Şimdi Ara

Avea heryone 7 gun gecerli 120 dk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea'dan arama geldi size özel lokasyon bazlı tekliflerinden yararlanabilmEK için evet yazın 5008 e gönderin diyor, hizmet ve kampanyalarımızdan daha iyi yararlanabilmek için evet yazın gönerin diyor! Onay karşılığı her yöne 7 gün geçerli 120 dk vermekte
    İsine yarayan kullanmak isteyen deneyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HP. -- 6 Mayıs 2014; 13:02:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• üye olunca lokasyon bilgileriniz kullanım detaylarınız firmalar tarafından işlenmesine onay vermiş oluyorsunuz. bunuda not düşmek gerek
  • 1 yıldan beri arıyorlar kabul etmiyorum.120 dk için lokasyon bilgimi kullandırtmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen.md

1 yıldan beri arıyorlar kabul etmiyorum.120 dk için lokasyon bilgimi kullandırtmam.

bunun ne gibi bir sıkıntısı olabilir?
  • big brother watchin olursun...

yani senin tuvalette olduğunu bile kayıt edebilirler.

hoş şuan yapmadıkları ne malum ama şu an yaparlarsa suç işlemiş olurlar fakat sen izin verince herşey yasal olur.
  • Avm'nin yanindan geçerken SMS geliyor boyner indirim sarar 3 alana 1 bedava vs vs. Başka da biseysi yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkforce T kullanıcısına yanıt
    öyle abuk sabuk şeylerle ilgim olmadığı için gelmiyor.. senin aklını başına getirmiş sanırım, sağol..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Sen öyle zannet. Telefon ve sms yağmuru başladığında, abuk sabuk cinsel içerikli mesajlar + ilaç sms'leri gelince. Sabah akşam digiturk, tespih seti vs.. gibi saçmalıkları satmaya çalışan otomatik kayıtlar başlayınca aklın başına gelir.

aynen sakın bilgilerinizi vermeyin 7 düvele satıyorlar.
    sonra gelsin ikide bir abuk zabuk smsler.

bazen günde 2 kere arıyor bu zalak avea.illeda bilgilerinizi verin diye.
    reddediyom gene arıyor yaa...

Numarasını engelle kara listeye attım ohh misss

• fantezimuziginsevilenismi F kullanıcısına yanıt
    Memleket senin gibi saflar sayesinde bu halde. Ben ne şahsi ne de şirketimde hiç bir bilgiyi vermem ttnet denilen illet kurumdan 100 kere telefon gelmiştir sırf veri işleme için.
    Ben ne diyorum sen neyin peşindesin. Allah akıl fikir versin...
  • Aveayla ttnet ikampanyadan yararlandırmak için konum vb bilgisi steyip duruyo, digiturk film maç paketi hediye etmeye çalışıyo ne kadar iyiler
  • yapanlar sonra iptal ederler olmaz mı
  • beni de arıyorlardı bu zamanda kimse kimseye bedava birsey vermez diye hiç kabul etmedim iyi ki etmemişim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.