Şimdi Ara

Avea İntouch 3 root[ROOTLANDI] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
11
Favori
45.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rom,root,tema hepsi burda: XDA Zte Blade
    sorunuz olursa pm atın.
  • http://d-h.st/users/todoss
    s.a linkteki 18.02.2015 tarihindeki s5 romunu yükledim gayet hoşuma gitti ama 4.2.2 jellybean bu rom kitkat değil sağlam bi kitkat rom tavsiyeniz varmı bir de benim yüklediğim s5 romu yükleyen varmı 2014 olan değil linkde verdiğim 2015 olanı
  • lütfen yardım edin! google play store'um açılmıyor ve sürekli durduruldu yazısı alıyorum. intouch 3 kullanıyorum. dediğiniz şekilde root yaptım ancak "android sistemi güncelleniyor" yazısı almadım telefonu kapatıp açınca.
    Ayrıca bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi in touchpad 3 -- 12 Nisan 2015; 15:24:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lütfen biri yardım etsin!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi in touchpad 3 -- 12 Nisan 2015; 15:25:41 >
  • play store'um açılmıyor! uygulamalarımı dahi göremiyorum! acil yardıma ihtiyacım var! bu root işlemini nasıl yapıcam?! lütfen biri yardım etsiiin!
  • Adrenalin_ kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizi yaptım ancak bende android sistemi güncelleniyor yazısı çıkmadan hemen telefon açıldı? bir sorun yoktur umarım?
    Bir de bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor?
  • BEYLER TELEFONA BOSNA ROMUNU YÜKLEMEYİ BAŞARDIM
    TRUCKS_ONE ARKADAŞIMIZIN SÖYLEDİĞİ YÖNTEMİ BOSNA ROMUNU İNDİRİP ONA UYGULADIM vold.fstab DOSYASINI DA DEĞİŞTİRİP ÖYLE KURDUM ROMU SONUÇ SÜPER AYRICA O ROMDA RADYO DA MEVCUT
    BU YÖNTEMLE MAXİ ROM DA YÜKLENEBİLİR BENCE DENEYENLER BURDAN BİLDİRİRSE FAYDALANIRIZ

quote:

Orijinalden alıntı: trucks_one

quote:

Orijinalden alıntı: Diyalog

Ben telefona sizin tarif ettiğiniz gibi flashtool ile cwm yükleme işlemini yaptım cwm ekranında açıldı işlemleri yapıp s5 romunu tekrar yükledim telefonu kurtardım sayılır ama sonrasında baktım telefon sürekli kendi kendine kapanmaya başladı 5-10 dakika açık kalıyor kendiliğinden kapanıyor power tuşuyla tekrar açmam gerekiyor ama açıkkende sorunsuz kullanıyorum arama-mesaj-internet onlarda sıkıntı yok düşme çarpma hiçbirşey olmadı sorun ne anlamadım stock roma geri dönsem düzelecek gibi ama stock recovery olmadan oda olmuyormuş.

Aslında wipe işlemlerini anlattığım şekilde yaptığınız takdirde böyle bir sorunun olmaması lazım.
    Siz cwm'ye girip sadece wipe/data factory reset yapın. Bu işlem telefonu sıfırlayacaktır.

Baktınız aynı sorun devam ediyor. Zte'nin avea için verdiği resmi romu indirin. Arşiv içerisindeki update.zip'i dışarı çıkarın. Ardından update.zip içerisindeki Meta-Inf/com/google/android dizinine gelin "updaterscript" dosyasını aşağıda verdiğim dosya ile değiştirin. Artık resmi romu cwm ile yükleyebilirsiniz.

http://www12.zippyshare.com/v/q7Qw0MNr/file.html

Resmi Rom

http://www.ztedevice.com/support/smart_phone/1278d8c6-96ac-4a1a-8938-eb57242e43ff.html

İsteyenler için stock recovery linki

http://www12.zippyshare.com/v/81FTTdyA/file.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaderin25 -- 13 Nisan 2015; 21:39:26 >

• RESİMLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaderin25 -- 13 Nisan 2015; 20:51:39 >

• zte blade q maxi romu yükledim ama ekran ters duruyor geri dönmeye çok uğraştım baya zorlandım denemek iseyenler maxi romu denemesinler ama maxi olmayan bosna rom da sorun yok bilginize
  • Bosna romda radyo var ama goruntulu konuşma yok birde su avea bin gereksiz uygulamaları yok

• Konuyu guncelleyebilecek var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: zbilalozgen

Konuyu guncelleyebilecek var mi

http://forum.xda-developers.com/apps/framaroot/root-framaroot-one-click-apk-to-root-t2130276

Yukarıdaki linkte verilen apk'yı telefona kurun.
    Yukarıdan Install SuperSu'yu seçip, seçeneğin altındaki yöntemlerden birini kullanacaksın(Hangi seçenek olduğunu hatırlayamadım.) Sırayla dene, sıkıntı olmaz. Telefonu yeniden başlatmanı isteyecek. Telefon açıldığında SuperSu yüklenebilmişse büyük ihtimalle root izni almışsınızdır. Root Checker gibi yazılımlarla telefonun root'lu olup olmadığını öğrenbilirsizin.

Maxi veya mini rom yükleyecek olanlar "boot.img" dosyasını değiştirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trucks_one -- 18 Nisan 2015; 3:01:47 >

• Herkese selamlarımı sunuyorum önce ve paylaşımlar için teşekkür ediyorum.

Bende kendimce avea in touch3 alan şansızlardanım, bu telefonun hafıza sorunu dayanılacak gibi değil, Bu haliyle insanın cebimde telefon var diye kullanabileceği bir telefon değil,

Düzeltmek için formun 5 sayfasını en az 5-6 kez okudum.

Telefon konusu hassas olduğu için telefonla banka işlemleri yaptığımız için özel bilgileri paylaştığımız için her verilen yazılımın yüklenmesine karşıyım, mesela yukarıda galaksi s5 room diyor bir arkadaşımız, samsung galaksi s5 lerin orjinal romlarına baktım, en küçüğü 1,3 gb , oysa arkadaşımızın yüklediği 350 mb gibi bir şey, yani ömer hocanın radyodan reklamlarla sattığı galaksi s5 mi diye düşündüm, yüklenen kaynak belli değil.

Ustalarım bu root işlemi ve devamında eğer yapılabiliyorsa 4.4 rom yükleme işlemini bu telefona sağlıklı bir şekilde yapabiliyormuyuz. Eğer yapabiliyorsak lütfen fatma teyzenin, muharrem amcanın anlayacağı bir şekilde madde madde yazarak tarif edebilirmisiniz. İnanın türkçe internette bu konuyla ilgili en kapsamlı konu burada, Bir kardeşimizden istirhamım lütfen bu konuya bir el atın, toparlayın sonuç olarak,

Oysa telefonun işlemcisi güzel gibi geliyor bana,

Berhudar olun.

• Adrenalin_ kullanıcısına yanıt
    kardeş nerden güncelliyoz

• yaa nerden indiriyosunuz

• İlk once selamun aleykum arkadaslar bu telefonu aldim ve basima. Gelmedik dert kalmadi kimi zaman kasiyor kimi zaman hafiza dolu diyordu konu acildiktan 2 ay sonra burayi buldum ve bayadir takip ediyorum yazilarinizi fakat bu telefona rom atmak istiyorum fkt o islerden cok anlamiyorum ve arkadaslarim rom atma telrfon gider diyorlar ayni fikirde degilim degil. Neyse bana rom atmayi su s5 romunu atmak istiyorum bilen birisi varsa lutfen crvapladin telefondan biktim artik rom lazim ama telefona bisi olurmu aklimdada kalmadi degil hem bu sorumu hemde rom atmayi bana cevap yazarsaniz cok mutlu olucam.

• Dediklerinizi yaptim duzeldi.ya sonra Cwm yükledim backup aldım.s5 romunu yukledim orjinal roma gecmek istedim.gectim ama acilirken samsung s5 yaziyor.Sonra Avea İn touch 3 yaziyor. Restore isleminde sd_ext4.img file not found gibisinden birsey demisti heralde bundan dolayi oldu simdide stock romun icindeki updater scrpit dosyani degistirdigim halde cwm hata veriyor;Please update your system .seceneklerde update secenegini sectim bu hatayi verdi.Zip olarak seçtim.Gene hata verdi yardim edebilir misiniz

• Bende de aynı sorun var. Açılışta mıuı yazıyor sonra avea logosu çıkıyor.Stock recovery e döndüm ama stock rom yüklemede hata veriyor. Kısaca telefonu orijinal haline döndüremiyorum. Yardım edebilecek arkadaş var mı aceba?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.