Şimdi Ara

Avea iphone ayarları arama yönlendirme aktif :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
7.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar turkcell'den kontratsız almış olduğum iphone 3gs 3.1.3 cihazım için avea ayarları mevcutmu? Hattımı avea'a taşıdım ama her arama yapmak istediğimde " arama yönlendirme aktif " uyarısı almaktan bıktım bu uyarıyı nasıl iptal edebilirim jailbreak yok telefonumda..

• Cydia' dan aşağıdaki kaynağı ekleyelim; "apt.iphone-storage.de"daha sonra"ForwardMsgFix" uygulamasını aratıp 3.0 olan versiyonunu cihazınıza kurun.Cihazınızı yeniden başlatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carnadormania

Cydia' dan aşağıdaki kaynağı ekleyelim; "apt.iphone-storage.de"daha sonra"ForwardMsgFix" uygulamasını aratıp 3.0 olan versiyonunu cihazınıza kurun.Cihazınızı yeniden başlatın.

jailbreak olmadığı icin cihazımda cydiada yok
  • Bu konuda yardımcı olacak kimse yok mu? Aynı dertten bende muzdaribim.
  • tel jb siz ise yapacak birşey yok maalesef
  • Ayarlar ----- Telefon ----- Arama Yönlendirme yi kapalı moda getirmeyi denediniz mi ?
  • Denedim Olmuyor. Yine aynı mesajlar çıkıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum istersen Avea 500 den kapattir bir de öyle dene ya da bir kısayol tuşu vardır yıldız kare vs kare gibi Web sitesinden onu dene

Gerçi onu da denemissindir ama aklıma gelenler bunlar
  • dsgnry bendede vardı aynı sorun tek çözümü Cydia' dan aşağıdaki kaynağı ekleyelim; "apt.iphone-storage.de"daha sonra"ForwardMsgFix" uygulamasını aratıp 3.0 olan versiyonunu cihazınıza kurun.Cihazınızı yeniden başlatın.Aveadan denettim olmadı ama bu tek yol jailbreaksiz maalesef çözüm yok

• Arkadaşlar İlginize teşekkür ederim. JB yapmak istemiyorum (Yapamıyorum da FW 3.1.3) Konuşmaya engel değil ama insanın canını sıkıyor. O kadar para verip aldığın cihaz sanki hatalı, kusurlu gibi...
  • bende de aynı, cydia'dan dediğiniz uygulamayı yükledim ancak bir sonuç elde edemedim, halen arama yönlendirme etkin uyarısı çıkıyor. hattım turkcell..
  • Forum da arkadaşlar AVEA müşteri hizmetleri ile görüştüklerini yazmışlardı ama bende Denize düşen yılana sarılır misali yeniden aradım. İnsanı çok hoş karşılıyorlar. Ancak bu problemin çözümü için yapılacak hiç bir şey yok şeklinde son bir cevap aldım. yani Turkcell den yasal faturalı sim kilitsiz aldığımız halde turkcell bir şekilde bizi kendisine bağlyor. Veya avea bir şekilde bizi türkcell'e bağlıyor. Ya bu mesajlara dikkat etmemeye alışacağız yada gidip türkcell hat alıp bu mesajlardan kurtulacağız. Başka yol gözükmüyor en azından şimdilik.
  • ForwardMsgFix fw 3 için vardı ve çalışıyordu,
    fw 4.1 için bir çözüm bilen varmı?
  • bende de aynı şey cıkıyor sinir oluyorum
  • İphone 3gs kullanıyorum. Turkcellde iken bir sorun yoktu ancak hattımı Avea ya taşıdıktan sonra arama yaparken
    "Arama yonlendirme etkin"; arandığımda "Gelen arama yonlendirildi" yazısı çıkmaya başladı. 
    1. ##002# yaptım. Online islemlerden yonlendirme ve herseyi kapattım. 
    Sonuc yok yine yazı çıkıyor.

2. İfile ile system/library/carrier bundles/unknown bundle/carrier.plist dosyasında true yerler false yaptım aşagıdaki gibi yapıp kapatıp açtım.
     <key>ShowCallForwarded</key>
      <false/>
      <key>ShowCallForwarding</key>
      <false/>
    Sonuc yok yine yazı çıkıyor.

3. Cydia sources dan ForwardMsgFix uygulamasini kurdum. 
    Sonuc yok yine yazı çıkıyor.

4. İfile ile system/library/carrier bundles/turkcell bundle/ icindeki carrier.plist dosyasını kopyaladım ve system/library/carrier bundles/unknown bundle/ bolumune yapıştırdım. Uzerine yaza evet dedim(daha once eskisinin yedegini almıstım)  kapatıp açtım.
    Sonuc başarılı. Artık o yazıdan kurtuldum nihayet. 
    Sizlerede yardımcı olabilir diye tecrubelerimi yazdım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok teşekkürler sadece 4. seçeneği denedim ve aynen artık o sinir yazı kalktı, umarım başka birşeyleri etkilemiyordur.
  • Aynı sorunu yaşayanlar fikir sahibi olsun diye ben de yaptıklarımı yazayım.

Önce 4. işlemi yaptım. Telefonu kapadım, açtım. Baktım olmadı. Sonra cydia'dan forwardmsgfix'in 0.5 sürümünü yükledim. Tekrar kapa aç yaptım. Sorun düzeldi.

Avea online işlemler falan hiçbir şey yapmadım. Zaten girdim tanımlanmayan telefon dedi uğraşamadım.

Teli almadan önce turkcell hat kullanılıyordu. Ben vodafone taktım kullandım. Bu sorun hiç olmadı. Hattı aveaya taşıdıktan sonra oldu.

Son olarak;

iPhone 3G
    iOS 3.1.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

Aynı sorunu yaşayanlar fikir sahibi olsun diye ben de yaptıklarımı yazayım.

Önce 4. işlemi yaptım. Telefonu kapadım, açtım. Baktım olmadı. Sonra cydia'dan forwardmsgfix'in 0.5 sürümünü yükledim. Tekrar kapa aç yaptım. Sorun düzeldi.

Avea online işlemler falan hiçbir şey yapmadım. Zaten girdim tanımlanmayan telefon dedi uğraşamadım.

Teli almadan önce turkcell hat kullanılıyordu. Ben vodafone taktım kullandım. Bu sorun hiç olmadı. Hattı aveaya taşıdıktan sonra oldu.

Son olarak;

iPhone 3G
    iOS 3.1.2

Merhaba ;

Bildiriminiz ile ilgili sizinle görüşmek ve detaylı inceleme yapabilmek için iletişim bilgilerinizihttp://bit.ly/FDH_Avea linkinden iletmenizi rica ederiz.Teşekkürler”

Bilgilerinize Sunarız.

• forwardmsgfix'in 0.5 sürümünü yükledim. kapadım açtım telefonu gecti
  • quote:

Orijinalden alıntı: AveaDestek

quote:

Orijinalden alıntı: Tim Robbins

Aynı sorunu yaşayanlar fikir sahibi olsun diye ben de yaptıklarımı yazayım.

Son olarak;

iPhone 3G
    iOS 3.1.2

Merhaba ;

Bildiriminiz ile ilgili sizinle görüşmek ve detaylı inceleme yapabilmek için iletişim bilgilerinizihttp://bit.ly/FDH_Avea linkinden iletmenizi rica ederiz.Teşekkürler”

Bilgilerinize Sunarız.

Ne sebeple onu anlayamadım.

Online işlemler için mi? Yönlendirme aktif yazısı için mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.