Şimdi Ara

Avea internet ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
50.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 gün önce Avea'ya geçtim. Hattımın 3G'ye açılması için 3G yazıp sms gönderdim. Sonra da 500 MB internet paketi aldım. Paketim aktive edildi ama internet tarayıcımla bağlanamıyorum. Facebook, Twitter, Whatsapp vs. uygulamalarda sıkıntı yok ama tarayıcıdan herhangi bir web sayfasına girmeye çalıştığımda sayfa yüklenmiyor. Wifi ağına bağlandığımda ise tarayıcıda sorun yaşamıyorum. Ama mobil internet ile bağlanamıyorum.

Acaba sorun internet ayarlarıyla alakalı olabilir mi? Çünkü Avea'ya geçtikten sonra ayarları değiştirmem gerekiyordu Avea web sitesinden baktım proxy, sunucu, port vs. bilgileri elle girdim ama sadece mobil ağ kodu kısmını değiştiremiyorum. Avea'nın sitesindeki bilgilere göre bu kodu 01 yapmam lazım ama bende 03 yazıyor. Değiştirip 01 yaptığımda ve kaydet dediğimde telefon bu APN'yi siliyor. Telefonum Samsung Galaxy Wonder.

Avea'nın ayarları:
     Avea internet ayarları

Telefonumun ayarları:
     Avea internet ayarları  Avea internet ayarları

• yeni bir Avea Internet adinda baglanti olusturup apn kismina internet yazip deneyin, proxy, sifre, kullanici adi ve sunucu kismi bos kalacak. illa avea wap gprs den baglanmak zorunda degilsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 27 Ekim 2012; 13:52:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba ,

nokia x302 tel için şebeke ayarlarını ne yapmam lazım ? gprs var, 3g var ve 3g+gsm diye bişi var ? bazı arkadaşlar ay sonu internetden dolayı yüksek fatura geldi diyor,bu nasıl oluyor ? bende 2gb lık paket mevcut dün tanımlandı.. şimdi ben internete vs. girebiliyorum bu 2gb lık paketi geçmediğim taktirde herhangi bir ekstra ücretlendirme olmayack değil mi? yani kısaca dikkat etmem gereken ayarlar nedir arkadaşlar ?

teşekkürlerr
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

yeni bir Avea Internet adinda baglanti olusturup apn kismina internet yazip deneyin, proxy, sifre, kullanici adi ve sunucu kismi bos kalacak. illa avea wap gprs den baglanmak zorunda degilsiniz.

Dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü. Çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fıratbozkurt

quote:

yeni bir Avea Internet adinda baglanti olusturup apn kismina internet yazip deneyin, proxy, sifre, kullanici adi ve sunucu kismi bos kalacak. illa avea wap gprs den baglanmak zorunda degilsiniz.

Dediğiniz gibi yaptım sorun çözüldü. Çok teşekkürler.

bende de aynı sorun vardı.iki ayrı apn kullanıyorum.uygulamalara girmek için apn sine internet yazdığımı normal web tarayıcıdan girmek istersem internete de apn sine wap yazdığımı kullanıyorum.tek bir apn den olmuyor.veya çözüm var da ben bilmyiorum.bilen varsa şmdiden tşkrler.
  • Aveaya bu sabah geçtim servs ayarlarınızı kaydetmek için gelecek mesaja şifreyi 500 yazarak kaydedin dedi ama kaydet diye bişey çıkmadı anlamadım sola kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafacantaskan

Aveaya bu sabah geçtim servs ayarlarınızı kaydetmek için gelecek mesaja şifreyi 500 yazarak kaydedin dedi ama kaydet diye bişey çıkmadı anlamadım sola kullanıyorum

Android telefonlara ayarlar gönderilmez gelse dahi kaydedemessin menü-ayarlar-kablosuz ve ağlar-mobil ağlar yada mobil şebekeler-erişim noktası adları-yeni apn- apn karşısına internet yazman yeterli ve mobil ülke kodu avea da 03 telefonun geri kalan ayarları kendisi alacaktır telefonu kapatıp açman yetelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capo24 -- 23 Aralık 2012; 1:45:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVEA GPRS VE MMS AYARLARI
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam bende bu bilgiden faydalandım teşekkür ederim bende de işe yaradı
  • Karayell kullanıcısına yanıt
    benim telefonda galaxy wonder aynı sorun bendede var sizin dediğini uyguladım yinede girmedi:/
  • Marketten apn diye bir program vardı onu yükleyin
  • quote:

Hocam proxy bos

Proxy baglanti noktasinda 8080 yaziyordu.

Onu da 0 yaptim.

Bir sorun olmaz demi. Faturaya binmesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.