Bildirim
Avea İnternet tarifesi önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
1GB 9TL yeterlidir. _____________________________ █║▌│║▌║││█║▌║28 Ekim 2007 -
quote:
Orijinalden alıntı: SEGHRİ
1GB 9TL yeterlidir.
konu kapanmıştır
_____________________________ -
Evet yaptım ama 20 tl yüklemiştim 11 tl kaldı andro marketten angry birdü çekerken kalan 11 tlmide çekti avea ne iş bu 
_____________________________ "Fear. Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear. Fear is my ally."
Darth Maul -
Aktivasyon mesajı geldi mi? Paket devreye girdi mi? _____________________________ Notebook - Diz üstü
aramakla bulunmaz ama bulanlar arayanlardır...
lg E550, lenovo s10-3, 500 gb lg, 2690, crea ms2. -
Evet girmeden önce paket devereye girmişti mesaj ıda geldi _____________________________ "Fear. Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear. Fear is my ally."
Darth Maul -
arkadaşar bu 1gb paketini kullanmak için telefonun 3g ile mi cekmesi gerek yani edge ile cekerken internete girdiğimizde kontörden mi düşer ? _____________________________
Leyla ile Mecnun -
Hayır. Verilen internet hizmetleri sabittir, aynı pakete dahil. Sen o anda 3g alıyorsan 3g kullanırsın, yoksa Edge. _____________________________ -
anladım hocam teşekkür ederim bilgi verdiğin için
Evet yaptım ama 20 tl yüklemiştim 11 tl kaldı andro marketten angry birdü çekerken kalan 11 tlmide çekti avea ne iş bu
son durum ne? neden gitmiş liralar?? arayıp söyleseydiniz geri yüklein 11lira mı diye.. internet paketi aldıktan sonra kotayı aşmadığınız sürece ekstra ücret yazmaz_____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon numarasından hangi bilgilere ulaşılabilir
- türk telekom telefonu kapalı gösterme
- türk telekom bedava internet hilesi
- yeni şebeke içi sınırsız ne demek
- ipsos dolandırıcılığı
- vodafone mobil imza
- magnet internet fiyatları
- mobil internet çekmiyor ne yapmalıyım
- özel numara bulma
- biriyle konuşurken başkasının aradığını görme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler