Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Avea yı anlamak güç mesaj geldi fatura 42 tl diye. Online işlemlerde ve faturada 23 tl.
  • Evde her yerde çekiyor.Yatağımda çekmiyor duvar tarafına dönünce şebeke tamamen kesiliyor
  • bu tarifeye nerden gectim bilmiyorum, dk güzel ama internet 100 mb kullanamadan ay doluyor, kağnı ile yarışsak kağnı bizi geçecek neredeyse.
  • Kampanya hâla devam ediyor mu ptt cel.beni oldurdu resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarife'de fatura sınırı getirebiliyor musunuz Avea MH'nden filan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plumbium1 -- 4 Haziran 2014; 9:29:37 >
  • Kampanya hala devam ediyor mu? Devam ediyorsa faturalılar internet hala sınırsız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: plumbium1

Bu tarife'de fatura sınırı getirebiliyor musunuz Avea MH'nden filan?

Ben bilsem zaten burda sormazdım hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: webkurdu47

Kampanya hala devam ediyor mu? Devam ediyorsa faturalılar internet hala sınırsız mı?

Aynı soruyu bende sormak istiyorum sizlere arkadaşlar ?
  • hattını avea faturasıza 23 nisandan sonra taşıyan arkadaş varsa mesaja atsın. her yöne 750 dk, 2 gb internet ve her yöne 5000 sms kampanyası var şimdi. ona üye yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adivar

hattını avea faturasıza 23 nisandan sonra taşıyan arkadaş varsa mesaja atsın. her yöne 750 dk, 2 gb internet ve her yöne 5000 sms kampanyası var şimdi. ona üye yapabiliriz.

3 gün önce avea'ya taşıma işlemimi başlattım.
    Belirttiğiniz paket fiyatı kaç TL? Birde bana sınırsız internet lazım. Sanırım bahsi geçen paket 2GB

Bu arada Woops Hepsiburada indirim kodu arıyorum. Kodu kullanmayan paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

quote:

hattını avea faturasıza 23 nisandan sonra taşıyan arkadaş varsa mesaja atsın. her yöne 750 dk, 2 gb internet ve her yöne 5000 sms kampanyası var şimdi. ona üye yapabiliriz.

Belirttiğiniz paket fiyatı kaç TL? Birde bana sınırsız internet lazım. Sanırım bahsi geçen paket 2GB

Bu arada Woops Hepsiburada indirim kodu arıyorum. Kodu kullanmayan paylaşırsa sevinirim.

paket 25 tl, bir eski woops üyesi ve iki son bir ayda hattını taşımış (23 nisandan sonra geçiş yapmışları kabul ediyor) yeni üye gerekiyor bu paketi alabilmek için. ben eski üyeyim o yüzden yazdım yeni geçen arkadaşlar buradaki 500 dk yerine 750 dk kullanacaklar bu sayede her yöne. sanırım sizin geçiş daha olmamış?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Milne -- 6 Haziran 2014; 18:28:07 >

• evet arkadaşlar yok mu 23 nisan tarihinden sonra hattını aveaya taşımış faturasız hat sahibi. grubu tanımlayalım, pakedi istediğiniz zaman alabiliyorsunuz. ilk on bin kişi ile sınırlı acele edelim. (efsane paketten bahsediyorum, her yöne 750 dk, 2 gb internet ve her yöne 5000 sms 25 tl)

özel mesaj atın, halledelim bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gordon Milne -- 6 Haziran 2014; 18:39:01 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Team_Turkey

quote:

paket 25 tl, bir eski woops üyesi ve iki son bir ayda hattını taşımış (23 nisandan sonra geçiş yapmışları kabul ediyor) yeni üye gerekiyor bu paketi alabilmek için. ben eski üyeyim o yüzden yazdım yeni geçen arkadaşlar buradaki 500 dk yerine 750 dk kullanacaklar bu sayede her yöne. sanırım sizin geçiş daha olmamış?

Muhtemelen benim geçiş bugün yarın tamamlanır. Bana avea bayisinde Yeni YIL paketine girişi önermişlerdi. 23TL 500dk 5000sms sınırsız internet olarak.
    Eğer internete sınır gelmeyecekse size yarın yardımcı olabilirim.

Bu arada hepsiburada çekinizi benimle paylaşır mısınız?

• banada hepsiburada 100/25 kod lazım kullanmayacak arkadaş varsa bende alabilirim.
  • son 1 ay içinde hattını avea ya taşımış 1 kişi aranıyor 750dk+5000sms+2gb=25tl için
  • ben vodafoneliyim bende tasımak istiyorum bir yararı olurmu bu kampanyaya
  • Arkadaslar bende bu kampanyaya gecicem de internet hizi nasil faturasiz hat 2gb icin soruyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: chetin

Arkadaslar bende bu kampanyaya gecicem de internet hizi nasil faturasiz hat 2gb icin soruyorum?

pm gönderdim hocam
  • bugün bende başvurdum. vodafone kamu mini kullanıyordum sözde 150+850 dakika 24 lira ama 28 30 arası geliyordu her ay fatura. 3 sms atsan 1 lira, arada internet ufak şeyler için.

fatura ne kadar geliyor bunda bilmiyorum ama 30 bile gelse en azından internet kullanıyorum derim. hayırlısı bakalım.
  • yeni hat alarak bu kampanyaya katılabiliyor muyuz?
  • 
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.