Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Hepsiburada indirimi için 1 kod lazım pm den verebilecek var mı ?

Kod için Woops üyeleri HEPSIBURADA yazip 5060’a SMS göndererek şifre alabiliyorlar .
  • tc arıyorum bulamadım yardımcı olablecek var mi?
  • Pttcell'den geçiş yapan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kullandığım paket, güzel ama avea nın çekim kalitesi kötü
  • ervenko kullanıcısına yanıt
    Valla kardes bende aynı paketteyim cepten faceye whatsapp a ve foruma giriyorum. Gun icinde wifi den baglaniyorum yinede 2 gb yetmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hattı değiştireceğim diyince vodafone da aynı teklifi sundu ama avea ya geçmiş bulundum inşallah 1 sene kanser etmez beni.
  • Avea nın altyapısının bütün kullanıcılara yüksek hızlı internet verecek kadar iyi olduğunu sanmıyorum ama ufak yerlerde sıkıntı olmayabilir. Bundan yaklaşık 3 sene önce avea dan internet(5 GB) almıştım, ilk başlarda 3g'den düşüyordu. Sonra sorun çözüldü. Yani avea yatırım yaptıkça bazı yerlerde iyileşmeler olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

kullandığım paket, güzel ama avea nın çekim kalitesi kötü

Ne aveaymış arkadaş, mağarada mı yaşıyorsunuz anlamıyorumki

Bir kere bile çekmediğini ya da internetin yavaş olduğunu görmedim, küçük bir ilçeye gittiğimde bile vodafone Edge ile çekerken avea 3g çekiyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Nickim Minaj

quote:

Bir kere bile çekmediğini ya da internetin yavaş olduğunu görmedim, küçük bir ilçeye gittiğimde bile vodafone Edge ile çekerken avea 3g çekiyordu

1mbit
     AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

• quote:

quote:

quote:

1mbit

• Nickim Minaj kullanıcısına yanıt
    Yavaş olduğunu görmedim demişsin o yüzden gör diye attım, birşey yarıştırdığım yok

• quote:

Yavaş olduğunu görmedim demişsin o yüzden gör diye attım, birşey yarıştırdığım yok

Benim de bir şey yarıştırdığım yok, sonuçta babamın şirketi değil ama böyle çoğu kişi atıp tutunca şaşırıyorum gerçekten :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickim Minaj kullanıcısına yanıt
    İyi çektiği noktalar vardır bak seninki de 3mbit bence o bile rezil hız. Gördüğün gibi düşük noktalar var. Atıp tutmuyorum ss ler ortada.

• quote:

İyi çektiği noktalar vardır bak seninki de 3mbit bence o bile rezil hız. Gördüğün gibi düşük noktalar var. Atıp tutmuyorum ss ler ortada.

Avea bu kampanyayı çıkardığında. Sadece 500 dk için vodafona 25 lira ödüyordum. Şimdi internetimde paketimde dolu dolu. Bir de 120 dk hediye yolluyolar. İsterse 1 mgb hızı hiç geçmesin yine de alırım. Ama bir tesbitim var aveanın internet hızı vodafone dan daha ıyı olduğu çok yer var. Bizzat test ettim. Turkcell her yerde çok hızlı.

• zaten 23 liraya kullaniyordum. yuzde 15 indirim daha yaptilar. bedava kullandiracaklar anlasilan

• Ben pakete laf etmedim ki zaten, bu fırsata yaklaşan bir paket yok severek kullanıyorum bende hızlı olmadığını göstermek için ssyi attım. Ha yoksa bu hızda kullanmaktan şikayetçi değilim, benim için yeterli ama hızlı değil (benimki)
    ______
    @havsu %15 indirim nasıl oluyor iyice sömürelim

• Bunun faturalsına vodafone'dan ne zamana kadar geçme şansımız var? Eylül'e kadar devam edecek midir?

http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Tarifeler/EssizTarife

Bir de bu tarife var ama 15 temmuz son alım diyor, benim vodafone ile olan sözleşmem 31 ağustosta bitiyor, o tarihlerde de bir şeyler olur umarım.

Vodafone cayma bedelinin 80 TL olduğunu söyledi, artık bekleyeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcornek -- 13 Haziran 2014; 20:14:43 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1mbit

Avea yavaş gerçekten. Çekim kalitesi de kötü. Sık sık kopmalar yaşıyordum konuşma sırasında. Vodafone'a geçtim rahatladım. Amacım Vodafone süper, über demek değil. Kıyas yapıyorum sadece insanlara verdiği kalite ortada sonuçta Avea'nın.

Düzenleme: Vodafone 500 dk + 5000 sms + 2gb internet 25 TL tarifesini kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 13 Haziran 2014; 21:04:08 >

• Edirne merkez için konuşuyorum.turkcel > avea > vodafone
  • havsu H kullanıcısına yanıt
    ben de yeni geçicem de nasıl aldınız %15 indirimi ?
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.