Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.975
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum hocam ilk başta bakmıştım şimdi göremedim sitesinde ücretlendirme periyodunu. Faturalı duble internet diye geçiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrmTgc

Edirne merkez için konuşuyorum.turkcel > avea > vodafone

Ben Edirne'nin biraz dışında kalıyorum ve ne yazık ki burada Avea neredeyse hiç çekmiyor. 1.5 ay önce bu pakete geçtim ama pişmanım. Vodafone daha iyi çekiyor burada.
  • arkadaşlar turkcell den aveyaya geçeceğim woops efsane kampanyasından yararlanmak için var mı arkadaş

avea internet hızı umarım iyidir
  • Pocell faturalıdan geçebşliyor muyum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Ben Edirne'nin biraz dışında kalıyorum ve ne yazık ki burada Avea neredeyse hiç çekmiyor. 1.5 ay önce bu pakete geçtim ama pişmanım. Vodafone daha iyi çekiyor burada.

Edirnenin ilçelerini bilmiyorm ama merkez de ben avea dan memnunum . vodafone hattım da var onu kullanmıyorm. Hatta tıp fakultesı 9. kat edirnedeki en yüksak binalardan birisi. vodafone edge çekiyor :)

• 7-8 aydır kullanıyorum ama interneti bitirmek hiç nasip olmadı çünkü kızılay meydanda (ankara-kızılay avm civarı) bile çekmiyor. ip vermiyor sık sık bağlantı sorunu yaşıyorum.
  • Woops'tan hepsiburada yardımı yapabilecek olan pm atabilir mi?
  • quote:

quote:

quote:

Edirnenin ilçelerini bilmiyorm ama merkez de ben avea dan memnunum . vodafone hattım da var onu kullanmıyorm. Hatta tıp fakultesı 9. kat edirnedeki en yüksak binalardan birisi. vodafone edge çekiyor :)

İlçe değil. Avrupa Kent'te kalıyorum. 4-5 km uzakta yani ama burada kimi zaman Avea hiç çekmiyor bırak interneti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlçe değil. Avrupa Kent'te kalıyorum. 4-5 km uzakta yani ama burada kimi zaman Avea hiç çekmiyor bırak interneti.

İstanbula giderken oradan geçiyorm orada da çekiyor şaşırdm neyse ben memnunum bilemiyorm çekmiyodur :)

• bende bu gün geçiş işlemlerini başlattı efsane paket yapacak arkadaş varsa çarşamba veya perşembe benim geçiş tamamlanır efsane paket yapalım
  • Ben sorunsuz kullanıyorum yaklaşık 4 aydır. tavsiye ediyorum
  • Bende bugün yarın geçiş işlemini yapabilirim Turkcell'den. Daha önce Avea kullanıyordum herhalde 90 gün olmuştur. Efsane paket için paketten çıkmayacak güvenilir birileri olsa iyi olur aslında.
  • Ocak ayında bu kampanyadan yararlandım fiyat gittikçe artıyor 23 dü 24 oldu 25 oldu şimdide 29 lira gelmiş fatura
  • Ben ilk mesajı okudum...
    Hattım avea faturalı...

"Aşamalara gelecek olursak.
    1- SEÇ FULL+FULL 500 tarifesine geç. >> 57 TL
    2-TC Numarasını - 4545'e yollayıp woops'a kayıt ol.
    3-YENIYIL - 4545'e yolla. Bu mesaj size 1gb ek internet Paketi + 24 TL indirim sağlamış olucak.
    SOZ - 5555 ve ONAY - 5555 >> Böylelikle taahhüt vermiş olacaksınız ve 10 TL indirimde buradan gelicek.
    Böylelikle tarife bedeliniz toplamda 23 TL olucak"

Yukarda ki işlemi yaparak sorunsuz geçebilirmiyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civil engineer -- 23 Haziran 2014; 16:49:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civil engineer

Ben ilk mesajı okudum...
    Hattım avea faturalı...

"Aşamalara gelecek olursak.
    1- SEÇ FULL+FULL 500 tarifesine geç. >> 57 TL
    2-TC Numarasını - 4545'e yollayıp woops'a kayıt ol.
    3-YENIYIL - 4545'e yolla. Bu mesaj size 1gb ek internet Paketi + 24 TL indirim sağlamış olucak.
    SOZ - 5555 ve ONAY - 5555 >> Böylelikle taahhüt vermiş olacaksınız ve 10 TL indirimde buradan gelicek.
    Böylelikle tarife bedeliniz toplamda 23 TL olucak"

Yukarda ki işlemi yaparak sorunsuz geçebilirmiyim...

bugün bir arkadaşa yaptık ve geçiş sağlandı bilginize.
  • Arkadaşlar daha demin yaptım ilk sayfada denenleri. Fakat şöyle bir sorun var. YENIYIL yazıp 4545'e yolladıktan sonra 24 lira indirim sağlamadı 19 lira indirim sağladı. Bunun nedenini bilen var mı? Neyi yanlış yaptım acaba?
  • Avia kullanıcısına yanıt
    size avea woops ile ilgili bişey sorabilirmiyim

• yigit296 Y kullanıcısına yanıt
    SOZ verince 5 lira daha iniyordu sanırım.
  • herkesi woopslu yaptım, bi ben kaldım pttcellde
  • Woops için kullanılmış bir TC kimlik nosunu tekrar başka bir hat için kullanabilirmiyiz, bir TC kimlik no ile 2 hat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.