Şimdi Ara

AVEA İNTOUCH VE AVEA İNTOUCH 2 KULLANICILARI (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.512
Cevap
19
Favori
181.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öncelikle s.a reset atmak istedim FTM çıkana kadar bekledim çıktıktan sonra ekranda kaldı hiç bişi olmadı nasıl reset atabilirim acil yardım lütfen...
    @Risale-i Nur
  • arkadaşlar sorunu çözdüm. çok ayrıntılı olmasa da çözümü aşağıda açıklayacağım.

Cihazı aktif hale getirmek

Son durum (telefonu tekrar açabildim). Belirtip izlediğim yolu da yazayım ki sorunu yaşayan başka arkadaşlar da kısmen bir ilerleme elde edebilsin.
    1-Bu linkteki işlemleri uyguladım. Burada ben Europa gen 1 rom yükledim. ancak IMEI yazmadı maalesef.
    2-Cihaz Clockword modda açıldı uygun bir romu yükledim. Sonrasında andorid logosu ekrana gelip sürekli yeniden başlattı.
    3-Ftm moda alıp (ses kısma ve güç tuşuyla) Redbull (blade_stock_gingerbread_firmware_generic) PC’den kurulum yaptım. Daha öncesinde buradaki cahnnelle IMEI düzenleyip yapmayı denemiştim olmamıştı. Bu nedenle normal kurulum yaptım.

Son durum orijinal rom yüklü ancak IMEI yanlış olduğu için şebekeden onay alamıyor.

İmei sorununu çözmek

Kurulum sonrssı rom dosyasında oluşan channel1 dosyasında düzenleyeceğim satırdan kaynaklıydı. Rom un gen1 (1210) veya gen2 (1100) olmasına göre hangi satırda imei düzenlemesi yaptığımıza göre değişiyor. bendeki rom gen1 di 1210 satırında imei düzenlemesi yapıp flasher ile ftm modda yazdırınca düzeldi.

sorunu yaşayan arkadaşlarımız (karışık ve bilgi gerektiren bir durum ) uygulayabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicisw_r -- 5 Haziran 2014; 11:06:53 >

• Arkadaşlar ben 1 hafta önce cmw11 4.4.2 yükledim memnunum.Ama subway surfers - dream leag soccer hala kasıyo orjinal romdada aynıydı şimdide nedenini bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
    teşekkürler...
  • Konu bitti mi intouch 3 çıktı.
    Nerdesiniz zte blade Q severler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler avea in touch telefonum var ama geçen günlerde rom attım sonra şebeke gitti onu düzeltmek için redbul olan 2.2 polonya romunu yükledim o sırada ftm modundaki telefonum kablo mu ne çıktı bilmirum gitti daha sonra telefonu açmaya çalıştım beyaz bi ekranda kaldı dahada gitmiyo lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler...
  • snowturq55 S kullanıcısına yanıt
    yukarıda yazdığım işlemleri doğru uygularsanız sonuca ulaşırsınız. aynı durum ile bende karşılaştım araştırarak ve deneyerek 5 gün içinde çözdüm. telefonda hiç bir görüntü yoktu sadece led ışıklar yanıyordu.
  • ardes benım avea ıntouch 3 telefonum vardı root atmıstım sonraa root exploror dan kendı aveanın uygulamalarını sıldım yalnıslıkla telefon bölümü mesaj bölümünüde sildim telefon kafayı yedı bildirim çubugu gıttı mesajlar gıttı sonra telefonu reset attım silinen uygulamamalar ıle ses acma tusu home tusu menu tusuna basılı tutarak ordan telımı resetledım belkkı olur dıye tam tersı hıc oolmadı telefon açıldıı avea yazısı cıktıktan sonra kendı malesefcom.androıd.phone ıslemı durdu malesef.teelefon durdu demeye basladı telefon çöktü ben bunu ne yapacam hiç açılmıyo açılen mesaj atın lütfen napmalıyım kurtulus yolu yokmu .s NOLUR YARDIMCI OL FACE HESABIM https://www.facebook.com/ahmet.gulce1?ref=tn_tnmn
    root luydu cıhazım root explor dan aveanın kendı uygulamalarını sılıodum yer kaplıyordu sonra aveanın kendı temasını feelan sılmısım bıldırım cubugunu sılmısmm telefon arama yerıde sılınmıs herneyse telefon yıne acılıyodu mesajlarda yokdu tele reset atım bı dedm belkı duzelır dedım telefon açılıyo tema olmadı ıcın acık vazıyette ekran kararıyo
    ınstall / sdcart2 ..
    ınstallayion aborted. yazıyo rom a tıklayınca yuklenmıyo

• ardes benım avea ıntouch 3 telefonum vardı root atmıstım sonraa root exploror dan kendı aveanın uygulamalarını sıldım yalnıslıkla telefon bölümü mesaj bölümünüde sildim telefon kafayı yedı bildirim çubugu gıttı mesajlar gıttı sonra telefonu reset attım silinen uygulamamalar ıle ses acma tusu home tusu menu tusuna basılı tutarak ordan telımı resetledım belkkı olur dıye tam tersı hıc oolmadı telefon açıldıı avea yazısı cıktıktan sonra kendı malesefcom.androıd.phone ıslemı durdu malesef.teelefon durdu demeye basladı telefon çöktü ben bunu ne yapacam hiç açılmıyo açılen mesaj atın lütfen napmalıyım kurtulus yolu yokmu .s NOLUR YARDIMCI OL FACE HESABIM https://www.facebook.com/ahmet.gulce1?ref=tn_tnmn
    root luydu cıhazım root explor dan aveanın kendı uygulamalarını sılıodum yer kaplıyordu sonra aveanın kendı temasını feelan sılmısım bıldırım cubugunu sılmısmm telefon arama yerıde sılınmıs herneyse telefon yıne acılıyodu mesajlarda yokdu tele reset atım bı dedm belkı duzelır dedım telefon açılıyo tema olmadı ıcın acık vazıyette ekran kararıyo
    ınstall / sdcart2 ..
    ınstallayion aborted. yazıyo rom a tıklayınca yuklenmıyo

• serhat190909 S kullanıcısına yanıt
    KARDESIM BEN BURDAN VALLA ANLAMAADIM HIC BISE BENIMM FACEMDEN MESAJ AT DERDIMI ANLATIM :( YARDIMCI OL 3 GUNDE SAÇLARIM BEYAZLADI FACEMDE BEKLIYORUM SENI MESAJ ATMANI https://www.facebook.com/ahmet.gulce1
  • Avea intouch 1 için 4.2.2 rom var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Avea intouch 1 için 4.2.2 rom var mı

evet var çok önceden denemiştim berbattı şimdi nasıl fikrim yok şurdan bakabilirsiniz

http://www.modaco.com/topic/359832-devrom247-cyanogenmod-101-android-422/

• quote:

Orijinalden alıntı: abzurtmen

quote:

Orijinalden alıntı: Angry Man

Avea intouch 1 için 4.2.2 rom var mı

evet var çok önceden denemiştim berbattı şimdi nasıl fikrim yok şurdan bakabilirsiniz

http://www.modaco.com/topic/359832-devrom247-cyanogenmod-101-android-422/

hocam neyini beğenmediniz ?
    Sorun çıkmaz değil mi ?

• Arkadaşlar ben bu cihazı aldığımdan beri ışık sızması ve kasa açıklığı var ayrıca cm11 android 4.4.4 yüklü gayet stabil ancak orjinal romdaykende olan bir sorun devam ediyor bazen internete giriyor cihaz ancak arama yapamıyorum mobil ağ kullanılamıyor diyor ve başkası beni aradığında da ulaşılamıyor diyor servise yollamaktan çekiniyorum sizce servisin faydası olur mu orjinal roma dönüp yollasam iade etmek ya da değişim yapılmasını istiyorum napmalıyım
  • Arkadaşlar, Hattımı Fatura Yükksekliğinden Dolayı Taahhütü Bozarak Vodafone Taşıyorum. Taahhütten Gelecek Cezayı Taksitlendirecekler. Aylık Gelecek Taksit ve Yeni Ücretimi Toplayınca Eskisi Kadar Olacak. Üstelik İnternet ve Mesaj Paketide oLacak. Ave İçi Geçişlerde Yüksek Fiyat Olduğundan Farklı Operatöre Geçiyorum. 12 Ay Sonra Yine Aveaya Gelirim Belki. Dışardan Gelince İndirim Oluyor Sonuçta:)

Asıl Mesajım ise Şu. İlerleyen Zamanda Telefonu Satabilirim. Temiz Kullanımlı Performansı İyi Durumda. Şuan Uygulamalarda 120 Civarı Uygulaması Var. Önümüzdeki Günlerde Kitkat Rom Atacağım. Daha İyi Olacaktır. Sizce Satış Durumu Ne Olur, Hangi Fiyat Aralığında Satılır?
  • Cm11 android 4.4 gayet stabil. İn touch 2 olan arkadaşlara yüklenmesini öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar in touch 1 için kitkat var ama benim home tuşu bozuk olduğundan cwm yi update edemiyorum bu yüzden de rom atamıyorum bilen tecrübeli arkadaşlar yükleyip test edebilirler mi ? stabil mi donma kasma var mı sürekli yer az uyarısı veriyor mu? bende şuan eco cm9 yüklü birde sd cardı dahili hafızaya eklemiştim fakat bazen tutarsız davranıyordu bazen 40 program yüklesem de bana mısın demiyordu bazen de program güncelleyemeyecek dereceye geliyordu. ilgilenen varsa bende kendisine yardımcı olmaya çalışırım burada

http://www.modaco.com/topic/368013-devrom-58-cyanogenmod-110-android-444/

• quote:

Orijinalden alıntı: odessa.13

Cm11 android 4.4 gayet stabil. İn touch 2 olan arkadaşlara yüklenmesini öneririm.

Bende 4.4.4 Kullanıyorum. Oldukça İyi. Özellikle İnterneti İyi. Hem Hat Değişiminden Hemde 4.4.4 den Etkilenmiş. Rahatlıkla Gezinebiliyorum. Telefonda Googlenin Denediği Sisteme Geçiş Yaparak Kullanım Yapıyorum. Bundan Dolayı Bazı Program ve Oyunları Yükleme Sıkıntısı Oluyor. Siz Eski Sistemi Seçerseniz Sıkıntı Yok Zaten. Benden de Tavsiye Olunur...
  • Merhaba...
    Donanım haber arkadaşlarım.. Bi sorunum var...
    Avea in touch 2'ye başka bir telefondan çıkardığım hafıza kartını yüklemeye çalışıyorum ama bi türlü beceremedim... hafıza kartındaki rehberi intouch a atmaya çalışıyorum aslında... fakat olmadı olmadı olmadı...
    Anlayan bilen arkadaşların yardımını bekliyorum.. teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar eski bi konuyu hortlatmak istemezdim ama baya bi araştırma yaptım burayada bi soruyum dedim
    avea intouch 2 telim
    cmwden rom attım kullandım biraz hoşuma gitmedi orjinala dönmek istiyorum
    http://drteknopat.blogspot.com.tr/2013/08/avea-intouch-2-orjinal-yazlm-telefonun.html bu siteden orjinal romu buldum
    cmw recovery ekranından yüklenmiyo orjinal recoverysine döndüm ve ordan yüklemeye kaltım şöyle bi hatayla karşılaştım;

-- Install /sdcard...
    finding update package...
    opening update package...
    verifyin update package...
    E:signature verification failed
    Installation aborted.

şimdiden teşekkürler

• Merhaba arkadaşlar AVEA in touch 1 ZTE Blade modeli kullanıyorum dün cihazı root edip room yükledim ve şebeke sorunu yaşadım redbull yazılımını yükledim sonra şebeke geldi

Şimdi şebeke çekim gücü oldukça azaldı bir yada iki diş kadar çekiyor bazen hiç çekmiyor imei numarası olmasına rağmen

Modem dosyası gibi birşey varmıdır bu şebeke cekimini düzeltebilecegimiz. ( samsung gibi telefonlarda varmış araştırırken gördüm)

Şuanda cihazda cm-10.1-20130724-KonstaKANG-blade kurulu 4.2.2

recovery ile orjinal yazılıma dönünce onda şebeke hiç bulamıyor

diger kurdugum room larda şebeke aynı seviyede kalıyor :(
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.