Şimdi Ara

Avea | HY 600 DK - 1000 SMS - 4 GB INTERNET | 28 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
13
Favori
29.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nihilist76

Fiyat muhteşem, fakat Avea'nın 3G'si yüksek oranda kanserojendir.
    Kullanan biri olarak uzak durun diyorum.

15-20Mbit ile indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baudelaire

quote:

Orijinalden alıntı: enginbeyist

Bende aveadaydim 1 aydir ve herhangi bir taahutum yoktu.Musteri hizmetlerini arayip operator degistirecem dedim, bugun gun icinde geri donus yapildi.

600 dk 1000 sms 4 gb sinirsiz internet 1 yillik taahhut 28 TL teklif edildi.Kabul ettim.Gayet uygun.

1 aydir kullaniyorum cekmeme derdi yok,interneti de ayni anda ayni yerlerde turkcell ile kiyas yaptik.Avea 3 yerde de ayni sayfalari daha hizli acip daha hizli yukleme yapti.Ben gayet memnunum.

Avea faturalı tarifeye niçin geçmiştiniz ki?

denemek için geçtiniz sanırım

tahahhüt falan olmayınca da bu tarifeye geçirdiler galiba

Turkcellden 1 GB 1000 dak.1000 SMS e 85 TL fatura gelince en son taahhutum bittiği için biraktim turkcelli.ilk ay demedim gayet memnun kaldım. Özellikle internette ayni marka telefonlardan turkcelle gore daha hizli olması gecisimi hizlandirdi.Çekim olarak da İstanbul da gayet memnunum.kadikoy Üsküdar Mecidiyeköy hattında sikintim yok su ana kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yam_tar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yam_tar

Ben de göndermiştim birkaç gün evvel ama kimse ciddiye almadı galiba. :) Hiçbir şekilde dönüş olmadı.

sendekide mi faturasızdı? faturalı ve tahahhüdü olmayıpta gönderen varmı?

Faturalı ve taahhütsüzdü.

yoksa bunamı geçsem diyordum geçici olarak.. sonra iyi tarife bulamazsak boşa olacak demekki

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/AveayaHosgeldinTarifesiYeni

Bu 28 TL'lik tarife olsaydı iyiydi ama bir tepki alamayınca ben de WOOPS'a geçtim.

• Ben avea faturaki akilli kamu tarifesinfeyim taahhudum yok msj i cektim ama hicbir cvp gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

15-20Mbit ile indiriyorum.

Adapazarı'nın göbeğinde download 1 megabit, upload 0.81 megabit. Upload yüksek çıktı tabi son ölçümde, 0.50'yi geçmiyor.
  • Aktif bir kampanyamı ?!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesaj alanlar, attim cevap gelmedi diyor hic mi aramadiniz mh yi..

• benim 39 liraya taahütüm var bende arasam iptal ayagına indirim yaparlarmı acaba

bu arada 3g den yana dertli arkadaşlar bazı yerlerde çekmedigi doğru en kötü edge de bile vodafone nun aylık cep net paketinden iyidir, 2 sene kullandım berbatdı en azından bunda 3g keyfini çıkarıyorsun, düşünen arkadaşlarıma tavsiye ederim geçsinler..
  • tunlab T kullanıcısına yanıt
    Yemezler Size en yakın avea iletişim merkezine giderek hat iptal formunu doldurabilirsiniz cevabını alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatb19 -- 20 Ocak 2014; 13:47:21 >
  • serhatb19 S kullanıcısına yanıt
    ben memnunum hocam 39 a, 10 sene turksel kullanmış adamız, bedava gibi geliyo şuan

• Bugün de beni aradılar mh. 26 ocakta taahhütüm bitiyor, isterseniz aynı tarifeyi verelim 1 yıl daha dediler. Bu tarifeyi istiyorum dedim 47 lira fiyat çıkardı. E dedim indirim ? Biraz hatta bekletti yüzde 35 indirim ile aylık 30 liradan alabilirsiniz dedi.

Yarın bir kez de ben arayacağım. Çünkü yüzde 50 ye kadar indirim yapabiliyorlar. Aylık 25 e düşerlerse 1 yıl daha kafam rahat edecek.

• Bugün ?
    Müsteri hizmetlerini aradım uzun gorusme sonrasi tahatum bitti yoksa gidiyorum dedim.pazarlik sonucu profosyonel 600 hy 4 gb 1000 msj. Paketini % 50 indirimli 28 tl ye aldim.iyi anlasma oldu 1 sene tahattum oldu.

• 20 ocak itibari ile 600 dk, 1000 sms ve 4 gb lık tarifeye 24 TL karşılığı geçtim... Müşteri hizmetleri ile uzun savaş sonunda, ama değdi.
  • ellere var da bize yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: thalium31

20 ocak itibari ile 600 dk, 1000 sms ve 4 gb lık tarifeye 24 TL karşılığı geçtim... Müşteri hizmetleri ile uzun savaş sonunda, ama değdi.

Hadi canım nasıl geçtin? Az önce aradım imkansız diyorlar...

• 10 ocakta gelen mesajı cevaplamıştım ama 18 ine kadar arayan yoktu. Müşteri hizmetlerini ara şikayet et derken sonunda döndüler ve 24 TL ye verdiler. Ama bir hattım daha var onu da yapalım dedim olmaz dediler :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5cReaM

Paket yaniyor.

HY 600 DK
    HY 1000 SMS
    4 GB INTERNET

28 TL

Avea | HY 600 DK - 1000 SMS - 4 GB INTERNET | 28 TL

ben türkcell in sınırsız internetiyle 250 gb indiriyorum
    sadece 15 tl. gerizekalılar hız kesemiyorlar bana 6 aylığına fırsat çıktı.

normalde 1gb dan sonra hızı 96 kb e düşürürlerdi. şimdi hala son hızda torrentten en büyük oyunları indiriyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benim niye tak diye düşüyor
  • Avea müşteri hizmetleri aradı az önce. Gelen mesaja EVET yazıp yollayanlardanım. 12 ay taahhüt karşılığında HY 600 dakika + 1000 SMS ve 4 GB internet paketini 28 lira + 1,38 lira vergi olmak üzere kabul ettim. İyimi ettim kötü mü ettim bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtok

Avea müşteri hizmetleri aradı az önce. Gelen mesaja EVET yazıp yollayanlardanım. 12 ay taahhüt karşılığında HY 600 dakika + 1000 SMS ve 4 GB internet paketini 28 lira + 1,38 lira vergi olmak üzere kabul ettim. İyimi ettim kötü mü ettim bilmiyorum.

Faturali mi faturasiz mi hocam?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.