Şimdi Ara

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS! (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.183
Cevap
64
Favori
278.965
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
185 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fantomas

Arkadaşlar bugün bende tuhaf bi durum oldu. Devam etmekte olan aktif woops paketim kendi kendine yenilendi (normalde ayın 18'inde bitiyordu) ve eski paketimde kalan sms, arama süresi vs de bu yenisine eklendi. Tabi 23 lira da hesabımdan çekildi.
    Müşteri hizmetlerini aradım o da çözüm bulamadı. Sistem hatası mıdır nedir ben anlamadım sizin de başınıza böyle bi olay geldi mi?

KALAN SUPER FIRSAT yerine SUPER FIRSAT yazıp göndermiş olmayasın?
    Müşteri hizmetlerine sisteme attığım mesajlara bak dersen görür 4545e giden mesajları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk fatura 15 tl geldi
    Kaç aydır 44 bayılıyodum iyi oldu;)

• Avea bayindeki gorevli numara tasima ile Faturaliya gecene yeni fiyat 28 tl oldu dedi sitede 23 tl yaziyor hangisi dogru. Yeni numara tasiyorum faturaliya gecmeleyim mi kararsiz kaldim bilgisi olan varsa aydinlatabilirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

quote:

Arkadaşlar bugün bende tuhaf bi durum oldu. Devam etmekte olan aktif woops paketim kendi kendine yenilendi (normalde ayın 18'inde bitiyordu) ve eski paketimde kalan sms, arama süresi vs de bu yenisine eklendi. Tabi 23 lira da hesabımdan çekildi.
    Müşteri hizmetlerini aradım o da çözüm bulamadı. Sistem hatası mıdır nedir ben anlamadım sizin de başınıza böyle bi olay geldi mi?

Müşteri hizmetlerine sisteme attığım mesajlara bak dersen görür 4545e giden mesajları

Yok kardeş ben 9333 e mesaj bile atmadım o süre zarfında kesinlikle bug oluştu

• 1 aylık süre bitmeden paketini yenileyip eski paketinde kalanları yeni aydakine transfer etme gibi bir şey var mı woopsta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolega06

Avea bayindeki gorevli numara tasima ile Faturaliya gecene yeni fiyat 28 tl oldu dedi sitede 23 tl yaziyor hangisi dogru. Yeni numara tasiyorum faturaliya gecmeleyim mi kararsiz kaldim bilgisi olan varsa aydinlatabilirmi

Taahhütsüz 28
    Taahhütlü 23 diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Aynı paketi daha önce kaç kez mesaj atıp aldın? son fikrim bu başkada bişey bulamadım

• İlk mesajdaki " Faturalı hat kullanan mevcut aboneler için kampanyaya dahil olmak için yapılması gerekenler; " yöntemi ile ben de woopsa geçiş yaptım. Umarım süpriz bir fatura ile karşılaşmam. Faturam dün kesilmişti. Şimdiki faturalandırma nasıl olacak acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Aynı paketi daha önce kaç kez mesaj atıp aldın? son fikrim bu başkada bişey bulamadım

Sadece 1 kez mesaj attım hatta ne zaman bittiğini bile hatırlıyorum 17 şubat gece tam 12:00 da sıfırlanmıştı paket.
    Bu kez böyle akşam vakti yenilenmesi çok saçma zaten normalde saatine kadar aynı zamanda yenilenmesi gerekiyor paketin..

• ben bu ay tl yüklemedim. 29 unda da 30 gün dolduğu için paket iptal olacak. o tarihten sonra tekrar alabilecek miyim paketi

• http://www.speedtest.net/my-result/i/787113556
    Isterse 1milyon GB beleş olsun, kullanamadıktan sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: capricorn79

http://www.speedtest.net/my-result/i/787113556
    Isterse 1milyon GB beleş olsun, kullanamadıktan sonra

Bende de durum bu:

AVEA (Heryöne 500DK, 5000 SMS, 2GB NET) 23 TL - WOOPS!

• Beyler titredim bir yardım edin 5 gün önce Faturasizdan faturaliya geçtim aveadaki kadın sadece 5 günlük fatura kesecekler dedi ben de bari 2 gb boşa gitmesin diye dershanede hotspot yaptım 2 gb daha dolmadi bile 200 mb kaldı ama güncel faturada 57 TL yazıyor neden böyle oldu bu?

• Dün gece dakikaları bitirdim farkına varmadan TL'ler de bitmiş. Şuan internete giremiyorum. Bu nedir ya?
  • Twitterdan avea'ya bir yazın derim. 3 Mbit görüyordum , şikayette bulundum şuan 6.80 mbit görüyorum aynı yerde. Belki farklı sebebide olabilir ama yinede şikayet etmek gerekir.
    Arkadaşım aveanın normal net paketini kullanıyor o 12 leri görüyor ben 3 leri anca görüyordum
  • fantomas kullanıcısına yanıt
    Bu durumlar için en iyisi düşük bakiye, çünki bazen böyle hatalar olabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

ben bu ay tl yüklemedim. 29 unda da 30 gün dolduğu için paket iptal olacak. o tarihten sonra tekrar alabilecek miyim paketi

Tekrar SUPER FIRSAT yazıp 4545 e mesaj at alırsın
    ilk kaç liradan aldıysan o ücretten devam eder

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Dün gece dakikaları bitirdim farkına varmadan TL'ler de bitmiş. Şuan internete giremiyorum. Bu nedir ya?

Tl bittiyse nete 0 lira bakiyeyle nasıl girmeyi düşünüyosun ?
    Yok megabytem var diyosan
    online işlemler >hat işlemleri > gprs aktif et teli kapat aç girer

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Twitterdan avea'ya bir yazın derim. 3 Mbit görüyordum , şikayette bulundum şuan 6.80 mbit görüyorum aynı yerde. Belki farklı sebebide olabilir ama yinede şikayet etmek gerekir.
    Arkadaşım aveanın normal net paketini kullanıyor o 12 leri görüyor ben 3 leri anca görüyordum

Akşam saatlerinde her 3 operatörde nerdeyse kitlenip kalcak duruma geliyor yogunluktandır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur06

Twitterdan avea'ya bir yazın derim. 3 Mbit görüyordum , şikayette bulundum şuan 6.80 mbit görüyorum aynı yerde. Belki farklı sebebide olabilir ama yinede şikayet etmek gerekir.

Akşam saatlerinde her 3 operatörde nerdeyse kitlenip kalcak duruma geliyor yogunluktandır

Aynı yerde , ayni saatte , aynı model telefonla , farklı tarife ile hız degisimi oluyor , yoğunluk olsa herkese olur

• 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.