Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sana yardımcı olabilecegim tek bi konu oda hurda niyetine satman olur geçmiş olsun
  • yok artık dostum! o kadar da büyük bir sorun olduğunu düşünmüyorum. telefoncuya verdim bugün kesin olur dedi ama bakalım hayırlısı :/
  • Telefona root atmıştım önceden.Hafıza kartı kullanmıyorum.Rom atabilir miyim ve hangisini tavsiye edersiniz?
  • Avea İntocuh3 Tanıtıldı. Tarifeye Ek Kampanyalar Başladı...
  • http://youtube.com/watch?v=q1CTDMuVo5M
    İntouch2 ye klavye bağladık videosunuda çektik sizlere attık :D Rom : CM11 4.4.2 KitKat
    Bildiğimiz gibi cihazın usb portu dışa enerji vermediği için herhangi bir usb parçayı görmüyordu OTG kabloya dısardan 5 volt vererek hem cihazı sarj edip hepmde usb klavye-mouse-flash disk bağlayabiliyoruz videoyu tost makinesi ile çektik :D kaliteli olmasada amaç niyet ortada :) daha ileri gidebilecek arkadaşları arıyorumm saygılar iyi forumlar
    Onur MERT

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Fifa 14 kaldırır mı intouch 2?Telefon rootlu
  • Arkadaşlar merhaba avea intouch 1 in orjinal avea romunu veya yedeğini nerden bulabilirim teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turuncu Gandalf

Arkadaşlar Fifa 14 kaldırır mı intouch 2?Telefon rootlu

Acil cevap lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaraman

Arkadaşlar merhaba avea intouch 1 in orjinal avea romunu veya yedeğini nerden bulabilirim teşekkürler.

Aynısından banada lazım. yok mu elinde olan.
  • Telefonu kırdım ve GMD aldım . Kurtuldum ne lanet telefondur. Size tavsiyem Operatör telefonu almayın.

• avea in touch 1 orjinal rom lazim banada

• İntouch 3ü bu konuya eklememi isterseniz sorun değil ama çok fazla sayfa var ayrı konu açılması görüşündeyim.

• Biladerim 3 konusu ayrı olsun burası uzadı gitti insanlar aradıklarını bulamıyor Konuyu Sen Aç Desteği Ben Veririm Hatta Forumdan Arkadaşın Biri Cihazı Rootlamış

framaroot ile cihaza root yetkisi verilebiliyor Ayrıca Cihazın Orjinal İsmi Blade Q ve Blade Q modeli 3 Çeşit Kendi Arasında

Blade Q Maxi 5 inç Li-Ion 2000 mAh Batarya

Blade Q 4.5 inç (İNTOUCH 3) Li-Ion 1800 mAh batarya

Blade Q mini 4 inç Li-Ion 1500 mAh batarya

Donanımlar ve Yazılımlar Herşey Birebir Aynı Ekran Boyutu Ve Pil Değerleri Farklılık Gösteriyor

İNTOUCH 3 Olarak Tam Sistem Özellikleri Aşağıdakilerdir.

Çıkış Tarihi Ocak 2014

İşletim Sistemi Android OS v4.2 (Jelly Bean)

Yonga Seti Mediatek MT6572

CPU Çift çekirdekli 1.3 GHz Cortex-A7

GPU Mali-400

Ram 1GB Kullanılabilir 978 MB

Rom 4GB Kullanılabilir 2GB - 1.7 GB [32 GB'a Kadar Hafıza Kartı Desteği]

HSDPA, 21 Mbps; HSUPA (HAT ÜZERİNDEN)

Wi-Fi 802.11 b / g / n, Wi-Fi hotspot

Bluetooth 4.0

Sensörler Ivmeölçer, yakınlık

FM radyo

GPS Var A-GPS desteği

Ana Kamera 5Mpixel 1944 х 2592 Oto Focus LED Flaşlı

Selfie Kamera 0.3MPixel (Görüntülü Konuşma İçin Yeterli)

Şebeke

2G Şebeke GSM 900/1800/1900

3G Şebeke HSDPA 900/2100

SIM Normal Boyutlarda

TELEFON BOYUTLARI Boyutları 135 x 67 x 9.5 mm (5.31 x 2.64 x 0.37)

Ekran

IPS LCD kapasitif dokunmatik ekran, 16M renk

Boyut 480 x 854 piksel, 4.5 inç (~ 218 ppi piksel yoğunluğu)

5 Parmak Dokunmatik

• Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt
    nova ve apex tercihimdir. çok net ve tertemiz çalışıyor telefon. bütüm romları denedim. benim için en iyi 4.4.2. en stabil.
  • merhaba arkadaşlar. avea intouch 2 telefonumun şebekesinde problem var. evdeyken hiç çekmiyor. dışarıdayken ise çok nadir olarak 2 çubuk ya çekiyor ya çekmiyor. bazen şebeke bir anda full olup sonrasında hemen gidiyor ve öyle kalıyor. içinde kendi orijinal avea uygulamalarının olduğu yazılım varken de bu problem vardı, şu an yüklediğim cyanogenmod 11 - konstakang ile de aynı problem devam ediyor. sizce problem donanımsal mı? uğraşmaktan ve insanların telefonum çekmediği için bana ulaşamamalarından bıktım.
  • yeni bir intouch2 kullanıcısı olarak özellikle cyanogen mod11 ve apex launcher ikilisi çok güzel çalışıyor. telefonu sadece arama ve msj laşma için kullanıyorum. internet günde 1 kere maillere bakma arada hava durumu güncelleme şeklinde çok rahat 3-4 günü buluyor. tek sıkıntı wifi hızı çok yavaş arada bağlanmıyor falan. orjinal romdaykende hızlı değildi. 200 tl aldım. bu fiyata aslında iyi telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bu telefonu satın almasaydım. Pişmanım.
  • Avea intouch 1. Orjinal romu atabilecek var mı ?

• arkadaşlar in touch 3 aldım ben kullanmıyorum eşime aldım 456 tle ye geliyor ...ben beğendim telefonu yeterli bence..neyse 8 gb sd kart aldım sd kartı görüyor ama uygulama atamıyorum tel belleğine atıyor bişey indirsem yer yok diyor..bi türlü halledemedim sorunu..ayrıca telin güncellemesini de yapmıyor..yardım olacak arkadaş varmı..
  • merhaba arkadaşlar,

pek sık kullanmadığım yedek bir zte blade telefonum var. Geçmiştekilerden farklı bir rom denemek istedim, rom iyi oldu fakat şebeke ve imei uçmuştu . nede olsa zte_blade_rbm_2.2 ile düzeltirim dedim. ama olmadı cihaz ftm ekranını kesinlikle geçmiyor. recovery ekranına geçiyor ama emin olduğum sağlam romları dahi yüklesem ftm yi geçemedim. konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.