor yada cevap veremiyor oraya buraya yönlendiriyor.
    Konu şu, bir bilen varsa yanıtlasın rica ederim,
    Teknosanın sitesinde hemen hemen her ürün indirimli (ancak o indirimli hali de bir çok yere göre aslında ya normal fiyat yada pahalı) şimdi mesela 1500 TL olan bir fotoğraf makinesinin indirimle 990 TL yazmış olsun teknosa, peki benim elimdeki bu 600 TL lik hediye çeki, 1500 TL den düşüp 900 TL daha mı ödeyeceğim, yoksa 990 TL den düşüp ben üstüne 390 TL daha mı ödeyeceğim? Şu kadar açık ve basit soruya 2 tane dev kurum cevap veremedi arkadaş.
    Teknosada ki adam diyor ki, al abi çeki getir burada deneyelim :):) he bir de diyor ki adam ben kampanyayı anlatıyorum "abi bek cepten internete falan gireceksen Avea'dan uzak dur" yaw arkadaş bi bilen varsa söylesin lütfen.

• cruel_crazy C kullanıcısına yanıt
    quote:

Limitsiz Internet Paketi'nin adil kullanım hakkı 15 GB’tır. Adil kullanım miktarına ulaşılması durumunda internet erişim hızı, kullanım dönemi sonuna kadar 128 kbps’ye düşer ve bu hız ile internet bağlantısı devam eder.

Geçen ay Türkiye'deyken yaptığım bir test. Tekirdağ / Çerkezköy ilçesinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

quote:

Limitsiz Internet Paketi'nin adil kullanım hakkı 15 GB’tır. Adil kullanım miktarına ulaşılması durumunda internet erişim hızı, kullanım dönemi sonuna kadar 128 kbps’ye düşer ve bu hız ile internet bağlantısı devam eder.

Tesekkurler..
    mobilde hiz dusumu 3mb gibi birsey olmasi zamani geldi diye dusunuyorum fiyati 50tl civarinda olabilir. Ttnet tekelinden kurtulmanin tek yolu..

C_C
  • nucLear kullanıcısına yanıt
    hocam hızı biliyorum zaten sıkıntı yok o konuda...benim asıl merak ettiğim bu çekler nasıl hangi şartlarla kullanılıyor? Çeklerin kullanımı hakkında ne kampanyada nede taahhüt sözleşmesinde tekbir madde dahi yok.
    Hangi ürünler için? Hangi fiyatlar için? kullanılacak bu çekler? kimse bilmiyor.
  • 1000 TL'lik TeknoSA çekini hesaba katarsak 1000 TL ihtiyaç kredisi gibi olur. Her ay telefonda dahil 85 TL ödenir, 1000 TL bir şekilde nakite çevrilir veya ihtiyaç dahilinde (TV, Bilgisayar, Telefon vb.) alınır, ne güzel.

Tek ayrıntı 85 TL'lik paket 85 TL'yi hakediyor mu? Onu da kullanan kesim bilir sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: litmus

İşte sıkıntı da orada zaten; 1000 TL lik çek 1000 TL lik ürün için mi kullanılacak yokda Teknosa nın belirlediği ürünlerde indirimsiz fiyat üzerinden mi kullanılacak bu belli değil.

O kadar gaddar olacaklarını sanmam. Yani temennim o yönde. Hoş, bu tarifeleri kullanacak mısınız deseniz; imkanım ve alakam yok. Temenni sizin için.

avea yada aynı operatörde bunun gibi başka hangi tarife var acaba, ona göre tarifemi değiştireceğim. (tabi taahhüt ayrı bir konu)

Ayrıca bu sınırsız yazanda adil kullanım kotası 15 gb imiş ayrıntılarda yazıyor..

İş bankalı arkadaşıma hediye çekini sordum ,iş yerinde standa ki avea görevlisi söylemiş onada,
    çekler ekim 2014 e kadar geçerli olacakmış. Ve teknosada tüm ürünlerde (indirimliler dahil) geçerli olacakmış. sadece teknosa.com daki kampanyadaki ürünlerde geçerli olmayacakmış.
    Eski üyeliğim La Liberté için şifre hatırlatma kodu mailime bir türlü gelmediğinden dolayı yeni olarak bu üyeliği açmış bulunmaktayım.
  • bankadan emekliler geçerli mi yoksa sadece çalışanlar mı?

Orijinalden alıntı: nucLear

Avea'nın 3G hızlarını küçümsemeyin. Ben kullanıyorum gayette memnunum. Kimi zaman kablolu interneti geçtiğide oluyor.

Geçen ay Türkiye'deyken yaptığım bir test. Tekirdağ / Çerkezköy ilçesinde.

İzmir - Bayındır ilçe merkezinde Avea 3G ile henüz 2 MB bile göremedim ben. Bir kere 1,79 MB görmüşlüğüm var o kadar!

• Basicell 29 luk kullaniyorum ben. Pek sikinti yasamadim internette yada gorusmelerimde. Bursa yildirim da kullaniyorum.

İnternet genelde 3g cekmeyen yer yok gibi. Kapali alanlarda bazen edge e dusuyor. Bodrum kata falan girildiginde...

Avea yi bu kadar basarili beklemiyordum dogrusu...

• quote:

Orijinalden alıntı: litmus

Ciddi bir muamma olan bu konuyu açtığınız için teşekkür ederim.
    Zira ne teknosa yetkilileri ne de avea yetkilileri bu söz konusu çeklerin nasıl kullanacağı konusunda sorduğum sorulara cevap veremediler. İşin ironik tarafı hadi teknosa mağazasının haberi yok kampanyadan, kardeşim sen kendi sattığın şeyi nası bilmiyorsun diyorum avea temsilcisine, adam bilmiyorum diyor yada cevap veremiyor oraya buraya yönlendiriyor.
    Konu şu, bir bilen varsa yanıtlasın rica ederim,
    Teknosanın sitesinde hemen hemen her ürün indirimli (ancak o indirimli hali de bir çok yere göre aslında ya normal fiyat yada pahalı) şimdi mesela 1500 TL olan bir fotoğraf makinesinin indirimle 990 TL yazmış olsun teknosa, peki benim elimdeki bu 600 TL lik hediye çeki, 1500 TL den düşüp 900 TL daha mı ödeyeceğim, yoksa 990 TL den düşüp ben üstüne 390 TL daha mı ödeyeceğim? Şu kadar açık ve basit soruya 2 tane dev kurum cevap veremedi arkadaş.
    Teknosada ki adam diyor ki, al abi çeki getir burada deneyelim :):) he bir de diyor ki adam ben kampanyayı anlatıyorum "abi bek cepten internete falan gireceksen Avea'dan uzak dur" yaw arkadaş bi bilen varsa söylesin lütfen.

Sorularinizin cevaplari burada;

http://www.avea.com.tr/web/IsBank/FAQ

İncelerken gordum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.