merhaba arkadaslar. gittigidiyordan avea jet modem aldım. tak çalıştr yazıyordu ama taktığımda jet modemin driverini istiyor benden. nette araım ama hiç bi yerde bulamıyorum. birde avea'nın jet modem için hazırladığı uygulamayıda bulamadım. telstar turbo connection diye bir uygulama buldum kurduktan sonra modemi tyanıyor ama bağlantı ayarlarını istiyor tabiki o ayarlarıda bilmiyorum. elinde driver ve avea jet modem uygulaması olan varmı acaba? modemin modeli ZTE Marka MF627. yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.
Bende kullandım jet modem mi yoksa usb stick mi kullandıgın hangisi dostum senin.Ayrıca aveanın sıtesınde driver vardı yanlış hatırlamıyorsam
Kendi içinde driver olması lazım arkadaşım. Taktığın zaman otomatik kurulumu başlıyor. Hat olarak ne taktın içine? Avea mı?
Bu modem bende de var.Ben ttnet'ten aldım.Yaklaşık bir ay oldu alalı.3-4 hafta kullandıktan sonra Bilgisayar formatladım.Şimdi herşey normal gözüktüğü halde modem internete bağlanmıyor.Herhangi bir güncellemede bulamadım.Bu verdiğiniz güncellemeler yabancı sitelerden alınma bunları yapsak bağlantıda sorun olmazmı acaba?
bir babayigit drivveri upload edebilirmi acba
avea müşteri hizmetlerini ararsan onlar seni yönlendirirler
Alırken bulunduğunuz bölgede 3g var derler. Alırsın 3g nerde, edge'den bağlansan şükredersin.O kadar berbat bir 3g servisi var aveanın. Avea jet modemle ilgili sorunu konuşmak için müşteri hizmetlerini belki 15-20 defa aradım. Sürekli dosya oluşturuyolar araştırmak için ama 2 haftayı geçti sonuç yok. Konuştuğum bütün müşteri temsilcileri işlemi hızlandırmak için mail atıyo teknik servise ama hiçbişey olmuyor. İnsanları oyalamaktan başka birşey yapmıyorlar. 5 yıldır telefonda avea hat kullanıyorum, nerdeyse bütün ailem avea kullanıyor, bu jet modem olayından sonra hepsini iptal ettirip aveadan uzak durmayı düşünüyorum. Ben hayatımda hiç bu kadar sorumsuz müşteri hizmetleri görmedim. Herkes uzak dursun aveadan.
Bende Avea Jet Modem aldım. 5GB kotalı. Bilgisayara takdığımda bağlanıyor. yaklaşık 5 dk sonra hiçbir neden yok iken sinyal yok diyor ve internet bağlantısını kesiyor. Daha sonra aveanın modem proğramı kapanmıyor ve bilgisayar kilitleniyor veya zorlanarak oturum kapatıyor. hemen hemen her bağlantımda aynı hatayı veriyor. Ne yapabilirim bilemiyorum. Müşteri hizmetleri sanki kredi çekecekmişim gibi sorular soruyur soruyor ama bir çözüm söyleyemiyor. Yardımcı olursanız sevinirim..Lütfen!..
Sakın almayın aldırtmayın.
8gb jet modem aldım.kullanmaya başladığım tarih 22.12.2011 saat 21:30 du.Sorgulamada son 48 saat dahil olmadığını söyledikleri için.24.12.2011 saat 23:00 da sorgulama yaptım acaba be kadar kullanmışım diye gelen yanıt 1700 mb kaldı.Yani bu durumda son 48 saat dahil olmadığına göre 1buçuk saatte 6500 mb kullanmışım.hiç bir indirme ,film izleme vs. yapmadığım halde bir kaç 2-3 dk lık video ve internette gezintiyle bunu harcamam imkansız.modem verilerindeki gelen toplamı 937 mb olduğu halde faturaya göre alınan verim 8400 mb geldi.bu ay belki düzelir dedim ama değişen birşey yok alınan veri 3200mb gönderilen 1200mb olduğu halde %95 i doldu diye uyarı gelmekte.
defalarca aramadan hiç bir sonuç alamayacağımı anladım.Adamlar bizdeki veriler geçerli diyor başkada birşey dedikleri yok.Umarım uğraştırmadan sorunsuz kapatırlarda daha fazla başım ağrımaz.yaklaşık 30 günlük korka korka internet kullanmanın,merak ettiğin ufak tefek videoları bile izlemden kullanımın bedeli modem ücreti 75, 47 tl devlet vergisi,35 tl ilk fatura (4günlük) son faturamız (artık ne gelirse) umarım 200 tl nin altında bi tutarla bu işten kurtulurum.Bir dahada ne avea alırım nede aldırtırım.
sakın bulaşmayın
yaa bu dalgaya ne olduysa bağlanmıyo artık.. pin kodunu girdikten sonra bu ekranda kalıyo bağlanıyo diye ama sonuç yok..ama başka bi bilgisayarda çalışıyo..ben şu an denediğim bilgisayarı ise yeni formatladım.. acaba ne yüklemedim..sorun ne olabilir__
quote:
Orijinalden alıntı: lonely warrior
yaa bu dalgaya ne olduysa bağlanmıyo artık.. pin kodunu girdikten sonra bu ekranda kalıyo bağlanıyo diye ama sonuç yok..ama başka bi bilgisayarda çalışıyo..ben şu an denediğim bilgisayarı ise yeni formatladım.. acaba ne yüklemedim..sorun ne olabilir__
sen nerden baglanıyosun wifi denmı mobıldenmı.??
quote:
Orijinalden alıntı: serhat çetin
quote:
laptoptan bağlanıyorum..sorunu çözdüm ama tmm dır
Merhaba aynı sorun bende de var. Acaba nasıl çözdünüz? mümkünse anlatabilirseniz sevinirim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: serhat çetin
quote:
laptoptan bağlanıyorum..sorunu çözdüm ama tmm dır
aynı sorun bendede var nasıl çözdünüz acaba?
bu sorunu çözebilecek kimse yok mu ya
bu sorun çok başımı ağrıtmıştı ama sonunda nettende yaprığım araştırmalarla sorunu çözebildim. Buraya aynı sorunla karşı karşıya kalmış kişiler için nasıl çözdüğümü anlatayım. Ben windows olay günlüğünü kapatmıştım tekrar açınca sorun çözüldü. bunun için başlat--bilgisayar'a sağ tıklayıp yönet e tıklıyoruz. açılan pencerede sol tarafta hizmetler ve uygulamalara çift tıklayıp ardından sağ tarafında hizmetler'e çift tıklıyoruz. daha sonra açılan hizmetler içerisinden windows olay günlüğüne çift tıklayıp başlat diyoruz ve tamam deyip çıkıyoruz. Ben bu şekilde sorunu hallettim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme