Şimdi Ara

modem üzerinden uygulama engelleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, modem üzerinden engellediğim site uygulama üzerinden çalışıyor. Uygulamayı engellemek mümkün müdür?

• Hangi uygulama. Kullandığın bir uygulama ise ama internet bağlantısı olmadan kullanılabilen bir uygulamaysa ve pc de antivirüs uygulaması varsa onla o uygulamanın nete bağlanmasını engelle bir belki böylece site de çalışmaz.
  • Hocam kusura bakmayın detay vermemişim, aslında derdim şu android telefonda engellemek. Mesela telefonda tarayicidan facebook a girmeyi engelledim ama uygulama ile giriliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UpInTheSky

Hocam kusura bakmayın detay vermemişim, aslında derdim şu android telefonda engellemek. Mesela telefonda tarayicidan facebook a girmeyi engelledim ama uygulama ile giriliyor.
    Çözüm bulabildiniz mi?
  • BerlinDuvarındakiÇatlak kullanıcısına yanıt
    bulamadım hocam.
  • Merhaba arkadaşlar. Konuyu uplamış olacağım fakat ben de bi uygulamayı modemden engellemek istiyorum ki ağa bağlanan kimse o uygulamaya giremesin. Uygulamanın internet sitesini ebeveyn kontrolüyle kapattığımda sadece internet sitesine girmiyor ama uygulamayı açıyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor. Bu arada tahmin ettiğiniz gibi uygulamanın adı tiktok. Yardımcı olursanız sevinirim. İyi forumlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.