arkadaşlar en temiz tarifesi aveanın taraftar tarifeleri bende 2 yıla yakndır kullanıyorum trabzoncell 15 lik tarfie her yöne 150 dakıka her yone 150 sms 15 lira..artı tarıfe ıcı sınırsız bekar ve sevgılısı olanlar ıcınn gayet ıdeal bır tarıfe artı suan ıcın numarasını tasıyıp bu tarııfeye gecenlere 9 lıra 120 dakıka tarıfe ıcı sınırsız gene guzel bı paketı var..avsıye ederım..
walla kardesim 150 dakika az oluyor ya sınırsız konusman için de karsı tarafın taraftar hattı olması gerekıyor. cok konusanlara hitap etmıyor acıkcası dediğin gibi sevgililer için çok ii tarıfe ama
ama suda var bak hem sevgılın varsa hem etrafla konusmak ıstersen artı 15 lraaya 180 dakıka verıyolar.. tabı tercıh meselesı cok arastırdım ıcnı.. (:
Benimde bir katkım olsun, internette avea'nın ses kalitesini aratırken bu topic'i gördüm. Bedava dakikalarlamı alakalı bile konu bilemiyorum. Ses kalitesi felaket. Acaba bedava dakikalar için ses transferinde farklı bir codec mi kullanıyorlar Eşimin hattından (turkcell) arıyorum aynı kişiyi telefonun sesini kısmak zorunda kalıyorum. Avea'da ses az gelir, kesik kesik gelir. Anlatılmaz yaşanır
şehrin göbeğinde çekmiyodu, camlaramı dizilelim illa
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme