Şimdi Ara

Avea İntouch 3 root[ROOTLANDI] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
11
Favori
45.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bana da blade q maxi için flashtool yedeği lazım.telefonu mahvettim yani sadece flashtool ile stock roma dönüş yapabilirim.flashtool yedeği olan varsa buyuk sevaba girer.:)
  • blade q maxi kullanan biri yok mu ya sevabına flash tool ile backup yapıp buraya yükleyebilecek???
  • Mascelaro@mynet.coma mesaj at bakayım.avea intouch3 e custom rom yüklemeyi başardım.galaxy s5 rom var üzerinde.root cwm ve bir kaç tane zte blade q firmware yükledim.defalrca çökerttim.günlerimi aldı.şu anda miuiv5 türkçe rom için çalışmaya başlayacam.senin maxi içinde başka ülke firmwareleri yükleyebiliriz.türkçe dil desteğ yok.telefonu kurtaralım sonrada bir türkçe custom rom yükleriz.zte sitesindeki orjinal firmware işleyip biraz oynayarak orjinal roma dönebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende artık bu telefonu kullanıorum yeni geçti elime ama ilk günden çalışmaz hale getirdim sizin gibi :D ve şu yöntem benim intouch 3 ü kurtardı:
    flash tool ile şu linkteki stock backupu flashlayın ve telefonu açın bukadar :Dhttp://d-h.st/AAX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlsmasher -- 21 Aralık 2014; 11:30:33 >
  • İndirdim ama içinde hiç setup tarzı dosya yok açılamayan dosyalar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baatuhantas23 -- 27 Aralık 2014; 20:32:19 >
  • bunlara güncelleme gelmeyecekmi?
  • Arkadaşlar ben ilk sayfadaki uygulamayla telefonumu rootladım herhangi bir zararı olur mu?
  • merhaba arkadaşlar,
    belki yeri burası değil ama bende de avea in touch 3 var.bende şöyle bir sorun var ki telefon wifideyken ve ekran kapalıyken indirdiğim uygulamalrın bildirimleri gelmiyor.ta ki ekranı açana kadar.3g deyken böyle bir sorunum yok.tüm ayarları denedim.telefonu sıfırladım.ama nafile.acaba sizde de böyle bir durum var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: panamajack

Mascelaro@mynet.coma mesaj at bakayım.avea intouch3 e custom rom yüklemeyi başardım.galaxy s5 rom var üzerinde.root cwm ve bir kaç tane zte blade q firmware yükledim.defalrca çökerttim.günlerimi aldı.şu anda miuiv5 türkçe rom için çalışmaya başlayacam.senin maxi içinde başka ülke firmwareleri yükleyebiliriz.türkçe dil desteğ yok.telefonu kurtaralım sonrada bir türkçe custom rom yükleriz.zte sitesindeki orjinal firmware işleyip biraz oynayarak orjinal roma dönebiliriz.

İntouch 3 için çalışan custom rom bulabildiniz mi...
    Varsa ve kullandıysanız artı ve eksilerini paylaşır mısınız ?

• Arkadaşlar aşağıdaki linkte zte blade q (yani bizdeki ismiyle avea intouch 3 diye biliyorum) finlandiya elisa operatörü için stock rom mevcut romun içinde fm radyo apk ve odex dosyası mevcut apk dosyasını alip normal şekilde telefona yüklemek istedim ama yükleme gerçekleşmedi sanırım sistem uygulamaları farklı bir şekilde yükleniyor bunu nasıl yükleyebilirim hadi yükledim diyelim benim telde çalışırmı veya direk romu benim intouch 3'e yüklesem bir sorun çıkarmı? bu konuda bilgisi olan varmı?

http://download.ztedevices.com/UpLoadFiles/product/560/3947/soft/2013112615073609.zip

• merhaba intouch 3 (blade Q) nun download moda nasıl alındığı hakkında bilgisi olan var mı ( 2 gündür uğraşıyorum )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diyalog

Arkadaşlar aşağıdaki linkte zte blade q (yani bizdeki ismiyle avea intouch 3 diye biliyorum) finlandiya elisa operatörü için stock rom mevcut romun içinde fm radyo apk ve odex dosyası mevcut apk dosyasını alip normal şekilde telefona yüklemek istedim ama yükleme gerçekleşmedi sanırım sistem uygulamaları farklı bir şekilde yükleniyor bunu nasıl yükleyebilirim hadi yükledim diyelim benim telde çalışırmı veya direk romu benim intouch 3'e yüklesem bir sorun çıkarmı? bu konuda bilgisi olan varmı?

http://download.ztedevices.com/UpLoadFiles/product/560/3947/soft/2013112615073609.zip

Yanlış hatırlamıyorsam build.prop dosyasında "fm.radio.driver=0" gibisinden bir satır vardı. O satırı 1 yapıp kaydedin. Ardından telefonu yeniden başaltın uygulamalar arasında fm radyo görünmesi lazım. Eğer görünmez ise dediğiniz romu indirin. "Fmradio.apk" ve "Fmradio.odex" dosyalarını "system/app" içerisine atın ve izinleri her iki dosya içinde "rw-r-r" olarak ayarlayın. Yeniden başlattığınızda uygulamalar arasında görünebilir.
    Bir ikincisi ise bu işlemler yerine Titanium Backup kurup uygulamalara bakabilirsiniz. Radyo uygulaması donuk ise etkinleştirin.(Her zaman işe yaramayabilir) Bu son yöntemi denemedim ancak ilk yöntemi arkadaşımın telefonuna uyguladım. Radyo uygulaması sorunsuz çalışıyor.
    Tabiki bu işlemler için root gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: gelisim04

quote:

Orijinalden alıntı: panamajack

Mascelaro@mynet.coma mesaj at bakayım.avea intouch3 e custom rom yüklemeyi başardım.galaxy s5 rom var üzerinde.root cwm ve bir kaç tane zte blade q firmware yükledim.defalrca çökerttim.günlerimi aldı.şu anda miuiv5 türkçe rom için çalışmaya başlayacam.senin maxi içinde başka ülke firmwareleri yükleyebiliriz.türkçe dil desteğ yok.telefonu kurtaralım sonrada bir türkçe custom rom yükleriz.zte sitesindeki orjinal firmware işleyip biraz oynayarak orjinal roma dönebiliriz.

İntouch 3 için çalışan custom rom bulabildiniz mi...
    Varsa ve kullandıysanız artı ve eksilerini paylaşır mısınız ?

Xda üzerinde s5, miui ve lewa romları mevcut. Zte blade q diye aratın.

• İntouch 3'ünü droid tool ile yedekleyecek babayiğit yok mu?
  • Çok acayip birşey yaptım :S telefon gayet normal çalışıyor. Hafıza kartını yükseltmek için vold.fstab dosyasını system/etc içinden sildim ama yerine yenisini koyacakken tlfn kapandı. açıldıgında artık hiçbir hafızayı göremiyorum. ne sd kartı ne de dahili hafızayı.. Nasıl düzelticem bilemiyorum. sistemi komple sıfırladım. wipe data yaptım ettim resetledim komple ama düzelmedi ...
  • Bana vold.fstab ve vold.fstab.nand dosyaları lazım avea intouch 3 için. Birisi lütfen bunları bana yollayabilirmi ? allah rızası için
  • servisde farkedilirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatevez

Bana vold.fstab ve vold.fstab.nand dosyaları lazım avea intouch 3 için. Birisi lütfen bunları bana yollayabilirmi ? allah rızası için

2.Sayfada haykolok vermiş

https://yadi.sk/d/0LQPaAB7Z8wmH
  • Rom yüklememisbiri backup alıp atblirmi hayat memat meselesi

• Arkadaşlar biri telefonunu yedek alıp buraya atabilir mi çok önemli vold.fstab ı yanlış yaptım internetten birsey indirmeye calıstığım zaman sd kart yok uyarısı alıyorum ve bir sürü sorun var o yüzden biri telefonun yedeğini atabilir mi vold.fstab ı değiştirdiğim gune lanet olsun

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.