Şimdi Ara

Avea İntouch 3 root[ROOTLANDI] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
11
Favori
45.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Arkadaşlar minitools ile link2se için kartı biçimlendirmeden önce ex2 mi 3-4 mü hangisini seçtiniz?

ben ex 3 yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren656656

ya beyler ben bu root explorer işini yaptımda şimdi sd kart degistirmem gerek sonra yine aynı işlemı uygulayacağım ama şimdi orjinaliyle değistiriyorum kapatıp açıyorum tık yok yine hafıza eskiye dönmemis hafıza kartınıda telefon açıkmaz diye çıkartamıyorum ne yapabilirim

al kaedeş bende var

rar şifresi: kaderin25

http://www.dosya.tc/server34/CsF0cb/AVEA_NTOUCH3TELEFONHAFIZASINIARTTIRMAK.rar.html

• Arkadaşlar yukardaki dosyayı indirip işlemi yapınca(çok teşekkürler bütün paylaşımlar için) hafıza kartıyla sd kart yer değiştiriyorya daha önce indirdiklerimiz ne oluyor birde ben ayarlarda ön tanımlı diski telefon hafızası seçtiğimde herşey sd karta mı yüklenir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fallen76 -- 21 Ağustos 2014; 10:11:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bu işlemi yapman sd kartı telefonun hafızası gibi gösterir ama telefonun önbelleği yine aynı 3-5 oyun yükle hafıza dolu hatası alırsın bu sadece data dosyası büyük oyunlardan kurmana yardımcı olur ama dediğim gibi en fazla 3-5 tane kurabilirsin ama onun da çözümü var link2sd yi bi araştır sd kartı 2 ye bölcen 1,5 yada 2gb lık kısmını ex3 ile formatla geri kalanını fat 32 tak telefona kur link2sd yi otamatik linki de aktif et sonra istersen 20 oyun yada uygulama yükle ben 16 lık sd kart taktım bilirsiniz 16 lık sd kart aslında 14 küsür falandır 1,8 gb telefon önbelleği için ayırdım 13 gb da telefonun kendi hafızası na kaldı canavar gibi oldu telefon bi dünya program oyun yüklü banamısın demiyo tel bide avea temayı kullanmayın avea tema ile antutu yap birde stok tema ile yap demek istediğimi anlarsınız ben aveanın uygulamalarını ve oyunlarını da sildim telefondan
  • telefonu hanıma vermiştim bende moto g var bu işlemleri telefona uyguladıktan sonra aklım intouch3 e kaymıyor değil :) ama moto g de bırakılmaz ki birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaderin25

dostum bu işlemi yapman sd kartı telefonun hafızası gibi gösterir ama telefonun önbelleği yine aynı 3-5 oyun yükle hafıza dolu hatası alırsın bu sadece data dosyası büyük oyunlardan kurmana yardımcı olur ama dediğim gibi en fazla 3-5 tane kurabilirsin ama onun da çözümü var link2sd yi bi araştır sd kartı 2 ye bölcen 1,5 yada 2gb lık kısmını ex3 ile formatla geri kalanını fat 32 tak telefona kur link2sd yi otamatik linki de aktif et sonra istersen 20 oyun yada uygulama yükle ben 16 lık sd kart taktım bilirsiniz 16 lık sd kart aslında 14 küsür falandır 1,8 gb telefon önbelleği için ayırdım 13 gb da telefonun kendi hafızası na kaldı canavar gibi oldu telefon bi dünya program oyun yüklü banamısın demiyo tel bide avea temayı kullanmayın avea tema ile antutu yap birde stok tema ile yap demek istediğimi anlarsınız ben aveanın uygulamalarını ve oyunlarını da sildim telefondan

Çok sağol ben 8gb kart kullanıyorum o zaman bunu eski haline çevirmem gerekecek birde stok tema nedir nasıl ayarlayabilirim ?

• fallen76 kullanıcısına yanıt
    stock tema avea dan hariç bir launcher dir tema uygulamasından değistirebilirsin
  • alen57 A kullanıcısına yanıt
    bende bu telefonla liseyi bitirmeyi amaçlıyorum zaten launcher olarakta go launcher ex önerlem kasma yapıyor en iyisi küçük bana göre yahoo launcher
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaderin25

dostum bu işlemi yapman sd kartı telefonun hafızası gibi gösterir ama telefonun önbelleği yine aynı 3-5 oyun yükle hafıza dolu hatası alırsın bu sadece data dosyası büyük oyunlardan kurmana yardımcı olur ama dediğim gibi en fazla 3-5 tane kurabilirsin ama onun da çözümü var link2sd yi bi araştır sd kartı 2 ye bölcen 1,5 yada 2gb lık kısmını ex3 ile formatla geri kalanını fat 32 tak telefona kur link2sd yi otamatik linki de aktif et sonra istersen 20 oyun yada uygulama yükle ben 16 lık sd kart taktım bilirsiniz 16 lık sd kart aslında 14 küsür falandır 1,8 gb telefon önbelleği için ayırdım 13 gb da telefonun kendi hafızası na kaldı canavar gibi oldu telefon bi dünya program oyun yüklü banamısın demiyo tel bide avea temayı kullanmayın avea tema ile antutu yap birde stok tema ile yap demek istediğimi anlarsınız ben aveanın uygulamalarını ve oyunlarını da sildim telefondan

Bu arada link2sd için frameroot ile telefonu rotlamanız gerekli

• beyler hepinizden özür diliyorum 2-3 gün sürebileceğini düşündüğüm rom 1 haftada bitiremedk neyse rom en geç 2 günde biter ben romu yeni konu olarak açarım linkide atarım buraya
  • Kamera sesini nasil kisabilirim ????

• ErkenGelenAdam E kullanıcısına yanıt
    kısamazsın ama tamamen kapatabilirsin
  • Haykolok H kullanıcısına yanıt
    Nasıl ?

• root atmayı biliyosan root explorer ile system/media/ui den camera_click.ogg camera_focus.ogg camera_shutter.ogg bu dosyaları öncelikle kopyala sonrasında sil telefonu yeniden başlat silineceketir artık hiç ses gelmez , eğerki sesi geri yüklemek istersen yine kopyaladığın dosyaları sildiğin dizine geri atıp yeniden başlatırsan sorunun düzelir .
  • cihaz root işini hallettim. hafıza kartını mini tool ile ikiye böldüm. biri fat32 diğeri ext3 oldu. link2 sd ile hafıza kartını işledim. ama yine telefon hafızası boyutu artmadı. sistemden baktığımda orjinal hafıza değerleri görülüyor. eksik yaptığım şey ne?
  • victory3301 V kullanıcısına yanıt
    Link2sd de ayarlardan otamatik lin aktifleştir

• alen57 A kullanıcısına yanıt
    https://yadi.sk/d/0rM-VU4TZ7FMz link yenilermisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkskinqq -- 30 Ağustos 2014; 10:42:07 >
  • http://www.mediafire.com/download/odngi3331qhyg6h/hafizasdcard.zip Bu dosya sd card i dahili hafiza olarak gosterir http://www.mediafire.com/download/bru2c252j4fo4yf/hafizatelefon.zip bu dosya da normal haline yani tel hafizasini dahili hafiza olarak gosterir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alen57 -- 31 Ağustos 2014; 1:00:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alen57

http://www.mediafire.com/download/odngi3331qhyg6h/hafizasdcard.zip Bu dosya sd card i dahili hafiza olarak gosterir http://www.mediafire.com/download/bru2c252j4fo4yf/hafizatelefon.zip bu dosya da normal haline yani tel hafizasini dahili hafiza olarak gosterir

bu dosyayı nereye atıyoruz ya da nasıl bir işlem yapıyoruz

• Once cihazi root etmen lazim sonra root explorer ile hafizasdcard.zip icindeki dosyayi system/etc icine kopyala telefonu yeniden baslat artik sdcard dahili hafiza olarak gorulur istedigin oyunu uygulamayi yukleyebilirsn.buna ragmen uygulamalarin bazi dosyalari telefon hafizasinada kopyalandigi icin hafiza doldu uyarisi alabilirsn onuda root uninstaller programi yada o tarz bi programlada system uygulamasi olan avea programlarini vs. kaldirip yer acarak cozebilirsn.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.