Şimdi Ara

Avea İntouch 3 root[ROOTLANDI] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
11
Favori
45.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yukarıda volt dosyalarının orjinal hallerini verdim.

Ayrıca stock rom burada

http://www.ztedevice.com/support/smart_phone/1278d8c6-96ac-4a1a-8938-eb57242e43ff.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trucks_one -- 21 Ocak 2015; 11:00:02 >
  • Stock rom u normal kendi recovery modda mı yuklicem bide yüklersem vold.fstab orjinal hale gelir deme ben yanlis yapmisim cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bu stock romu nasil yuklicem yukledigimde vold.fstab orjinal haline doner kendi recovery sinden mi yuklicem

• quote:

Orijinalden alıntı: alper298a

Stock rom u normal kendi recovery modda mı yuklicem bide yüklersem vold.fstab orjinal hale gelir deme ben yanlis yapmisim cunku

Evet stock recovery'den yükleyeceksin ancak stock recovery'de format system seçeneği olmadığı için değiştirilen dosyanın üzerine mi yazar yoksa atlar mı bilemem. Belki hata bile verebilir system de değişiklik yaptığınız için.
    İstersen dosyaları elle system/etc içerisine yazıp izinleri rw-r-r ayarla veya direk cwm recovery yükleyip, stock romun updaterscript'ini değiştirip yükleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trucks_one -- 21 Ocak 2015; 14:05:14 >
  • RECOVERY MODUNDA NE YAPACAĞIM ANLATABİLİR MİSİN TŞK
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper298a

RECOVERY MODUNDA NE YAPACAĞIM ANLATABİLİR MİSİN TŞK

İndirdiğin zipin içinde yükleme talimati var. Zip içerisinde birde "update.zip" var. Bu zip dosyasını sdkartın ana dizinine at. Recovery modda apply update from sdcard seçeneğine gelip dosyayı göster.

Sanırsam ses yükseltme tuşu, recovery modda onaylama tuşu idi.
  • Yapabildiniz mi?

• Bütün yollar denendi sonuç olumsuz radyo yüklenmiyor cihaza yurt dışı üretimleri radyolu olan bir cihazı radyosuz olarak Türk insanına satan avea'yı kınıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Diyalog

Bütün yollar denendi sonuç olumsuz radyo yüklenmiyor cihaza yurt dışı üretimleri radyolu olan bir cihazı radyosuz olarak Türk insanına satan avea'yı kınıyorum.

yurtdışında 99$ telefon trde kaç tl idi bende bunu kınıyorum birde uzun zamandır aynı şey için farklı avea müşteri temsilcileri defalarca arıyor cevap verdiğim halde yok faturanız mail atılsınmı yok kampanyalardan haber verilsin mi gerçekten müşteri kaybetme konusunda çok iyiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallen76 -- 24 Ocak 2015; 15:43:59 >

• Yazdıklarımı harfiyen denediniz mi? Arkadaşımın telefonunda radyoyu yazdığım şekilde açtım ve çalıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trucks_one -- 24 Ocak 2015; 16:41:23 >
  • trucks_one kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz gibi yaptım fmradio.driver.enable:0 yazan kısmı 1 yaptım olmadı apk ve odex dosyasını system/app içine attım izinleri diğerleri gibi yaptım gene olmadı fm radio uygulamalarda görünmüyor radyo özelliği aktif başka rom varmı bu cihaz için varsa onu yüklücem.

• quote:

Söylediğiniz gibi yaptım fmradio.driver.enable:0 yazan kısmı 1 yaptım olmadı apk ve odex dosyasını system/app içine attım izinleri diğerleri gibi yaptım gene olmadı fm radio uygulamalarda görünmüyor radyo özelliği aktif başka rom varmı bu cihaz için varsa onu yüklücem.

Bosna romundaki radyonun yerdeğini almıştım. İsterseniz indirip zip içeriğini sdkartınızdaki TitaniumBackup klasörüne ekleyin ardından uygulamayı çalıştırıp geri yükle deyin. Belki işinize yarayabilir.

http://qfs.mobi/f1988607

Ayrıca şurada birkaç tane custom rom var.
    http://forum.xda-developers.com/zte-blade/general

Yüklemek için custom recovery gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trucks_one -- 29 Ocak 2015; 20:07:12 >

• quote:

Hocam eğer hala çalışmadıysa aşağıdaki dosyayı systyem/lib içerisine atıp izinleri rw-r-r olarak ayarlayın.
    Ardından telefonu yeniden başlatın. Muhtemelen bu sefer çalışacaktır.

http://qfs.mobi/f2007836

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trucks_one -- 8 Şubat 2015; 9:42:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: trucks_one

Hocam eğer hala çalışmadıysa aşağıdaki dosyayı systyem/lib içerisine atıp izinleri rw-r-r olarak ayarlayın.
    Ardından telefonu yeniden başlatın. Muhtemelen bu sefer çalışacaktır.

http://qfs.mobi/f2007836

Saolun ama bunuda denedim uygulama yine yok titanium backup dosyasını geri yükleme yaptığımda sistem/app içine fmradio.apk ve fmradio.odex dosyaları görünüyor ama menüye uygulama gelmiyor xda'da s5 romu var birazdan onu denicem para olsa direk gidip s5'in kendisini alıcam ama ondada radyo yokmuş sanırsam

• Beyler herkese iyi akşamlar. Ben bu hafıza kartı sorunu için çok uğraştım. Konuyuda geç gördüm linkler devamlı yenilenmiş ve silinmiş. Sonunda silinmeyen bir vold.fstab linkini buldum. Şimdi onu yapacağım. Ancak benim asıl uğraştığım rom yüklemek. Bir türlü bu cihaz CWM (ClockWorkMod) nasıl yükleyeceğimi bulamadım. Baştan sona okudum kimsede yazmamış. iOS kullanıcısıyım ve androidde yeniyim. CWM için yardımcı olursanız sevinirim.
  • cwm kuran varmı varsa bana yardım ede bilirmi ?
    rom manager filan denedim olmadı yardımcı olursanız sevinirim
  • vold.fstab dosyasını değiştim. Telefon belleği 7 küsür gb oldu herşeyi telefon belleğine ayarlamama rağmen yinede sistem appları güncellendikçe Dahili belleğim azalıyor. zaten cihazın 0.96gb dahili belleği var. Bunun için bir çözüm yokmu arkadaşlar. Şuan 200mb dahilide, 6.80gb telefon belleğinde boş yerim var. Ama 1-2 aya kalmaz dahilideki 200mb google uygulamalarının updateleri ile dolar. Dahili belleğide 1gb olsun büyütebilmenin yolu yok mu?
  • SHeiBeN S kullanıcısına yanıt
    Telefonunda root explorer yüklü değilse yükle root erişimini açıp sistem/vendor içindeki operatör klasörünü kaldır bu işlem sonrası cihazda operatörün yüklediği tüm uygulamalar gider sorun değil hepsi markette mevcut yükleyebilirsin kapat link2sd programı ile dalvik-cache dizinini temizle güncelenen uygulamalar dizinine gel tek tek hepsi için güncellemeyi sisteme dahil et yap (bu işlemi system cleaner uygulaması ile yaparsan uygulamalar daha stabil çalışır) tertemiz olsun dersen bu işlemlerden sonra ayarlardan fabrika ayarları işlemini yap sonrasında kocaman bir bellek seni bekliyor olacak

• Arkadaşımın telefonuna yüklediğim cwm recovery'yi paylaşıyorum.

http://qfs.mobi/f2032595

Dosyayı indirip sdkartınızın ana dizinine atın. Ardından google play üzerinden aşağıdaki uygulamayı yükleyin

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox

Uygulama ilk açılışta kök izni isteyecektir, verin.
    Ardından recovery update seçeneğine basın. Bir kaç saniye sonra sdkartınızdaki recovery.img adlı dosyayı görecektir. Üzerine tıkladığınızda flashlayayım mı diye soracak? Evet diyip bir kaç saniye bekleyin. Ardından kurtarma moduna girmek istermisiniz diye soracak evet diyin. Yeniden başlattığınızda cwm açılacaktır.

MobileUncle tool'u çalıştıramazsanız marketten RashR adlı uygulama ile de aynı işlemi yapabilirsiniz.

Diyalog hocam fmradio ile ilgili birkaç lib daha buldum akşama onlarıda atayım, bir deneyin isterseniz.

• trucks_one kullanıcısına yanıt
    Valla çok sevinirim radyo olayı büyük ihtiyaç benim için bugüne kadar kullandığım cihazlar radyoluydu bu telefon çok sıkıntı oldu halledemezsem son çare cihazı değiştiricem.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.