Bana 2 yıldır 1 kere kampanya mesajı geldi. 2 yılda diğer hattan koy. Etti mi 4 yıl. 4 yılda ancak 3 4 kampanya.
pfff yararlanmamız lazım ama yaaa peki 1 kere geldimi msj acaba her ay açık oluyomu ki? banada geliyodu dikkate almıyodum msjları şimdi hayatta gelmez aveayı arayıp konussam benı özel kişiler arasına almazlarmı acba :D
Aylık seçilmiş kişi oluyosun sadece. Bi sonraki ay belki.
Arkadaşlar aranızda sonradan özel kişiler arasına geçen oldu mu?
quote:
Orjinalden alıntı: chilekesh-13
BEN hep özelim
25 kontöre 120 teklifi aldım..
Henüz Hamdi bey bi teklif yapmadı. beklemedeyiz. Kutuya gidecem sanırım.
Bugüne kadar sadece 2 defa 50 yükle 50 kazan dedi o kadar.
Bir kaç hafta önce 120 dakika için teklif yapmıştı, 240 dakika için mesaj attım kabul etti. Mesaj gelirse teklif dışındakileri denemek de faydalı.
Nasıl teklif yapıyorlar ya. Durduk yerde mesajla teklifte mi bulundular?
quote:
ya mesaj yolluyolar yada arıyorlar bant kaydı +904441500 den arankazandan düşüyor
444 ten arıyorlar ve düşünme şansın bile yok..
bana sms ile teklifte bulunmuşlardı
quote:
Anladım arkadaşlar 500'ü arayıp resti çekmenin zamanı geldi. Ya beni özel üye yapın yada hattımı kapatın.
quote:
Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
quote:
BEN hep özelim
bende özelim
yupiiii arkadaşlar bugun banada geldi o msj, msjda avea özel 180 dk için 2200 a gönderin 1 ay 180 dk konuşun yazıodu benimde aklıma madem bu paket açıldı bana 240 yazıp 2200a göndereyim bakalım ne olcak dedim vee gönderdim şak hattıma 240 dkika yüklendi sizinde aklınızda olsun 120 bile olsa 240 istiyorsanız deneyin derim ben :) :):):) bu aydan sorada acaba bu kampanya benim adıma devam edecekmi bilgisi olan varmı ki?
quote:
Anladım arkadaşlar 500'ü arayıp resti çekmenin zamanı geldi. Ya beni özel üye yapın yada hattımı kapatın.
Tamam hattınızı kapatalım derlerse ne yapacan.
Ulan AVEA ulan AVEA.
kardeşime 1 kez mesaj gelmişti ikinci ayda paket satın alabildi
o zaman çok iyi bende alabilirsem süper olur yehuuuu