Şimdi Ara

avea kullanan arkadaslarım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea kullanan arkadaslar? avea dan memnun musunuz yada değistirmeyi düsünuyor musunz?ona göre avea ya gecmeyi düsünüyorum.sizin dedikleriniz önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB72FF50B -- 25 Aralık 2011; 0:28:00 >

• bende bu konuda görüşleri bekliyorum özellikle çekim ve ses kalitesi
  • 2 Yıldır avea kullanıyorum eskı yıllara göre çekim kalitesi oldukca arttı. Özellikle dıger operatorlerın az çektiği bir cok yerde avea nın üstünlüğü görüyorum... Bunu anlamamdaki etken ; işim nedeniyle 3 farklı telefon sahibi olup 3 farklı hat kullanmam. İphonemde avea kullanıyorum. Tarifem faturalı : Dörtte dört Tarife : Ayda sadece 45 TL'ye Yurtiçi heryöne 1000 dk ve 1000 SMS, yanısıra 1 GB'lık internet! + 12 ay tehattüte takımının orj forması hediye. :) Önceden olsa turkcell derdım ama artık Taçsız KRAL AVEA :) demek istiyorum...
  • arkadaşlar 3 günde hat avea ya taşınır mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: vtec2

arkadaşlar 3 günde hat avea ya taşınır mı

biraz zor fatura kesim tarihiniz 3 gün sonraysa hattınızı müşteri hizmetlerinden faturasıza çevirin taşıma nerden baksan 4-5 gün sürer...
  • Yeni aveaya geçirdim bir tane hattı mı gayet güzel, turkcell in 120 dk bittikten sonra hattımı her yöne 500 dk, 1000 sms, 1gb internet paketine taşıdım gayet memnunum.
  • Bazı yerlerde çekmesede güzel çekmeme gibi bir sorunu olmasa bence en iyi operator olabilir tarifeler cok uygun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avi907

quote:

Orijinalden alıntı: vtec2

arkadaşlar 3 günde hat avea ya taşınır mı

biraz zor fatura kesim tarihiniz 3 gün sonraysa hattınızı müşteri hizmetlerinden faturasıza çevirin taşıma nerden baksan 4-5 gün sürer...

Teşekkürler :)
  • 7 yıldır Avea kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim Tek kötü yanı eski müşterilerine pek değer vermiyorlar. Gerçi numara taşıma olayından sonra hiç bir operatör eski müşterisine değer vermez oldu.
  • saolun arkadaslar yardımlarınız için yarın başvuru yapıyorum numara tasıma için hadi hayırlısı
  • istanbul kadıköy de hat kapasitesi/hattan düşme/ data hızı vb hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
    Bende Avea'ya geçmeyi düşünüyorum.
  • 2 yıldır avea kullanıyorum. kullandığım faturalı tarifede

tüm avelıları 3000 dk, kamulularla sınırsız, diğer operatörler 300 dakika, 250 sms heryöne, 250 mb internet hepsine 26.75 veriyorum.
    başka bir operatörde muhtemelen bu özelliklerde daha ucuza kullanamam.

kapsama alanı olarak, ses kalitesi, görüşmelerin kalitesi v.s gibi konularda genel anlamda memnunum.

pek memnun olmadığım konular:

kapsama alanı olarak genel olarak memnunum ama ara sıra çekmediği yerler olabiliyor. ha bi de ilçelerde 3g nin çekmediği yerler sıklıkla olabiliyor.
    benim fatura kesim tarihim ayın 23ü. ama faturaya erişebilmem diğer ayın 3ü 4ü gibi oluyor. yani faturayı görüp nereye ne harcamışım diye bakmak için 10gün beklemem gerekiyor. ayrıca ara sıra faturayı hesap ederken yanlışlık yapabiliyorlar, mesela internet paketim bitmemesine rağmen yanlış hesap edip, fazla para aldıkları olabiliyor. birde, normalde 26.75 ödemem gerekiyor ama son 7-8 aydır hep 1-2 tl fazla ödüyorum, birşekilde bi yerlerden fazla geliyor

• avea ici 2500 dak heryöne 625dak 11bin sms 1gb lnternet aylık 47 tl ödüyorum sizce söze gerek varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı yerlerde hic cekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucelkrc

avea ici 2500 dak heryöne 625dak 11bin sms 1gb lnternet aylık 47 tl ödüyorum sizce söze gerek varmı

hangi tarife hocam baya cazipmiş aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

quote:

avea ici 2500 dak heryöne 625dak 11bin sms 1gb lnternet aylık 47 tl ödüyorum sizce söze gerek varmı

interneti içinde heryöne kamu tarifesi + 11000 sms paketi galiba.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_kamu.shtml?pagemenu=personell.heryone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabip -- 27 Aralık 2011; 13:06:43 >

• quote:

quote:

avea heryöne kamu tarifesi.

avea ici 2500 dak heryöne 500dak 1gb internet 35tl
    11 bin sms paketi 11tl
    birde size özel aveda 12ay kalma sözünüze heryöne 100dak dan yararlanmıştım.
    heryöne 25dak nerden geldiğini bilmiyorum :)

sonuç olarak

avea ici 2500 dak heryöne 625dak 11bin sms 1gb lnternet aylık 46- 47 tl civarı ödüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Tabip

quote:

quote:

interneti içinde heryöne kamu tarifesi + 11000 sms paketi galiba.

http://www.avea.com.tr/tr/sta/personell/tarifeler/heryone_kamu.shtml?pagemenu=personell.heryone

sms desteğiyle aveanın tartışmasız en iyi tarifesi her yöne kamu bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelkrc -- 27 Aralık 2011; 17:37:16 >

• yucelkrc dogru diyorsun hocam valla su süper fikir tarifesine gectim yarın persembe acılacak hattım o da ii tarife konusma olarak ucuza gelio sanki
  • arkadaşlar en temiz tarifesi aveanın taraftar tarifeleri bende 2 yıla yakndır kullanıyorum trabzoncell 15 lik tarfie her yöne 150 dakıka her yone 150 sms 15 lira..artı tarıfe ıcı sınırsız bekar ve sevgılısı olanlar ıcınn gayet ıdeal bır tarıfe artı suan ıcın numarasını tasıyıp bu tarııfeye gecenlere 9 lıra 120 dakıka tarıfe ıcı sınırsız gene guzel bı paketı var..avsıye ederım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.