Şimdi Ara

Avea: iPhone 4S yok sattı, iki günde tükendi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.191
Cevap
1
Favori
67.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Avea: iPhone 4S yok sattı, iki günde tükendi


     

    Avea bugün yaptığı açıklamayla 16 Aralık'ta piyasaya sunduğu iPhone 4S'nin iki günde tükenerek beklentilerin üzerinde bir satış gerçekleştirdiğini duyurdu.

     

    Avea İletişim Merkezleri'nde, 16GB kapasiteli modeli 115 TL, 32GB kapasiteli modeli için 133 TL ve 64GB kapasiteli modeli için ise 151 TL'lik fiyatlarlarla 24 ay sözleşmeli olarak satlan iPhone 4S ile birlikte fiyatlara 250 dakika her yöne konuşma ve SMS ile 4 GB data paketi dahil eden Avea, sadece data paketi ile ilgileniyorum diyenler, iPhone 4S'ye 4GB için 107 TL  sözleşmeli fiyatı ile sunuyor. Herhangi bir kampanya ya da paketten faydalanmadan sadece telefonu almak isteyenler içinse Avea'nın belirlediği fiyatlar şöyle;  16GB'lık model 814 Avro, 32GB 'lık model 959  Avro ve 64GB'lık model ise 1105 Avro.

     

    Avea Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz konuyla ilgili olarak "iPhone 4S'yi tüm müşterilerin ihtiyacına uygun ve avantajlı fiyat alternatifleri ile sunduk. Avea müşterisi de bunu görerek fırsatı kaçırmadı iyi değerlendirdi.  En akıllı telefona sahip olmak için Avea İletişim Merkezlerine koştu. İki günde satışlarımız başlamadan bitti. Avea iletisim Merkezlerimizde yarattığımız deneyim alanlarında müşterilerimiz iPhone 4S'leri inceleme olanağı sunuyoruz. Müşterilerimiz her mağazamızda telefonu deneyimleme test etme şansına sahip. " dedi. 

     

    Apple tarafından resmi tanıtımı Ekim ayında yapılan iPhone 4S, bir önceki jenerasyon ile kıyaslandığında çift çekirdekli A5 işlemcisi ve 8 Megapiksel çözünürlüğündeki yepyeni kamerası gibi donanımsal güncellemeler ve Siri dijital asistan özelliği ile e dikkat çekerken aynı zamanda iOS5 işletim sisteminin tanıtıldığı cihaz olmuştu. 

     







  • 1105 avro param olsa gider motosiklet alırım.
  • yalana bak
  • alanların hepsi ingilizceyi ana dili gibi konuşuyordur o yüzden siriyi denemek istemişlerdir
  • dar gelirliliğin alemi yok
  • Vay beee Ne diyeceğimi bilmiyorum inanın.

    Hayırlı uğurlu olsun o zaman zaten telefon resmen peynir ekmek gibi satılmış.. iki gün bile çok çok az bir süre.. normalde bu telefon o kadar süreye satılamaz hatta benim ilkokul arkadaşımdada bu telefondan var aynısı.. Daha yeni alınmıştı telefon bunun normalde piyasa fiyatı 2750 Civarı o fiyatlarda geziyor.. Görünüş olarak iphnone 4 ten daha ince bir kasa yapısına sahip,işletim sistemi ile kemarası farklı sadece o kadar diğer özellikleri aynı olduğuna göre bu telefona o kadar para vermeye değmiyor ama alacaksanız 4 ü alabilirsiniz yani o örnekten sayabilirim.. Kemara ve işletim sistemi en son planda düşünülebilir hız olarak çok az farkeder o yönden düşünüyorum daha iyi bilen arkadaşımız varsa belki daha iyi ve aydınlatıcı bilgi alabiliriz.. Genel olarak aynı tasarım ve özelliklerle bire bir sadece farkedecek şey isletim sisteminin sürümü ve serisi farkeder ayrıca kameradada optik lens yada kulllanılan optiğin boyutu etkiler...

    Ayrıca ben bu telefona o parayı verene kadar 700 verip Nokia E72 alırım Hatta öyle yüksek derecede paralar vererek dokunmatik ve büyük telefon almakksanda vatanda 600 liraya iki ay ödeme kampanyalı E72 aldım ve çok memnunum telefondan ama bu iphone 4 tarzında telefonlar dokunmaktik olduğu halde hava katar millete ama.. tek şunu unutmayın yere düştüğü takdirde masrafı yarım telefon kadardır hemen hemen o parayı ona verene kadar süper bir tane bir bilgisayar ile FULL HD LCD televizyona tercih ederim..




  • maşallah güzel ülkemde kimse para lafı yapmasın artık bu ülkede bu türlü insanlar olduğu sürece kdv ötv allah vergi leri çok olması hiç şaşırt mi yor beni :D
  • bu zamanın teknoloji harikası high tech bi ürün ama gelecek senenin teknoloji çöpü olacağı için sadece geyik yapmakla yetiniyorum istediği kadar satsın içindeki teknolojiyi kullanan pek insan görmedim çevremde geneli belli bir zenginlik sınıfına dahil olabilmek için kullanıyor ayrıca maliyeti zaten 203 usd olan bi cihaz akıl var mantık var o kadar para dökmek israftan başka bişi değil.

    alanlara hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansınlar.
  • 2 gunluk satis rakamlarini bir aciklasaydida kararimizi ona gore verseydik. 500 1000 tel satipta stoklar 2 gunde tukendi demek
  • Ne denilebilir,



    Tamam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thevincent

    alanların hepsi ingilizceyi ana dili gibi konuşuyordur o yüzden siriyi denemek istemişlerdir

  • daha dukkanlara geldımıde sattılar ki? ben gittim 4 5 bayiye sordum pazartesi gelecek dediler hatta ayırttım bitane
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SERB!AN

    Salak yemin ediyorum gerizekali; su tipe bak!

    Al kirdinnn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 günde tükendi diyorda kaç adet geldide tüketti..

    10 tane satıp 2 günde tükendi diyorda olabilir...
  • avea reklamlarından bıktım
  • Kiralık iPhone 4S İsteyen Var mı??

    Apple'ın tüm dünyada büyük ilgi gören cihazı iPhone 4S, ülkemizde de satışa sunuldu. Operatörlerin farklı fiyat tarifeleriyle tanıttığı ürün, yurt dışında bir süredir kullanılıyor.

    Kategorinin önemli isimlerinden olan O2 firması ise oldukça ilginç bir hizmete başlayacağını duyurdu. Buna göre şirket, isteyen herkese iPhone 4S'i kiralık olarak verecek.

    1 yıl kiralanabilecek 16 GB modelinde ek olarak sınırsız sms, 500 MB veri ve 750 dakika konuşma hakkı olacak. Üstelik yapılan sigorta sayesinde telefonun zarar görmesi halinde masraflar da karşılanacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cocainbar

    2 gunluk satis rakamlarini bir aciklasaydida kararimizi ona gore verseydik. 500 1000 tel satipta stoklar 2 gunde tukendi demek

    Birde şu var merak ettiğim 2 günde stoklarımız tükendi diyor fakat genel olarak stok sayısı kaçtı ve kaç telefon satıldı yani bunu açıklamamışlar onu merak ediyorum bende açıkçası orası çok önemli...
  • Millet aç ayı gibi saldırıyor. Sonra ekonomi kötü diye ağlanıyorlar. Anlamadım...
  • yok artık demekki ab seviyesinde olsa fiyatlar :D iki saatt bitecek :D
  • kesin kendi adamlarına satıyorlardır oyuzden bulamadık bız
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.