Şimdi Ara

AVEA ile Hepsiburada'da yapılan 100 TL'lik alışverişe 25 TL indirim. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
914
Cevap
29
Favori
62.280
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Farkli adres vermenize gerek yok altinlari ben 5 tane ayni adrese aldim bugun de 2 tsne daha aldim ayni adrese kargoda simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

hocam çeyrek nasıl alıyorsunuz anlamadım. bu üründe geçerli değil diyor denediğimde yardımcı olursan

Ozel bisey yapmaya gerek yok dusuyor direkt hocam. Ama siparis ozeti 155 gozukuyor fakat kredi kartindan cekilecek tutar. 130 oluyor.

• karti K kullanıcısına yanıt
    hocam kesin mi ama kredi kartı aşamasına kadar hep 155 yazıo ???? çeki kullan diyince de bu üründe geçerli değil uyarısı yapıyor. sizde de aynı durum söz konusu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: screamtoronto

hocam kesin mi ama kredi kartı aşamasına kadar hep 155 yazıo ???? çeki kullan diyince de bu üründe geçerli değil uyarısı yapıyor. sizde de aynı durum söz konusu mu

Bende gecerli degil demedi. Cek gorunuyordu.

• yeni kodlar geçiyor nasıl işse
    1 hafta nce hesabıma yüklediğim kodlarda geçmiyor bugun baska avea dan aldıgım kodda geçti
  • karti K kullanıcısına yanıt
    HOCAM HAKLISINIZ HESAPTAKİ ÇEKLE OLMADI AMA YENİ KOD GİRİNCE DÜŞTÜ. 130TL YE YENİ TARİHLİ GERÇEKTEN SÜPPER. DIŞARIDA SANIRIM 150 FALAN ŞU AN
  • arkadaşlar 150 tl ve üzeri alışverişlerde 75 tl düşüren çek yüklenmiş bunla birleşirmi o ?
  • Birleşmiyor malesef
  • HEr numaradan bir adet mi alınabiliyor arkadaşlar? Bu çeyrek olayı devam ediyorsa yarın hat alayım bi tane :))
  • Arkadaşlar şu anda spor kategorisinden 200 lira + alışveriş yapana 50/100 çek veriyor . Bu kodu kullanarak 225-25=200 liralık alışveriş yapsam gene çek kazanabilir miyim. Kampanya şartlarında sadece banka kampanyaları birleşebilir,başka kampanyayla birleştirilemez demiş. Son gün bugün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apwbdumblodore -- 15 Haziran 2014; 1:10:34 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • woops dışındaki avealilara da kod geliyor mu

• bende çeyrek aldım 130 tl e.sıkıntı çıkmaz umarım
  • chessmania kullanıcısına yanıt
    ürün linki varmı hangi altından alıyorsunuz
  • bu üründen 13 tane ekleyip sepete çek kullan deyince kabul etmiyor
    http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=zydarom101c1079&categoryId=60002199
  • 3 alana 2 bedavaymis sepet tutari 100 tl nin altinda kmisdir ondandir.

Edit:3 lu paket halinde satiliyormus gerci ben yanlis anlamisim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kref -- 15 Haziran 2014; 12:12:46 >
  • Çeyrek altın alımı bitti mi arkadaşlar ? Aşağıdaki ürünü sepete ekleyip, sepetimden "Çek / Promosyon Kodu Kullan"a tıklayıp kodu giriyorum hata veriyor. "Geçersiz bir hediye çeki kodu girdiniz. Lütfen tekrar deneyin."

Halbuki koduda daha yeni aldım..

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=eakszynt7&categoryId=16032976
  • Varsa edinmek isterim ben de be dostlar?
  • Çek kazanırsın hocam yalnız yine spor kategorisinde harcıyorsun.
  • beyler birden fazla woops kodunu tek alışverişte kullanabilirmiyim? mesela 100 tl lik bir şey aldım. iki tane kodu kullanıp 50 tl indirim yaptırabilir miyim
  • raul_meireles kullanıcısına yanıt
    Yok sadece bir tane kod girme alanı var maalesef.

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.