Simdi nerden baslasam acep! Avea olupda telefonu modem olarak kullananlar bilir. Devamlı olarak hotspotu kaybedersiniz. Bazen 1 saat bazen 5 dk bazen 1 gun sonra gelir hot spot. Network ayarlarından girdinizmi Baslar avea santralini aramaya. Normalde Gsm operatorleri hotspotta alternatif APN kullanırlar Bundanmıdır nedir AVEA sorun vesselam. Veya ayarları sıfırlarsınız bi ihtimal geri gelir hotspot kullanmaya devam edersiniz. Cok arastırdım sonunda bunun avea ve iphone 4 un anteninin zayıflı sebebiyle gerceklestigine karar verdim. Velhasıl, 2 gun once MyWi kurdum telefona haydaaaaaaa oda nesi. Yazılım hotspot varmı yokmu nasıl cekio cekmiomu umrunda degil o dakikalarca urastıım santrala ulasma girisimleri 2 sanie alio. Tablıyom USB tetherin ac de 2 saniede bilgisayara nette. Direk WTF oldum durumdan. Bu nasıl bi yazılımdır koca apple tarafından bazen keklendigimizi dusunuyorum. Tutucu olup JB yaptırmayanlara duyurulur. Apple sandıgınız kadar musteri odaklı bi firma degil. Yoldugu zamanlarda var. Fikirleriniz bekliyorum.
4S te avea ile telefonu günlerdir kullanıyorum.bir kere hotspot falan gitmedi
Cunku 4s te anten kuvvetlendirildi. Benim 4 te antenin zayıf olması teorim(kanıtlandı artık teori degil) gecerli hala.
iPhone 4 te hotspotta hic sikinti cekmedim hocam . Acaba sizin telefonunuzda bir problem olabilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: jubeii
Cunku 4s te anten kuvvetlendirildi. Benim 4 te antenin zayıf olması teorim(kanıtlandı artık teori degil) gecerli hala.
iPhone 4 te 1.5 yildir vardi,onda da oyle bir sıkıntı yoktu
Ben hotspot ile PC'ye veriyorum canavar gibi. I4 5.0.1 JB
Yanlız ben burda 1 gun kullanıp 1 gun kullanmamaktan bahsetmiyorum. Benim evimde adsl zart zurt yok sadece telefon var aylardır bunu kullanıyorum. Yanlıs olmasın iyi diyenler avea ve hep bu yontemle mi kullaniolar?