Şimdi Ara

AVEA Katlayan Tarife Kullanan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
13.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu tarifeyi kullanan arkadaşlar memnun mu. 30 lira yüklemeyi düşünüyorum. Hediye dakikalar 9333'ten öğrenilebiliyor mu ve diğer ayrıntılar neler?

• Ben değil ama babamın avea hat tarifesi. Oldukça da memnun. 2 veya 2 bucuk ayda bir 100 kontör yada 20Tl yüklüyorduk yetiyordu. Her yöne aramanın dakikası 0,40 kurus ve 30 snde bir ücretlendirme yapılıyor. TElefon kullanımı az olan ve devamlı kontör yüklemek istemeyenler için harika bir tarife.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mp3DeLiSi

Ben değil ama babamın avea hat tarifesi. Oldukça da memnun. 2 veya 2 bucuk ayda bir 100 kontör yada 20Tl yüklüyorduk yetiyordu. Her yöne aramanın dakikası 0,40 kurus ve 30 snde bir ücretlendirme yapılıyor. TElefon kullanımı az olan ve devamlı kontör yüklemek istemeyenler için harika bir tarife.

online işlemlerde de mi görünmüyor hediye kontörler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Ben değil ama babamın avea hat tarifesi. Oldukça da memnun. 2 veya 2 bucuk ayda bir 100 kontör yada 20Tl yüklüyorduk yetiyordu. Her yöne aramanın dakikası 0,40 kurus ve 30 snde bir ücretlendirme yapılıyor. TElefon kullanımı az olan ve devamlı kontör yüklemek istemeyenler için harika bir tarife.

Evet Hocam malesef görünmüyor. Ne online işlemler , ne simservis ne de 9333. Avea acayip bir operatör. Bende Gsmobile 100mb paketi aldım ve kaç mb kullanımım kaldığını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mp3DeLiSi -- 2 Nisan 2010; 3:59:37 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

quote:

Evet Hocam malesef görünmüyor. Ne online işlemler , ne simservis ne de 9333. Avea acayip bir operatör. Bende Gsmobile 100mb paketi aldım ve kaç mb kullanımım kaldığını bilmiyorum.

Faturalıda gösteriyordu bunu Kontörlüye geçtim artık çıkmıyor

• hediye bakiye yazan bölümde de mi gözükmüyor?
  • hiçbir yerde hiçbir şekilde görülmüyor bittiğini kontörler gidince anlıyorsun ama şu an kontörlülerde en avantajlı tarife gibi duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RED20 Tarifesi Kullanan Var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tarifeye nasıl geçiyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

hiçbir yerde hiçbir şekilde görülmüyor bittiğini kontörler gidince anlıyorsun ama şu an kontörlülerde en avantajlı tarife gibi duruyor

abi müşteri hizmetleri 9333ten öğrenebilirsiniz diyor. Bu şekilde bilgi yoksa çok güvenilir değil malum aveanın napcağı belli olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tacoist06NL

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

hiçbir yerde hiçbir şekilde görülmüyor bittiğini kontörler gidince anlıyorsun ama şu an kontörlülerde en avantajlı tarife gibi duruyor

abi müşteri hizmetleri 9333ten öğrenebilirsiniz diyor. Bu şekilde bilgi yoksa çok güvenilir değil malum aveanın napcağı belli olmaz.

Gole kontör kampanyası dahilinde gecen hafta fb den dolayı kazandıgım 33 kontör de yüklendi ama hiçbir yerde görünmüyor. Konuşuyorum ve ucretli ve hediye bakiyelerimden gitmiyor hala. Mesaj gelmişti kontörleriniz yüklendi diye. Ama ne 9333 ne de başka bir yer göstermiyor. Bu Avea gercekten çok enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.E.S. -- 5 Nisan 2010; 20:56:24 >

• İlla avea kullanacam ve 2ayda,3ayda bir kontör yuklerim diyenler icin en ideal tarife budur.
  • katlayan tarifeye geçtik ama aptal avea göstermiyo ne kadar hediye tl kaldığını
  • Arkadaşlar ben bu tarifeye geçtim ama siz sakın geçmeyin 30 tl yükledim 90 tl hediye verdi hediye süreleri hiçbir yerde göremiyosun 90 tl çok çabuk bitti kendi görüşmelerimi hesap ediyorum imkanı yok böyle bişeyin on günde iki kere 30 yükledim oda hemen bitti 30+90+30 =150 tl on beş günde bitti hepsi bir tarifesini kullanırken 150 kontör bir ay gidiyordu 30 tl ye sayılıyordu berbat bir tarife zaten operatörlerde lirata geçerken bir zam yaptılar bundn dolayı hattımı vodafon a taşımayı düşünüyorum bir hattım daha var oda türkcell onada aylık sabit ücret 10 tl yaptılar ya bu operatörler dört bir koldan vatandaşa saldırmaya başladılar ama kimse uyanmıyoo
  • Bu tarifede hiç bi şekilde konuşma sürenizi sorgulanmıyor ya telefonun aramasını sıfırlayıp takip edceksiniz yada avea online işlemlerden arama sürelerini kendiniz toplayıp kalan sürenizi öğreneceksiniz ben ikincisini yapıyorum şimdilik sorun yok çabuk bitmesinin nedeni 40 Kuruş/dk olması...
  • katlanan bakiyeyi müş. hizm.'den sorgulayabiliyorsunuz. 50 TL yüklendiğinde dk.sı 8 kuruşa geliyor, üstelik 30sn bazlı; bence mükemmel..
  • mantıklısı 30 tl yüklemek hem fazla zorlamıyor hemde üç katı kazanıyorsunuz her ay geçerliymiş ben tek bir sefer faydalanılıyor sanıyordum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: completely

mantıklısı 30 tl yüklemek hem fazla zorlamıyor hemde üç katı kazanıyorsunuz her ay geçerliymiş ben tek bir sefer faydalanılıyor sanıyordum..

bir ay değil sadece. Zaten cazip kılan da bu tarifeyi
  • quote:

Avea Katlayan tarife,kafa karıştırmayan,tüm piyasadaki en iyi Faturasız tarife olarak düşünüyorum.Tarifeler konusunda kesin düşüncemin olduğu tek tarifedir belki de.

Birçok tarife konusunda acaba o mu bu mu diye karar veremezken ben Katlayan Tarifenin tüm operatörler dahil en iyi Faturasız tarife olduğunu düşünüyorum.Numara taşıma kampanyalarından yararlanmış artık yararlanamayacak tanıdıklarımı bir bir Katlayan tarifeye taşıyorum artık,zararın neresinden kaçarsan kar oluyor.

Narmış limonmuş,bir sürü kafa karıştıcı,insanlara acele konuş konuş,konuşmazsan bu hafta silinir baskısı yapmayan,20 yükle 1 saat heryöne kazan 20 yükle 1 buçuk saat heryöne kazan,30 yükle heryöne 3 saat kazan diyebilen bir tarifedir.

Birçok tarifenin avantaj sınırı 30 Tl yüklemekten başlıyor,Katlayan tarifede 30 TL yükleyince zaten kimsenin vermediği kadar dakika kazanıyorsun ve yüklediklerin kenarda seni bekliyor hediyelerin bitince harcanmak üzere.

Arkadaş, ( MP3Delisi) devamlı kontör yükleyemeyenler için harika bir tarife demiş ama bu tarife hem sık yükleyenler için hemde arada sırada ayda 2 ayda bir yükleyenler için de en iyisi.Hangi operatörü seversek sevelim hangi operatörü kullanırsak kullanalım,faturasız hatlar için insanlara bu tarifeyi tavsiye etmemiz gerektiğine inanıyorum.

Özellikle maddi sıkıntıyla cep telefonu kullanıp 20 TL den fazla yükleyemeyenlerin tek tercih edeceği tarife bu olmalı.Tabi Taraftar hatlarına ait 1905 küsür dakika veren tarifeleri kullanıp aynı hattı kullananlarla aralarında 1905 dakika konuşma taktiğini yapmayanlar için.

Bir heryöne kullanım var bir de en çok konuştuğun kişilerle avantajlı konuşmak var zaten:
    Heryöne Faturasız İçin : Katlayan Tarife
    Kendi aranda bol konuşmak için:Taraftar Hatları 1905 dakika tarifeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 18 Temmuz 2010; 3:57:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

quote:

Avea Katlayan tarife,kafa karıştırmayan,tüm piyasadaki en iyi Faturasız tarife olarak düşünüyorum.Tarifeler konusunda kesin düşüncemin olduğu tek tarifedir belki de.

Birçok tarife konusunda acaba o mu bu mu diye karar veremezken ben Katlayan Tarifenin tüm operatörler dahil en iyi Faturasız tarife olduğunu düşünüyorum.Numara taşıma kampanyalarından yararlanmış artık yararlanamayacak tanıdıklarımı bir bir Katlayan tarifeye taşıyorum artık,zararın neresinden kaçarsan kar oluyor.

Narmış limonmuş,bir sürü kafa karıştıcı,insanlara acele konuş konuş,konuşmazsan bu hafta silinir baskısı yapmayan,20 yükle 1 saat heryöne kazan 20 yükle 1 buçuk saat heryöne kazan,30 yükle heryöne 3 saat kazan diyebilen bir tarifedir.

Birçok tarifenin avantaj sınırı 30 Tl yüklemekten başlıyor,Katlayan tarifede 30 TL yükleyince zaten kimsenin vermediği kadar dakika kazanıyorsun ve yüklediklerin kenarda seni bekliyor hediyelerin bitince harcanmak üzere.

Arkadaş, ( MP3Delisi) devamlı kontör yükleyemeyenler için harika bir tarife demiş ama bu tarife hem sık yükleyenler için hemde arada sırada ayda 2 ayda bir yükleyenler için de en iyisi.Hangi operatörü seversek sevelim hangi operatörü kullanırsak kullanalım,faturasız hatlar için insanlara bu tarifeyi tavsiye etmemiz gerektiğine inanıyorum.

Özellikle maddi sıkıntıyla cep telefonu kullanıp 20 TL den fazla yükleyemeyenlerin tek tercih edeceği tarife bu olmalı.Tabi Taraftar hatlarına ait 1905 küsür dakika veren tarifeleri kullanıp aynı hattı kullananlarla aralarında 1905 dakika konuşma taktiğini yapmayanlar için.

Bir heryöne kullanım var bir de en çok konuştuğun kişilerle avantajlı konuşmak var zaten:

Hocam + olarak vodafone hesabını bilen tarifeyide faturasız hatlar içi tavsiye edebiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NetAnket.Net

[Bir heryöne kullanım var bir de en çok konuştuğun kişilerle avantajlı konuşmak var zaten:

Hocam + olarak vodafone hesabını bilen tarifeyide faturasız hatlar içi tavsiye edebiliriz.

20 TL yüklemede hesabını bilen tarifede kaç dakika konuşabiliriz,katlayan tarifede kaç dakika konuşabiliriz hesaplıyalım.

Vodafone hesabını bilen tarife ile 20 TL ile 66 dakika konuşabiliriz. ( 66 dakika x 30 kuruş = 19,80 TL )

Avea Katlayan Tarife ile 20 TL yüklediğimizde hediyelerle birlikte 200 dakika konuşabiliriz. (20 TL tükleme + 60 TL hediye)

Katlayan Tarifenin hediyesi ilk 4 ay sonunda 40 TL ye düşüyor,bu durumda ilk 4 aydan sonra her 20 TL yükleme ile 20 tl + 40 TL = 60 Tl konuşabiliriz.Bu da dakikası 40 kuruştan 150 dakika konuşabileceğimiz anlamına geliyor.Tabi ilk 4 ay dan sonra,çünkü ilk 4 ay daha fazla yani 200 dakika konuşabiliyoruz.

Yorum sizlerin...Görüntü bu,yanılıyorsam düzeltiniz. Aç kapa devri bitmedi mi yoksa hala.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.