Şimdi Ara

Avea İntouch 3 root[ROOTLANDI] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
11
Favori
45.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şayet şu an için yeni bir telefona ayıracak bütçeniz yoksa fm radyo olayına hiç girmeyin zararlı çıkarsınız ben bu uğurda intouch 3'ümü kaybettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun cwm linki.

http://www81.zippyshare.com/v/w6apg9cS/file.html

Fmradio.apk'yı başka romdan alarak fmradyo'yu çalıştıramazsınız.

Diyalog hocam telefonun son durumu nedir?
  • trucks_one kullanıcısına yanıt
    Ben telefona sizin tarif ettiğiniz gibi flashtool ile cwm yükleme işlemini yaptım cwm ekranında açıldı işlemleri yapıp s5 romunu tekrar yükledim telefonu kurtardım sayılır ama sonrasında baktım telefon sürekli kendi kendine kapanmaya başladı 5-10 dakika açık kalıyor kendiliğinden kapanıyor power tuşuyla tekrar açmam gerekiyor ama açıkkende sorunsuz kullanıyorum arama-mesaj-internet onlarda sıkıntı yok düşme çarpma hiçbirşey olmadı sorun ne anlamadım stock roma geri dönsem düzelecek gibi ama stock recovery olmadan oda olmuyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyalog

Ben telefona sizin tarif ettiğiniz gibi flashtool ile cwm yükleme işlemini yaptım cwm ekranında açıldı işlemleri yapıp s5 romunu tekrar yükledim telefonu kurtardım sayılır ama sonrasında baktım telefon sürekli kendi kendine kapanmaya başladı 5-10 dakika açık kalıyor kendiliğinden kapanıyor power tuşuyla tekrar açmam gerekiyor ama açıkkende sorunsuz kullanıyorum arama-mesaj-internet onlarda sıkıntı yok düşme çarpma hiçbirşey olmadı sorun ne anlamadım stock roma geri dönsem düzelecek gibi ama stock recovery olmadan oda olmuyormuş.

Aslında wipe işlemlerini anlattığım şekilde yaptığınız takdirde böyle bir sorunun olmaması lazım.
    Siz cwm'ye girip sadece wipe/data factory reset yapın. Bu işlem telefonu sıfırlayacaktır.

Baktınız aynı sorun devam ediyor. Zte'nin avea için verdiği resmi romu indirin. Arşiv içerisindeki update.zip'i dışarı çıkarın. Ardından update.zip içerisindeki Meta-Inf/com/google/android dizinine gelin "updaterscript" dosyasını aşağıda verdiğim dosya ile değiştirin. Artık resmi romu cwm ile yükleyebilirsiniz.

http://www12.zippyshare.com/v/q7Qw0MNr/file.html

Resmi Rom

http://www.ztedevice.com/support/smart_phone/1278d8c6-96ac-4a1a-8938-eb57242e43ff.html

İsteyenler için stock recovery linki

http://www12.zippyshare.com/v/81FTTdyA/file.html

• Dostum eyvallah cwmyi vermissinde bunu nasil telefona yukleyecez rica etsem anlasilir bi sekilde anlatirmisiniz

• emx4ever E kullanıcısına yanıt
    Bir önceki sayfada detaylı olarak anlattım.

quote:

Orijinalden alıntı: trucks_one
    Dosyayı indirip sdkartınızın ana dizinine atın. Ardından google play üzerinden aşağıdaki uygulamayı yükleyin

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox

Uygulama ilk açılışta kök izni isteyecektir, verin.
    Ardından recovery update seçeneğine basın. Bir kaç saniye sonra sdkartınızdaki recovery.img adlı dosyayı görecektir. Üzerine tıkladığınızda flashlayayım mı diye soracak? Evet diyip bir kaç saniye bekleyin. Ardından kurtarma moduna girmek istermisiniz diye soracak evet diyin. Yeniden başlattığınızda cwm açılacaktır.

MobileUncle tool'u çalıştıramazsanız marketten RashR adlı uygulama ile de aynı işlemi yapabilirsiniz

Flashtool ile yükleme(pc gerektirir)

quote:

İnternetten once sp flash tool adli yazilimi indirin.
    Ardindan mt6572 scatter indirin.
    Flashtool'u calistirip scatter dosyasini gosterin.
    Asagidaki tikli kisimdan sadece recovery'e tik koyup, yukarida verdigim cwm(recocery.img) dosyasini gosterin. Ardindan download tusuna basin ve telefonu baglayin. Eger asagidaki yukleme bari dolmuyorsa internetten mt6572 driver diye aratarak ilgili suruculeri pc'ye kurun.

Not: Telefonu kapalı konumda pc'ye bağlayacaksınız. Yine görmezse bataryayı çıkarıp bağlayın. Hala görmüyorsa sürücüleri kurmamışsınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trucks_one -- 4 Mart 2015; 0:42:27 >

• Allah razi olsun kardesim bu aksam kurucam s5romunu

• önerecegin launcher varmı lg home gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutsimsar -- 5 Mart 2015; 17:38:32 >
  • beyler cwm recoveryi yükledim ve ordan touchwiz launcheri zipli halindeyken telefona flashladım ve onu kullanıyorum. herkese teşekkürler. buarada s5 romu nasıl güzeli kullananlardan bilgi istiyorum
  • trucks_one kullanıcısına yanıt
    Hocam rica etsem şu linkteki olaya bakabilir misin?

bu topicde Telefon Belleğini vold.fstab ile arttırma olayı paylaşıldı. Çokda işimize yaradı ama burdaki yabancı arkadaş zte blade q da dahili belleği 2gb yapmış. Dosyaları indirdim EBR1 isimli bir dosyayı değiştirme yapmış cwmden. Senin görüşünü merak ettim. Eğer olursa bu cihazı kimse tutamaz 2gb dahili ile :) konuya müsait bir anında bakabilirsen sevinirim.

Konunun Linki

http://forum.xda-developers.com/zte-blade/general/zte-blade-q-mini-guide-mod-partition-t2904717

buda yaptığı işlemler sonucunda adamın cihazındaki partition bölümlendirmesi.. Harika olmuş

Avea İntouch 3 root[ROOTLANDI]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHeiBeN -- 8 Mart 2015; 0:12:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SHeiBeN

bu topicde Telefon Belleğini vold.fstab ile arttırma olayı paylaşıldı. Çokda işimize yaradı ama burdaki yabancı arkadaş zte blade q da dahili belleği 2gb yapmış. Dosyaları indirdim EBR1 isimli bir dosyayı değiştirme yapmış cwmden. Senin görüşünü merak ettim. Eğer olursa bu cihazı kimse tutamaz 2gb dahili ile :) konuya müsait bir anında bakabilirsen sevinirim.

Konunun Linki

http://forum.xda-developers.com/zte-blade/general/zte-blade-q-mini-guide-mod-partition-t2904717

buda yaptığı işlemler sonucunda adamın cihazındaki partition bölümlendirmesi.. Harika olmuş

Cihazı ben kullanmıyorum yakın bir akadaşım kullanıyordu. Telefonunda birkaç değişiklik yaptım ordan edindiğim bilgilerle bu konuda birşeyleri paylaştım.
    Artık cihaz elimde değil.

Konuda her ihtimale karşı orjinal ebr'ler paylaşılmış ama o cihazla, Intouch 3'teki ebr'ler aynı şekilde ayarlanmamış olabilir. Şahsi görüşüm önce çalışan cihazının droid tool ile yedeğini almanız, sonrasında ebr değişimi yapmanız şeklinde. Eğer sıkıntı olursa flashtool ile aldığınız yedeğe dönebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SHeiBeN

Konunun Linki

Cihazı ben kullanmıyorum yakın bir akadaşım kullanıyordu. Telefonunda birkaç değişiklik yaptım ordan edindiğim bilgilerle bu konuda birşeyleri paylaştım.
    Artık cihaz elimde değil.

Konuda her ihtimale karşı orjinal ebr'ler paylaşılmış ama o cihazla, Intouch 3'teki ebr'ler aynı şekilde ayarlanmamış olabilir. Şahsi görüşüm önce çalışan cihazının droid tool ile yedeğini almanız, sonrasında ebr değişimi yapmanız şeklinde. Eğer sıkıntı olursa flashtool ile aldığınız yedeğe dönebilirsiniz.

anladım hocam peki şunu soracağım. Verdiğim linkteki arkadaş vold.fstab değişimini CWM ile yapmış. Biz root yetkisi alınmış cihazda kopyala yapıştır yöntemi ile yaptık ve başarılı olduk. Aynı işlemi EBR değişiminde de yaparsak başarılı olur muyuz? Yani CWM'yi hiç karıştırmadan root yetkisi alınmış cihazda EBR dosyalarını kopyala yapıştır yaparak değiştirsek?

• SHeiBeN S kullanıcısına yanıt
    Bu işlemi elle yapmanızın hiçbir anlamı yok. Ebr'yi değiştirdikten sonra wipe data factory reset yapmanız lazım. (Değişimi yapan kişi updaterscripte format komutunu girmiş.) Yani wipe yapmak gerekli.
    Ayrıca wipe yaptıktan sonra telefon hafızası 0 olarak görünürse biçimlendirin.

Şahsi görüşüm; Titanium Backup vs. programlarla uygulamaların yedeğini almanız yada bu işlemlere başlamadan önce cwm yükleyip ardından cwm üzerinden full sistem yedeği alıp, ebr değişimi yaptıktan sonra sistem yedeğini cwm üzerinden geri yüklemeniz şeklinde...
  • Miui ROM deneyen var mi?

• merhaba arkadaşlar avea ın touch 3 telefonumu nasıl rootlarım acaba en baştan sona kadar anlarıtmısınız rica etsem
  • 1.sayfada detaylıca var zaten

• ALLAH RİZASİ İCİN AVEA NİN LAUNCHERİNİ UPLOAD EDEBİLİRMİSİNİZ?

• ACİL BAKIN.
    TELEFONUM BRİCKLENDİ VE RECOVERY MOD A DA ALAMIYORUM. TELEFONA ROM MİUİ ROMU ATMAYA ÇALIŞMIŞTIM AMA OLMADI. NE YAPABİLİRİM?? FLAHTOOL İLE TELEFONUMU GÖSTEREMEDİM?
  • umutsimsar kullanıcısına yanıt
    1. öncelikler burdanhttp://download.ztedevice.com/UpLoadFiles/product/552/4245/soft/2014022014564451.zip avea in touch 3 ün orjinal romunu indiriceksin

2. indirdiğin dosyayı bir hafıza kartın içine atıcaksın

3. telefonu recovery moda alıcaksın ( telefon kapalıyken ses yükseltme + kapatma/açma tuşlarına recovery ekranı gelene kadar basılı tutucaksın )

4. recovery modda ses kısma tuşu aşağı iner ses açma tuşu klasoru açar

5. recovery moddan ''apply update from sdcard2'' ye geliceksin ardından ''update.zip''e girickesin 10 dk falan telefona dokunma telefon açılır

yapamadığın bir yer olursa sorabilirsin

• Vallaha yukarıda arkadaşın paylaştığı linke bende baktımda o işlemi daha önce sormuştum.
    0.96 Gb uygulama hafızası cok az kalıyor. Onu 2 gb yapabilsek süper olur.
    Bu olayı düzgün ingilizcesi olan birisi bize tercüme edip ne olacağını söylerse deneriz ama işte püf noktaları atlamamamız gerekiyor.
    Bu konu ile alakalı bilgisi olan yazarsa çok seviniriz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.