Şimdi Ara

Avea Konuşma - SMS ve 1GB+ tarife arıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar Avea'nın 19TL'lik 500dk HERYONE, 500SMS ve 1GB internetinden yararlanmak istiyordum ama gel gör ki üye alımı kapatılmış bulunmakta :(. Sizlerden ricam buna benzer uygun tarife bulmamda yardımcı olmanız.

Uygun ve bol içerikli bildiğiniz tarife varsa yardımcı olursanız minnettar kalıcam.

Edit: *Eksik metin*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByZeK -- 21 Ağustos 2012; 0:03:38 >

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=64248587

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @ByZek arkadaşımın yararlanmak istediği tarifeden bende yararlanmak istiyorum ama faturalıya geçmek istemiyorum. Seçenek olarak faturalı tarife gene de dursun. Olmaz ise zaten faturalıya geçecez gibi duruyor?
    Şöyle birşey sorayım. Aveanın 500dk heryöne+500her yöne sms +1gb internet tarifesi gayet güzel, ben Avea'yı arayıp yıllardır müşterileri olduğumu söylesem bi güzellip yapıp beni de bu tarifeye alırlar mı acaba? (Müşteri alımı kapatılmış)
  • avea faturasızda mısın başka op. mü
  • quote:

Orijinalden alıntı: uNequAL

@ByZek arkadaşımın yararlanmak istediği tarifeden bende yararlanmak istiyorum ama faturalıya geçmek istemiyorum. Seçenek olarak faturalı tarife gene de dursun. Olmaz ise zaten faturalıya geçecez gibi duruyor?
    Şöyle birşey sorayım. Aveanın 500dk heryöne+500her yöne sms +1gb internet tarifesi gayet güzel, ben Avea'yı arayıp yıllardır müşterileri olduğumu söylesem bi güzellip yapıp beni de bu tarifeye alırlar mı acaba? (Müşteri alımı kapatılmış)

wınn aldığımda fiyat sorunu yaşamıştım avea ile hemen indirime gitmiştilerdi şansını dene derim
  • Avealı değilsen Numara taşıma ile şampiyon tarife 20tl yüklemeye Tarife içi 2000dk heryöne 200dk hediye
    Avealıysan Seç paketi ile 200dk 15 tl + 3000sms 300mb internet 12tl
  • Bende boyle bi paket ariyorum en az 500dk+ 500sms+ ve 1gb+ lazim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mevcut operatör ve tarifenizi yazın faturalı mi kontorlu mu talep ediyorsunuz. ona göre önerelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum.. avea mobilöğrencideyim, fakat aramak zorunda kaldığım kişiler m.öğrenci olmadığı için çatır çatır kontör gidiyor
    3000sms 300mb internet paketi alıyorum 12 TLye, şimdilik bunlar yetiyor. fakat konuşma yapınca zın zın zın:) ayda en az 2 defa 30TL yüklüyorum.. Bunun yerine faturalı paket tarifelerden birine atlasam nasıl olur diye düşünüyorum.. Sms sayısı (1000+), internet (500mb+), konuşma(1000 dk'nın altında olmayacak şekilde) hangi tarifeyi önerirsiniz
  • ben saniyeli mobil diye bir tarifeye geçtim

uzun konuşma devrini bitirdim internet heryerde var zaten cepte de olmayıversin sms zaten ekstrem durumlarda işe yarıyor

çok aramam gerekirse günlük heryöne 60dk 2tl paketinden alırım bayramlarda falan işimi görür

sadece acil ihtiyaçlar için açıyorum 12-18 sn.'de işimi bitirip kapatıyorum bakalım ay sonu nolcak

hedefim bu ayı 5 liraya kapatmak :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.